sommarvärmen är här igen wuhoo


Idag har det varit äckligt varmt, eller okej det är skönt när man ligger på stranden och kan ta sig ett dopp när det blir för varmt men har man fotbollsmatch med två avbytare håller man på att avlida. Det var iaf en  match idag mot hille som vi spelade 1-1 mot, yeah. Det är bra för att vara saikhaik faktiskt. Sen blev det hem till farmor där jag badade och stekte, och just ja, jag åkte ju vattenskoter också, sååååå kul. Vi var uppe i 110 km/h , hihi... ´jag fick också köra fast då fick jag ha typ någon nyckel så att det inte gick att åka så himla fort, buhu, men jag fick köra lite utan den också.

Sen vare hem till mormor och där blev det tacos och slappa. Gjorde ingenting bara typ satt på gräsmattan med jennifer & johanna och ja , gjorde inget. Eller jo, jag försökte lära dom att hjula, haha. Sötaungar de där. Nu gör jag ingenting och ska nog gå och lägga mig snart, för jag är nog tröttast i sverige tror jag. pusss

ja min dag har bestått av shopping och en massa provhyttsturer

Ja nu är man äntligen hemma från sveriges fina huvudstad stockholm. Jag och frida klev upp klockan sex imorse och traskade ner till resecentrum med hennes mamma och där mötte vi emmsan & och hennes syster och mamma, trevligt. Inne i stockholm var det varmtvarmt, och tack och lov så hade man lämnat jackan hemma så inget onödigt släpande på sånt blev det. På bussen träffade vi även tove&lina som vi stötte på några gånger under dagen, plus en riktig snygging på bussen också grrrr...

Ja hur många gånger vi gick in och ut i dom där provhytterna går inte att räkna men efter att bara hittat en bikini och ett linne så var det nog ganska många gånger som var onödiga. Jag och frida hade gjort en lista igår kväll innan vi skulle sova på vad vi skulle köpa idag och jag hittade 2/5, så ja. På vägen hem sov vi hela högen och emma knäppte jättefina bilder på mig när jag sov på vägen dit och jag knäppte på henne på vägen hem, så hämnden är ljuuuuv. På vägen hem satt dom där med sina telefoner och sms:ade som vanligt och jag satt där mobbad as usual för att ingen skriver med mig, buhu.

Sen när vi kom hem var det cruising i stan så på väg till frida när jag skulle hämta mina grejer och på vägen hem så kollade vi på lite bilar och lite folk, såg dock inte så många som jag kände men ja de var inte så länge vi kollade heller. Förresten så vann ju ellenor från gävle robinson2009, hihi gävle ligger bredvid sandviken och där går jag också i skolan, hihi...

en puss för den som orkade läsa allt :)

nu är det inte långt kvar kan jag säga

Det är 29 dagar tills jag och bästavän åker till Malta.
Det är 9 dagar kvar tills skolavslutningen.

Här sitter man en Onsdagkväll och har ingenting att göra. Skulle ha åkt och kollat på fotboll med några men det skulle bli så jäklans sent så, ja det blev hemma istället. Får väl gå till prillan och köpa mig nå gott och sitta och titta på när Manchester united spöar Barca själv då, det är väl kul det med, eller inte. Idag har det typ inte hänt något, det är hur chill som helst i skolan, typ gjorde en enkät och testat gjort en engelska nationellt, oj va jobbigt. Sen följde frida med mig ner på stan och köpte skor sen åkte vi buss hem med mike. Nu hade jag tänkt att gå ner ett tag för datorn suger just nu, pussen!


Mina nya skolavslutningskor!

http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Svart.aspx?art=248062&image=_A

can you feel this?

Hallådära.
Hade hand om fotbollsskolan idag innan jag åkte på match som spelades mot sätra och vi torskade med 4-2 efter att ha haft ledning med 0-2. Men ja förluster får man ta och idag var det inte våran dag verkligen. Efter matchen så åkte vi och handlade och jag köpte donken för att jag var så hungrig, yeeah. Sen åkte jag hem och satte mig vid datorn och ringde och prata med frida i typ en timme, sen johanna i kanske en halvtimme. Imorgon kommer vi snacka som tre kycklingar, hehe kul med prat,hihi. Nu ska jag stänga av datorn och bädda ner mig och imorgon väntar en dag med gym och få tillbaka SO provet, lycka till mig!  godnatt !

kanske att frida och johanna betyder kärlek, puss

jag är redan vaken, wihuu

Men goodmoooorning. Kom precis att tänka på att idag är det väl johan palm ska till valboköpcentrum, och jag är inte där, buhuhuhu vad ledsen jag blir, eller så inte. Jag vaknade typ runt halv 10 idag, det är riktigt bra för att vara mig. Sen gick jag ner och tittade på lite tv och sen gick jag upp igen och satte mig vid datorn.

Dagens planer är att först ha fotbollsskolan på norraip, sen är det samling på norra 16.00 sen bär det av mot sätra och där börjar matchen 17.30, hihi. Men sen lär rebecca hem och plugga om hon ska kunna få ens G på de här provet säger jag, hehe. Nu ska jag klä på mig och fixa och så innan det blir lunch, pussssen!


jag kände att jag inte orkade när jag vaknade upp efter 6 timmars sömn

Hejsan allihopa.
Jag har varit hemma från skolan idag pga att jag inte mådde hundra procent bra i morse men sen på eftermiddagen blev det bättre och det resulterade i att ta en promenad i solen med sophie & troy. Känns så jäkla skönt att ha sophie för med henne pratar man om allt mellan himmel och jord, hon förstår alltid. Sen gick vi hem till mig och kollade på stallkompisar ( som är hur bra som helst, loveit) och satt vid datorn. Sen åkte hon hem och jag lade mig ner och vilade och kollade på film. Nu ska jag snart plugga lite innan jag ska ta och sova för kvällen och imorgon ska jag hjälpa mamma med lite grejer innan det blir att vara med frida&johanna... puss!

det är en trygghet att vara kvar men ett äventyr att ge sig iväg

sällan jag får massor med val att göra, först med skolan och nu det här. fast nu har jag bästasophie med mig och vi gör det här tillsammans. vet inte vad jag gjort om vi inte hade varit två om det här. men vi tror att vi har bestämt oss, nu är det bara att vi måste berätta och kanske få höra sura miner.

just nu


försöker troy att äta upp mig, får se om jag kan skriva imorgon eller om jag redan är hundmat då, pusssss

gladiatorskor


ett av mina fynd i tjeckien.

Den här låten går om och om hemma hos mig

den är verkligen värd att lyssna på, jag har fastnat helt!

min dag har varit fullpackad

Hej på er!
Ja min dag har varit ganska full späckat. Jag har vart i gävle i boulognen och sett världens sötaste hundvalp, en sån som jag har, skiit söt var den. Sen har jag haft hand om fotbollsskolan och det var kul. Nu ska jag bara äta lite och kanske öppna spanskaboken och kika innan jag ska ut på picknick med isabelle. Jag vet att det iaf blir Isabelle men det kanske blir någon mer. Så jag och min bella slår väl upp filten och dukar upp med kakor här någonstans där vi kan sitta och prata. vi brukar ju alltid gå ut och gå för att prata men idag blir det picknick och så blir det ett litet firande eftersom att jag missade hennes födelsedagsfest... puss!


minnen återstår även fast tiden fortfarande går



vi alla har varit små pissmyror en gång i tiden

nu är jag värd en bulle för allt arbete

Hej på er!
är precis klar med ett av mina arbeten och det är det arbetet som ska in imorgon så nu har jag inte lika panik längre. Matteprov imorgon, spanska prov & so prov nästa vecka. Och så inlämningsuppgift som jag nu är klar med. Så nu ska jag göra några ekonimi frågor till SO sen ska jag plugga lite spanska och så. Jag fick skippa träningen idag för det blev alldeles för mycket för att hinna med annars. Nu ska jag ta mig en kanelbulle och sen fortsätta att slita, pusshej!


Tjeckien bilderna - Prag









mysig tjejkväll hos johannis, ett tag sen nu men bättre sent än aldrig






nu när man är hemma igen så

Ja nu så är man hemma från tjeckien. Det var faktiskt lite häftigt för att dom bilderna som jag hade kollat på med coola byggnader och sånt fick jag se i verkligheten. Det kommer bildbomb kanske senare ikväll...

annars så är det hur mycket som helst i skolan så jag evelina och frida satt kvar idag i skolan och jobbade lite grann med svenska/so. hade engelska prov också idag, fifan. men det var inte så svårt tack och lov. nu ska jag plugga som aldrig förr och få mvg på allt, hihi... goodluckme.  nu ska jag ner och äta tacos innan jag ska fortsätta att bli knodd, pussisar

we are all in this together

TJENA.
Tänkte slänga in några ord nu innan jag ska till tandläkaren, jag ska få min tandställning idag tror jag, en sån där man har på natten, en genomskinlig. Jag pratade just med Hanna på vägen hem om den och om jag sätter den i halsen och dör på natten så vill ja ha flightless bird på min begravning. Efter tandläkaren så ska jag iväg till jernvallen och kika på mitt lag som ska spela match, jag kände att jag inte orkade spela idag så jag hoppar över matchen och får stå i regnet på sidan och titta istället, hihi. Sen blir det innebandymöte så kvällen blir fullspikad och jag vet inte om jag kommer att sätta mig vid datan när jag kommer hem... oj nu lär jag åka till tandläkaren, hejdåå.

jag ska till tjeckien på fredag



jag vet inte om jag vill bli helt fast igen

Jag tänkte på en sak innan jag gick och lade mig igår, och det var om jag ska börja att läsa twilightböckerna en fjärde gång, hihi. Jag vet inte om jag orkar bli helt besatt och inte göra annat än att läsa som det har blivit alla andra gånger jag läst den. Men aja, vi får se om jag tar fram den innan jag sover idag.

Idag har knutt rebecca varit på gym, vi var där på specialidrotten, det var jag frida och hanna a. Vi typ lyfte hantlar och så, yeah beachen09 here i come. Men jag hade faktiskt tänkt att pumpa lite situps och armhävningar innan jag ska sova. Ett plus också är att jag inte har rematis ( stavning), det var ju de dom trodde med min hals. Så då kanske jag får ta hål i naveln, fast bara kanske eftersom att man inte vet vad som är fel, hihi. Ska faktiskt ner och prata med mamma nu.

Imorgon blir det att kolla på mitt lag som spelar match mot sätra på jernvallen. Jag orkar inte vara med imorgon så jag valde att hoppa över den matchen så jag kollar istället. Sen blir det innebandymöte för heeela slanten, pusssiie
men det där är riktigt vidrigt iaf, det där är övernaturligt, bläääää för sånt

nu är helgen över

Jag vet jag har inte skrivit på aslänge. Så vi tar en liten snabbis på helgen här då.

Torsdag - Det var mini turnering i skolan på innebandy där mitt lag kom tvåa efter en förlust mot fridas lag, det gick inge bra för vårat sverigelag dårå. Sen på kvällen vare raketcupen med 10 lag anmälda, kul, eller så inte. vi kom iaf dåligt och efter det var slut klockan halv två så åkte jag och frida hem till henne och sov.

Fredag - Vi sov till klockan 16.45 så vi hann inte göra så mycket. Vi tog en filt och lade oss ute på hennes baksida och solade och pratade, riktigt mysigt. Sen gick vi in för att det blev kallt, åt god mat och så. Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis innan vi tog bussen hem till mig och sov. På kvällen spelade vi spel innan vi sov.

Lördag- Jag och Frida tog bussen in till Gävle och sen vidare till Sätra för att jag skulle spela fotbollsmatch mot sätra, bara träningsmatch. Det blev 1-1 iaf, usch. Sen så skjutsade vi hem frida och jag mamma & pappa åkte till farmor och farfar och käkade för att vi skulle fira min farbror. sen på kvällen kom bella och lisa, vi kollade på film och så... sen åkte bella hem och lisa sminkade mig, hihi. sen kom frida och sov hos mig.

Söndag idag- Pluggade lite runt tolv tiden, sen blev det bussen hem till frida och där gjorde vi inte så mycket. Vi tog en promme till jernvallen och kollade på sif match med några tjejer. sen tog jag, frida och sofia en promme till donken eller okej sofia cyklade och jag & frida tog bussen , hihi det var kallt. sen kom sophia och vi käkade och så innan jag och sophia begav oss hemåt. Nu sitter jag här och borde plugga men jag känner att jag inte orkar.

långt inlägg jag vet, du som läste allt gjorde det jäkligt bra, pusshej!

det här får mig att gråta, jag är helt besatt


för att lisa är kung på att sminka ja



mina ögon efter att lisa lagt ifrån sig borsten och sa att hon var klar, helt sjukt hur bra hon är. så ska man på fest då ringer man lisa dirr!

RSS 2.0