mums


Man kan inte klaga på våran klass....


... och gårdagens fika. Tack för att ni förgyllde min eftermiddag genom att ge mig lite chips!!

We gonna have a real good time

Sitter i skolan nu med julia och vi gör verkligen ingenting. Dom andra får sitta och hålla på att greja med bilder medans jag och julia sitter vid facebook. Men nästa gång så byter vi roller för alla kan ändå inte göra samma sak.

Nu ska jag ha en till lektion när jag ska göra mitt eget företag och sen är det dags för innebandy på idrotten med pontus och rebecca, ja vi är tre personer. Det kan ju bli lite halvroligt, som pontus sa, ska vi ta hörnen eller kör vi direktskott? haha

Jaja, nu ska jag börja jobba så jag blir klar med det här och kan sitta och njuta lite medans de andra får jobba klart med sitt, jag är ju snart klar jag!

Jag vet två som behöver skaffa hjälp iaf


.


I'm not one of your soldiers. You can't put me in a line with all the others. One day I'm the one you want in your army, and the next day you don't remember me at all.

Sjukt


Bättre än orginalet

Denna träningsvärk

Jag kan knappt sitta, jag kan knappt gå heller för den delen. Bäst av allt är det när jag ligger på mage för då känns det ingenting. Fattar inte hur jag har kunnat fått denna träningsvärk, efter tre matcher och jag har så oooont. Men ikväll är det träning och det ska bli underbart att få träna efter att ha varit träningsledig igår, det kan nog bero på vårat lag, helt underbara hela högen. Eller nu kanske det inte är såå bra, men det ordnar vi verkligen tillsammans, love you all!

Nu ska jag jobba vidare i skolan också förresten, nu ska vi fortsätta med våran underbara idé CON.HEAT, named by me actually.

Con= står för både med ( på spanska), och Con som i converse.
Heat= värme

Så med värme betyder det och ni får väl se sen vad vi kommer bjuda på :)


bebisen min



VÄRLDENS FINASTE LÅT


this is love for real.

onsdag 15/9

Sitter i skolan nu och har precis varit och fått ner några pannkakor. Nu på eftermiddagen ska vi jobba med datorn hela tiden och det känns lite småtungt. Tre timmar alltså kommer vi sitta vid den här jävla datorn och jobba röven av oss. Aja, efter skolan ska jag hem och sen ner på träning, oklart om jag tränar eftersom att min hals gör jäkligt ont och är även sjukt täppt i näsan hehe. Aja, nu ska jag väl kika vidare lite på face och sen jobba med min drömaffär. Sjukt intressant inlägg, ne.


KOM IGEN NU TJEJER


TAGGAR MATCH NÅ OTROLIGT!!!!!!!!!!!!!!!


Det gör inte ont att se dig längre...

... och det känns så himla bra. Efter all tid jag har lagt ner på att grubbla och tänkt, så är jag så glad att det är såååå över. Men jag gav dig nåt jag inte kan ta tillbaka.

RSS 2.0