inte en dag utan att jag tänker på dig


ÅHH JAG BLIR GALEN!
Jag kanske inte har berättat att jag ska på bröllop den 14 februari. Då ska ialla fall min moster gifta sig och jag har inte hittat en klänning än! Jag såg en idag som var huuuur fin som helst. En av dom på körslaget som var med i team hanna hade en JÄTTEFIN klänning som var så jäklans snygg. Men nu är saken att jag inte vet vart den är köpt? Och jag måste ju ha en klänning. paniiik!
hehe pussarna

hej hurtig

HEJSÖTNOSAR.
Skolan var väl som en vanlig fredag dag, tröttsam. När jag kom hem så bytte jag om till träningsoverall och gick ut och sprang i 20 minuter, hehe inge långt idag men jag var tvungen att springa hem ganska snabbt. Nu har jag precis kommit ur duschen och mina vänner tjatar att jag ska med på fest hos jenny men jag vet inte. eller jo, jag ska nog med men nu lär jag ner och hjälpa mammsen att duka till maten, hehe pusshej!

bilden är från när vi fotade och det här var en bild som vi tog med mobilen , dålig kvalité, jag vet


typ kärlek



kan bara säga en sak...


... och det är att mina älsklingar är dom bästa

snabbt snabbt

Blir ett snabbt inlägg nu för jag lär skynda mig till Sophia för vi ska åka om 10 minuter, hehe... fast det är grannen så inte så långt iaf, tur de. Pessi har tagit hål i tungan nu iaf, omg! hon tyckte det gjorde ont men att det var värt det tror jag hon sa. Men nu lär jag springa!! hejdåååå <3
¨
min käääääärlek, jag lovar!

usch för NO!

HEJNI.
Hehe jag sitter i datasalen idag igen med amra & pessi. Vi ska leta efter kärnkraft grejjs men vi orkar inte läsa. vi pratar mest och söker på massa annat och så taggar vi deseree för hon ska ju ta hål i tungan idag, jag vet det är helt sjukt! HÅL I TUNGAN ! ;o fyfan va ont ! jag fattar inte hur hon vågar ! hehe men nu lär vi kolla vidare så lite fastnar på våra småa hjärnor, hehe. pusshej!

hey birthdaykid hey

Japp nu är man hemma med full mage efter kalaset i deserees lokal, hihi jag åt fan hur mycket som helst, jag mår illa. jag skulle ha hoppat över den där banankakan x) nu har jag precis sminkat av mig och borstat tänderna och är redo för att sova men först lär jag läsa lite i böckerna, hehe en drog!! bilder från pessis kalas idag kanske landar här i bloggen senare men idag får man nöja sig med precis ett år gamla bilder idag.

Från pessis kalas förra året, enjoy !



tom rubrik

TJENANIX! Jag borde egentligen kila ner till kylskåpet och typ ta en skorpa för jag är hungrig men först slänger jag in ett inlägg. Skolan var väl chill som vanligt. Deseree fyller år idag, grattis till henne. Ska hem till henne senare men jag har inte hunnit köpa en present än, hehe sorry. Men hon får det senare. nunununu lär jag ner och äta, hehe pusshejsann!


kind of boring

Hejsan.
Sitter i datasalen med spanskagruppen och är inne på liber.se/amigos som är det trökigaste som finns i hela världen jag lovar. Fast jag kollar på lite annat också för att jag kan de mesta här, hehe. Okej jag kanske fuskar med att ha boken uppslagen och så men skitsamma. Sen blir det bara hem och så för att fixa och grejja! pusshej!

GRATTIS ÄLSKLINGSDESEREE 15 ÅR! <33

babababababababy

hehehehehehej!
idag mår man mycket bättre iaf, sköntdee. har vart hos mormor och hälsat på och ja. nu sitter jag här och ska snart kika lite på tv för jag är nå grymt trött. det var typ allt jag kan säga. jag tror jag ska göra om designen lite på bloggen men jag vet inte hur, hehe får funderaaa på det. pusssen

svag utan dig

TjenaTjena.
Kan inte säga annat än att jag mår inte bra today heller. Mår nästan sämre idag fan. Halsen är hur tjock som helst och jag är nååågot trött. Jag försöker hitta på nåt annat att göra än att falla för frestelsen och fortsätta läsa twilightböckerna som kanske blir dåliga snart om jag läser en tredje gång?! Och det vore självmordstankar! Så nu ska jag bara gå igenom dom vanliga bloggarna(kenza.se ddeseree.blogg.se lisaholmqvist.blogg.se) som jag läser innan jag kryper ner i sängen efter att ha varit en snabbis till bokhyllan och kikat efter nåt roligt att läsa, hehe. pusshej!

inte långt te malta baby!


some became happier, some don't

Jag har lyckats att bli sjuk igen! När jag satt på svenskan kände jag verkligen hur jag bara ville åka hem och lägga mig i min säng och aldrig kliva upp därifrån. Jag är hur trött som helst, ögonen går liksom i kors, det bara rinner ur näsan och ögonen och jag nyser typ jämt, och halsen är alldeles tjock och det kommer bryta ut snart. Bra början på en helg? Svaret är Nej! Jag som hade sett fram emot allting i helgen.
 
Innan jag började känna mig dålig hade jag bestämt mig för att jag skulle ut och springa idag. Men istället så sitter jag här nu efter att ha sovit i tre timmar. Jag ska snart bädda ner mig igen och kanske börja ett tredje varv på twilightböckerna? hehe jag är frestad det är jag! men jag vet inte om dom blir lika bra igen, hehe. Okej nu blev det långt inlägg och jag är trött så kanske säger jag hejdå för ett tag nu.

hehe jag hittade gamla header som kanske kan vara lite kul att visa, hehe (:


stort svart hål

hejni, känner inte för att dela med mig av min dag, senare kanske


soulmate


hej hej panik

tjenamors.
Tidningscupen gick åt skoooga. Men det var jäkligt roligt att spela iaf. Jag sov hos Frida
från igår till idag. Jag och twinrebecca. Så när jag vaknade var rebecca borta för då hade hon gått
till bessemer för att spela match med 95 - orna som inte hade någon målvakt så
älskade rebecca ställer upp. bra gjort! sen idag runt två gick jag och frida till jernvallen
och kollade på massa finaler och sånt. nu sitter jag här hemma och tiden bara går hela tiden. klockan är fan 21.58 och om en halvtimme så ska jag sova. och jag som ska sitta lite mer vid datan & sen läsa lite ur älskade böckerna som inte får ta slut för jag orkar inte börja om på alla en tredje gång. fast det kommer bli så ändå. hehe. pusshej & godnatt !

tidningscupen

Hej jag har inte skrivit på år och dagar känns det som, hehe sorry. Men nu ska jag iaf fixa mig och så innan fotbollscupen som är inomhus på bessemer, även kallad tidningscupen. Jag och mina brudar ska mooooooooosa. pusshej!

tom rubrik

Tjenare. Hade match idag mot Alba och spelade 3-3 -.-  fan att vi inte vann. vi ledde ju och så tog dom igen i sista sekundrarna , sällan vi har otur med det?

Nu ska jag vila ett tag för sen ska jag på fotbollsträning 16.30 . Det är kanooon bra! Lär träna bort lite man har ätit i helgen, hehe.
pussssarna

bästavän kunde inte spela så mycket för att hon var sjuk :'/

Hey saturday night

Glömde berätta att jag skulle hem till rebecca igår med isabelle och ha onetreehill marathon fast vi hann bara kolla på en säsong, nästan en hel. så vi hade det super mys hemma hos rebecca igår och pratade och hade de ja bara trevligt. bilder kanske kommer senare för jag orkar inte ladda upp nu eftersom det tar tiid.

Förresten så har jag börjat läsa böckerna igen som jag snackade om. hihi, det får bli en andra gång. men dom är precis lika bra igen... jag lovar!


okej jag bjöd på en bild ändå (:

first day in hell

HEJNI!
Japp idag startade skolan och man försov sig första dagen, bra jobbat rebecca! Hade 5 min på att packa idrottsväskan och klä på mig och så... shiit. Men det ordnade sig och vi hann i tid, tur de. Nu när jag är hemma så ska jag bara ta de lugnt och kanske sitta lite vid datorn innan träningen ikväll.
Nu ska jag först  sova ett tag för jag är grymt trött... hehe. pusshej!

you can say it if you want

HEJNI!
Jag har inte haft tid att uppdatera för att jag har inte suttit vid datan, jag har... läst =D i know jag låter som världens nörd men jag har blivit förälskad i serien om jag kunde drömma som är filmen som heter twilight. Helt seriöst världens bästa böcker. Håller på att läsa tredje boken nu på två dagar fast jag vill inte läsa ut den så jag gör lite annat ett tag (: Ni kan kalla mig nörd... för det är sant -.-

Nu ska jag kika lite på bdb på alla som har uppdaterat och kika om jag missat nåt, but i don't think sooooo... byee! (:

miss turkiet! <333333333333

i'm a bit of a dreamer

Jag lovar er, jag har börjat läst sveriges bästa bok! Hehe okej så kanske jag säger om många böcker men den här är... ah för bra! Det är ''om jag kunde drömma''. Filmen twilight är ju baserad på den och den har man ju bara hört bra på så efter jag har läst ut den här så ska Frida med mig på bio vare sig hon vill eller inte... men de ska hon nog vilja... hehe. Sneglat lite på you me and dupree har jag gjort också när jag legat och läst. Den verkar bra fast jag fattar inte så mycket eftersom att jag inte hängde med riktigt. Så ska nog typ hyra den någon dag. Kanske Onsdag då jag ska vara hemma med Troy hela dagen eftersom att mamma & pappa jobbar... snacka om filmdag. hehe långt inlägg sorry för den men nu ska jag sitta lite till vid datan innan boken drar mig till sig som en magnet. pusshej!


Förresten är Frida på SM i linköping, om jag saknar henne? ja det kan jag lova er!
+ att min Sophia är i övik också... -.-


i bless the rain down in africa

Hej hörrni. Idag har man varit hos farmor och farfar och åkt skridskor på sjön, i know... hihi. men kul vare iaf. Fast jag åkte bara i typ 10 minuter sen var jag som en levande isbit, fytusan så kallt det var. Sen har jag bara varit hemma och tjatat på mamma och pappa om att ta hål i naveln men jag går inte segrande ur den diskusionen, fan. men jag ska tjata ett tag till iaf så.

Nu : ner mot tv och fortsätta tjata!

Här kommer Rebecca!


HAHAHA det här är min humor, fyfan va kasst! =DD

tired of all this games

Mamma min har fyllt år så hela min eftermiddag kommer jag ha kalas här hemma för släkten... trevligt (: sen ska jag nog vara med isabelle ikväll som jag inte har träffat på hela fucking lovet. men nuni... hihi.

nu lär man städa klart rummet innan någon dör av astma inne på mitt rum, hehe. pusshej!

Tro det eller ej men det är min farfar när han va liten... hihi!


vill åka nu nu nu nu nu !

ÅHHHHHHHHHHH !!
Jag gick precis in och tittade på nedräkningen till Malta på språkresa med bästavännen. Det är 172 dagar och en timme kvar tills vi åka. Det kommer säkert gå skitfort och jag är så jäkla taggad. Fast 3 veckor kommer bli lång tid och man kommer ju sakna alla här hemma. Fast det är långt kvar så jag kommer hinna oroa mig för de där senare.. hihi. Men taggad är man, så man håller på att spricka.

Kungsbergets backar lutar ner

Hooola!
Today har man varit i kunsgberget med Fanny & Rebecca, vilka stjärnor! Det var typ svinkallt och mina tår och fingertoppar var ISBITAR!

Förresten så hörde jag att förra veckan var prinsessan Victoria i kungsberget och några jag känner såg henne där... snacka om coolt.

nuuu... mot en säng med ett varmt täcke och slå på oth!

@ rebecca carlsson


BÄSTAVÄN PÅ NYÅRSAFTON!


Hej 2009!

Gott nytt år på er. Första inlägget år 2009. wuhooo...

Nyår har jag firat med min familj och min bästavänsfamilj. Vi höll till hemma hos oss och käkade mat och spelade spel och hade de trevligt.  Tolvslaget stog vi ute och titta på fyverkerierna överallt, super myysigt. Ja så vi har bara haft det mysigt ja. Bilder kommer senare... hihi.

Klockan är 02.50 och jag tänkte sminka av mig borsta tänderna och lägga mig i sängen för att kolla på She´s the man för fjärde gången den här dagen... kollade på den 3 ggr igårkväll också... bästa filmen ever... i swear!

nattinatti !

RSS 2.0