packat och klart!?

Okej min mamma har blivit galen. hon vill att jag ska packa min resväska nu inför turkiet när det är en vecka kvar. plus att jag är ledig dagen innan från skolan för då är det nationaldag! ;)

Mammas och pappas väska har blivit fyllda 2/3 . Min står där nere helt tom. Jag ska stryka mina kläder imorgon det har jag lovat mamma och mig själv dessutom. Asså jag fattar inte att de bara är en vecka kvar!?!?. Det är liksom , ingenting ! Jag är så himla lycklig , som får åka utomlands med många av mina vänner. gud så treevlans. men jag tror inte att jag kommer få prata med sophie bara en gång på fredagen ( dagen innan) iaf. haha, hon är så taggad ! ;) men hon är fortfarande bästa och sötast :) <3<3

image195
om någon glömt bort hur stället ser ut så kommer de en till bild. kika och bli avundsjuk hur mycket du vill :)

bilder från idag, 31 maj

image194image191

outfit 31 maj

image190
bikini ; intersport, peak performance - 300 kr del.
topp; gina tricot, 149 kr.
jeansshorts ; vero moda, O.N.L.Y, 169 kr.


bästadagen på länge!

Idag har jag haft det riktigt mysigt med familjen, farmor och farfar och farbror min :) Vi har vart hos farmor och farfar och badat och solat, Åt riktigt god mat, fikade ( :D ) och så. Och så åkte jag fyrhjuling med pappa :) vi satt i båten i sjön och bryggan. Så då hade vi en fyrhjuling där ute så fick jag åka bakom pappa ! Det var faktiskt riktigt roligt. Och så fick jag träffa hon som var med i gladiatorerna. AMBER ! Det är min farbrors kompis tjej som var där. Det är hon! Så ja min dag har varit riktigt lyckad. Och nu ska jag ut och grilla med mamma och pappa och kaninen ska få ut och hoppa på gräsmattan. Det blev puttes favorit som jag verkligen gillar. Och till efterrätt blir de grillade bananer med choklad inuti. jag älskar den här dagen ! :)

pussss !

storsjön runt klart ! :)

åhej och ho.
visst det här var inte de lättaste men såå jobbigt var det faktiskt inte som jag hade trott. jag och emma klarade det här galant. om man tänker på massor med uppförsbackar & motvind ibland så gjorde vi det här på 2 tim och 5 min (: jag är riktigt stolt över mig och emma ! över dom andra också så klart som har tagit sig runt det här. bra jobbat. men nu när jag har duschat klart , ätit, och gjort mig i ordning så ska jag gå över till grann sophia och väna på frida. sen ska vi cykla ner på stan. som om vi inte har cyklat tillräckligt. 4 mil ! ;) 
 
pusssen!

storsjön runt

imorgon har vi en dag när man ska röra på sig i skolan. Vi har massor med olika dagar då man kan göra saker som heter klassiken i olika ''grenar''. imorgon ska vi cykla runt storsjön. guuud va trött jag kommer att vara säger jag bara. menmen, jag ska klara de !! :) hejja mig ! jag ska cykla med min emma & kanske sophie & lisa i think :) hoho vi ska cykla på och kanske slå oss ner på närmaste gräsfläck och slå upp filten för en paus med lite picknick. Gud så mysigt. Men jag ska inte ha så mycket med mig.
 

  • En baguette
  • En festis
  • En vattenflaska
  • nå godis piller

Man lär ju ha lite gottigotti iaf. Men jag ska ha me mig pengar om man skulle kanske åka förbi nåt ställe och kika in för en glass eller nåt.  Jag kommer ha Shorts & t - shirt på mig . men nu ska jag packa klart de sista så är allt klart när jag vaknar . pusshej!


outfitar

image187 Det här är eftermiddagens den med rosa :)
Tröja ; gina tricot 129 kr
tights ; gina 79 kr
jeansshorts ; vero moda 169 kr

image188
förmiddagens outfit utan örhängena ;)
kofta ; gina 199 kr
linne; gina 99 kr
diadem; glitter ( ? )

GRATTIS BÄSTAVÄN!

Idga fyller du år babe. Du fyller 13 år. Jag älskar dig så himla mycket. Vad hade jag gjort utan min underbaraste granne ? du finns där jämt och ständigt. jag finns för dig ! för jag älskar dig mest. hoppas du fick massor med presenter som vi kan ''leka'' med i sommar . för dig förknippar jag med sommar. för vi har det bäst ! jag älskar dig och ha världens bästa födelsedag nu älskling ! <333333333333333333333333333333333333333

image185image186

v.ä.n.n.e.r

Hej här sitter jag igen.
Jag har kollat på vänner nästan hela dagen och nu har jag bestämt mig för att titta klart. Men först måste jag bara få skriva av mig lite grann. För det första så vill jag bara säga Godnatt allihopa hoppas ni drömmer lika mycket som jag gör om nätterna. Allt är däremot inte bra. Lite mardrömmar också, fy bubblan. Imorgon ska jag till skolan och försöka göra det bästa av situationen. Okej? jag har ont i halsen och huvudet men halsen kommer jag aldrig bli bättre i om inte jag får operera bort dom där halsmandlarna. huvudet?  ja men ta en alvedon sen är allt perfekt, men nu ska jag dra mig i kragen och kila till tv. tudeloo  ;) <3


image184 du och din förbannande kärlek gud.

lindsay lohan

Hohoh, jag har sökt lite på google.se och letat på lite bilder på lindsay lohan. Helt ärligt trodde jag att hon var naturligt fin och alltid varit de tills jag såg den här bilden. Men jag vet inte riktigt om den är riktigt eller om någon gjort om den. Man får ju tro som man vill. pusshej :)
image182

image183

imorgon !! :):) <333333

Imorgon fyller min älskling 13 år. Jag måste bli frisk för jag kan inte missa hennes födelsedag. Det är de sista jag skulle vilja missa iaf. Sophia lundmark min älskling blir gammal. Men nu måste jag tänka ut nåt att köpa. hejdå ! :) pussshej ! :D <3

image180


saknar älsklingsophia!

jag sitter hemma här i trökiga huset och kollar på film på film. och saknar min sophia gör jag också ! jag har ingenting att göra. tänk om jag vore frisk, då hade jag vart med sophia och vi hade hmm, kanske bakat en kaka ? ;) haha , men ska sova nu , hejdå pusshej!

image179
du är så go att jag kan äta upp dig ! :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

det är så synd att du är så söt ^^

klockan är 22:16 och jag har inge bråttom att skynda mig att somna. Jag ska inte gå till skolan imorgon för att jag har haft feber idag. Halsen är igensvullen och huvuvdet dunkar. Ändå har jga pallrat mig till datorn för jag är så rastlös. Jag har kollat på film och sovit hela dagen. Det fick bli att sätta på ett år av vänner. fick bli år 6. Kommer säkert kolla på alla fram till 10;an imorgon. Men nu ska jag sova, först ska ni få kika på lite sommar bilder som jag faktiskt har knäppt med min mobil som har 2 megapixel. det är ju sååå mycket ! ;) have a nice time. goodnight !


image178

sjuk igen ! :O:O

Japp här sitter man och det är huuur varmt som helst. jag tror att jag har feber. Huvudet dunkar och halsen värker. Jag gick hem från skolan och missade SO;n men de struntar jag i för jag mår inte bra. Jag har så ont i halsen att det trycker upp i öronen. det gör så ont !!!!! Jag ska lägga mig i sängen och kolla lite på film & så innan mamma kommer servera pannkisar för min del. men ha de super bra allesammans , pussss !

 min rebecca smakar jammi !

:'(

Ingen verkligen ingen vet hur jag känner mig, jo deseree. ingen annan förstår hur det här hugger i hjärtat ! jag mår inge bra. jag har allvarliga problem. jag kan inte prata om de heller för alla måste tro att jag är dum i huvudet. vad ska jag ta mig till !?!?!?!?!?!?!?

älsklingsdeseree, det är bara du och jag som verkligen fattar !

sol & värme

Just nu sitter jag ute hos farmor och farfar efter att ha vart i gävle och firat min tremänning som fyllde ett år i torsdags. Efter det så åkte vi hem till farmor och nu sitter jag här. I solen med deras bärbara dator och väntar på grillat. Jag ser ut över sjön och ser olika slags båtar segla förbi. så himla mysigt. det här är liksom livet för mig. Jag sitter också och lyssnar igenom lite musik från wienklassicismen romantiken och barocken för jag har prov på onsdag så man måste ju träna. Om någon timme eller nåt så är det match mot valbo på jernvallen på konstgräs. ganska taggad !  pusss !


melodiedags !

Nu har jag sovit hos frida från fredag till lördag. Gjorde faktiskt inget speciellt förutom att vara ute med rebecca och emma och käkade på american innan de var dags för talang. vi slog oss ner framför tv hos rebecca. i paus sprang vi till ica maxi och köpte godis ! :) sedan så åkte jag och frida hem till frida och sov där.

idag ; som sagt så vaknade jag bredvid fridas säng där nere på madrassen, (hur skönt som helst btw) av att frida satt och knäppte kort på mig när jag sov som vanligt :O . sedan så fikade vi också för att fridas bror fyller år när vi är i turkiet så dom + jag firade honom nu istället. sen så åkte jag hem till min mormor och där var också mina kusiner. sen åkte jag och mamma hem för att kolla på melodiefestivalen men de börjar inte förrän om en och en halv timme. så ja, ska väl sova fram tills dess.

imorgon ; då ska jag på kalas hos min tremänning som fyllde ett i torsdags. sen är det fotbollsmatch mot valbo ? aja, puss!


träningsdags :))

Snart dags för ett pass med fotboll. efter att ha proppat i sig en hel extra drops så är man kanske inte såå sugen. men det kommer säkert bli så kul när man kommer dit. hoppas verkligen att de går bättre för mig idag än vad de gjorde i förrgår. då gick de uselt. efter träningen måste jag skynda mig hem för att kolla på melodiefestivalen och kolla om sverige får vara med i den stora i år. hehe, pussssssshej!

image172

MORSDAGKRIS!

Någon som kan tipsa mig om nå bra tips till mors dag ? Min hjärna har alltid sånna bra ideer. not. jag blir så sur på mig själv kan jag ine komma på nåt själv?! men det kan jag verkligen inte. det skulle betyda tusen till mig om ni sa nåt förslag som man kan köpa och helst under hundringen ;) pusshej !

jaoja, calippo cola ! ^^

hej på er därute !

efter en trökig dag i skolan så har jag laddat upp med en calippo cola. smakar ljuvligt ! I skolan så hade vi orientering på idrotten och vi gick vilse och hittade inte. men det var inte bara att vi gick vilse utan vi blandade ihop några kontroller :O. ooppps. sen så cyklade vi hem från skolan och nu sitter jag här med datorn i högsta hugg. kan inte leva utan datorn.

snart ska jag iväg på fotbollsträning. ganska trött i kroppen och det skulle inte vara helt fel att vara hemma och vila lite men de ska bli kul med träning ändå ! :)
pusshej !
image171

plus i kanten

hejpåer !

Nu ska jag och sophia bara göra klart lite här på datorn innan vi går ner för att baka en kladdkaka som hon och jag ska proppa i oss sen. inte hela hoppas jag för då kommer sophia inte komma ut ur min ytterdörr sen när hon ska hem. då får hon sova över ;). Sen har vi väl inga planer för dagen vad jag vet. vi hörs väl sen. hejdå pussssss!



tillbaka ! ;)

Nu gick katten in i klassrummet istället för att sitta och tröka på oss hela tiden . för nu kom morgan som inte går och kollar runt utan sitter på en stol och bara frågar om man behöver hjälp lite då och då. Nu har jag ju iaf So. Det är inte de roligaste direkt. Men sen så har vi engelska och sen är dagen slut. då ska jag hem och städa och plugga lite läxor. gud va trökigt. Men sen så ska jag väl kanske baka en kaka eller nåt. jag som är världens kakmonster ;)  men vi får se hur de blir men nu så ska jag vara duktig och fortsätta skriva snällt. pusshej !


i skolan!

Hej jag sitter här i skolan och måste skynda mig att skriva för katten vakar över mig och rebecca som en hök. vi har so ! skit trökigt. jag håller på att skriva frågor. eller hon tror de. jag sitter och kollar på lite sidor. så mysigt. men nu ska jag skriva vidare. pusshej !

mina ! :)

image162 Från ellos. jag kommer inte ihåg priset. jag har fått hem den och jag gillar den faktiskt ! men de kanske de bara är jag som tycker. fast sophia har köpt en likadann. så oss kommer in se på stranden som tvillingar.

fast jag har även en till bikini. den ser ni här nedanför fast den är jag också med på. ='(

image164 Den är från inter sport men finns även på stadium. den vet jag däremot priset på , 300 kr överdelen.

melodiefestivalen eller nåt

kl 21.00 är det melodiefestivalen grejs på tv för att kolla om sverige går vidare till stora finalen. det är bara att sitta och hålla tummen och käka lite mango för att vara nyttig. istället för godis tänkte jag. har jag tur kanske jag hittar vindruvor i skålen också ! :) det ska bli så trevligt att sitta med mammmsen och kolla på melodiefestivalen.

pusssipussi 


träning / yoga

hej på er (:
Min dag har inte varit den bästa direkt. Så himla trött ! Men jag var ju iaf i skolan och jobbade och slet. Efter så drog jag och Sophia hem till mig för att kolla på lite film och egentligen yoga lite men de blev film. Efter filmer så var det bara att dra på sig fotbollsdojjorna och brumma iväg ner till jernvallen på fotbollsträning. Idag var det inte direkt den roligast träningen det kändes inte så bra för mig iaf. Inte mycket gick rätt. Sen åkte jag hem och hade lite yoga för mig själv. mest avslappning och stretching ( stavning?) .

Jag har kommit på varför jag har varit en trökig jordhög på senaste tiden. Det är för att jag sover för lite och behöver min frida varje dag. jag får så svårt att andas utan min frida doft. jag älskar frida mer än någon annan. och så säger vi pusshej !

image161


godnatt !

sminket borta, nattlinnet på. borstade tänder och sedan komma på att man måste göra idrottsläxan som man fatta ?? men jag ska ge det ett försök innan jag stänger ögonen för dagen och fokuserar på nästa. jag vet precis jag vad vill drömma. men det hinner jag inte skriva för nu ska jag sluta upp. pusshej ! :)
image160puss rebeccarlström ! <3

poweryoga ^^

Ojojojoj, här har man varit hurtig och haft lite yoga hemma i mitt vardagsrum med bästasophia. men sophia skrattade mest åt mig för att jag var så stel och hade så fina kläder på mig. hade mina gympabyxor som jag aldrig använt med köpte dom när jag gick i 4;an. Men dom blev till användning nu iaf. så det hade jag på mig och en sportbh.

imorgon kommer sophia att vara med oss på draman för att hon praoar hos sin mamma som jobbar där. gud vad jag ska mobba henne. hahha !

pusshej ! image159

lugn och ro

Hemma ifrån en jobbig och dryg dag i skolan. En Måndag är inte direkt det bästa i mitt schema men lektionerna vad iaf inte så jobbig. Men jag är så trött. Jag ska nog gå ner och ta  mig lite vindruvor och lägga mig och titta på en Beckfilm troligen. Kanske blir någon annan film ur hyllan. Har ganska många filmer faktiskt.

image158 Jag älskar er !

outfit ! :)

image157
Linne ifrån Gina tricot- 99 kr.
Jeans ifrån BLÅ - 400 kr
kofta ifrån gina tricot - 199 kr.

So timmen.


Sitter här i bibblan med min bästaemma och några till :) Jag och emma håller på med ett so arbete men det är ju bättre om vi sitter och skriver lite blogg istället för att arbeta för då slipper vi jobba sen. det är så himla trökigt med so. emma sitter och kollar i guinnes rekordbok och det är liksom hur sjuka saker med som helst.

Lana frågade mig om jag och Sophie ville sjunga på stan den 30 maj. Jag vågar faktiskt inte det. Gud vad läskigt om det är mycket folk där. haha, spela roll.

Men nu måste jag faktist jobba vidare annars får Katarinaännu mer damp än vad hon haft tidigare.

pussssshej !

image156

innebandy dag ! :)

Idag har jag vart på innebandy dag på jernvallen. jag tycker de iaf va hur kul som helst och fick träffa lite nya människor och lärde att känna dom. trevligtrevligt :) Vi spelade match på slutet och då vann mitt lag ! :) Jag , frida och johanna blev som tuuuur i samma lag och fick snyggast färg på tröjan ;) Sen så åkte jag hem. Nu sitter jag här med sophiaälskling och vi ska snart göra nåt vettigt : ) pusshej !
image155söt isa ! :) <3

snö ?

Det är inte sant. Det är den 17 Maj och det är snö på backen ! Varför kommer gud på att han ska ge oss snö här i varma maj ? hur tänker den där mannen som kallar sig tor eller vad han heter ? usch fy och blä !

Men nu är det ialla fall dags för mig att krypa ner under täcket och sova lite grann. Imorgon är det innebandydag nere på jernvallen, även kallat talangläger. hur roligt som helst kommer de bli. jag var med förra året också. funnnyy ! det är jag, johanna och frida. pussen !

:'(

LÄS INTE BOKEN JAG SKREV OM ! DEN ÄR SÅ SORGLIG. SÅÅÅ SORGLIG! DET ÄR SÅÅÅ DÅLIGT SLUT OCH JA USCH ! BORDE VARA OLAGLIGT ATT SKRIVA SÅNNA BÖCKER ! ALLT MITT SMINK BARA RANN NERFÖR KINDEN !

hata sorgliga böcker ! :'(


Syskonkärlek

Jag har läst en hur bra bok som helst, eller jag håller på. Har snart tagit mig igenom den.

Det handlar om Amanda som är kär i sin egen bror. Men hon vet själv att hon inte får vara det. En dag avslöjar hon hemligheten för sin bror. Hur hans känslor är får du veta om du läser den.
 
men jag säger bara en sak. I början är den helt värdelös. Man fattar ingenting. sen så säger jag bara ! då är den huuuuuuuuuur bra som helst.

idag har jag läst 165 sidor på en och en halv timme. kan inte sluta. men jag släppte taget och gick till datorn en stund men snart ska jag läsa vidare. pussen !

image154

kallllt !

Idag är det ingen soldag direkt. Termometern står nere på 0 grader :O jag har iaf vart i kupolen med mamma och pappa idag. jag fick en bok, ett linne och ett par tights för att jag har namnsdag :)

grattis rebecca carlström på namnsdagen du med :) <3

klar med ny design !

yes nu har jag lärt mig att fixa lite med bloggen och design ! ;)

kärleken är

image145Det är ju så att jag har kommit på en jättefin låt att sjunga ! Jag tror inte att jag har samma ''typer'' av låtval som alla andra. jag älskar att sjunga låtar med höga toner och långa. hur kul som helst att sjunga. spelar ingen roll att mina vänner får ont i öronen att jag sjunger hela tiden. det är mitt liv och om det inte duger är du verkligen min vän då ? jag skulle göra allt för att få kunna sjunga bra och kunna våga uppträda och så. det är helt enkelt min dröm.
Men iaf, låten heter '' kärleken är''. det är jill johnsson som sjunger den tror jag. så himlans kak fin !

att får höra zara sjunga på talang får mig att fälla en tår. det är helt sjukt hur fint det är !

hos beccccis<3

Hemma hos rebeccastumpan. vi sitter framför datorn och kikar lite grann. vi har vart på stan och fikat ;) rebecca ska snart äta sen ska vi åka hem till mig och kolla på talang ! asså det är såå bra ! jag vet inte vart jag tar vägen om inte zara larsson går vidare. hon som sjunger. hon sjunger så himlans underbart fint !

Rebecca har precis fått ett par grymt söta skor ! ett par vita låga tenniskor. Kommer bilder på hennes blogg sen.
rebeccalikefotboll.blogg.se !

men nu ska vi kanske kika på lite annat pussen !

nattinatti

Börjar med att säga att jag har vart och spelat fotboll idag. jag fick jätteont i höften av att skjutit inlägg hela tiden. ajaj , men jag ska bli bra för att i helgen är de talangläger ! :) image144 Det är alltså innebandy dag nere på jernvallen. jag var med förra året och jag rekomenderar verkligen. Det var inte bara innebandyn som gjorde allt bättre utan även att man fick nya vänner från olika lag. funnnnny.

Nu ska jag bara kolla lite till på datorn sen så ska jag göra svenskaläxan och äta upp melonen! jammi jammi, känner verkligen sommartecknen. men jag har lite ont i halsen & har hosta och det är inte bra nu till sommaren. iaf, boken jag läser på svenskan heter ''tordyveln flyger i skymningen''. jag själv har inget emot att sätta mig ner och ta kanske lite varm oboy och läsa lite. inte alls fel. men sedan så är det ju så att den här boken kommer att bli utläst idag.

någon som vet en bra bok ? :)

godnatt btw ;)


ojdå, lite sen ! :(

Igår var jag i uppsala på studenternas och kollade på när bälinge mötte umeå. martha var med och hon var helt klart hur bra som helst !? och så var det nån japan som heter mami tamigutchi eller nåt ? även hur bra som helst. matchen slutade 5-2 till umeå.

det var jag, pappa, micke, frida och emma. vi hade det mysigt tycker jag. innan vi gick in på studenternas så åt vi lite pizza på nån italiensk restaurang. så vi hann inte se matchstarten för att micke fick sin mat väldigt sent. dom hade glömt bort hans mat. :/ Sen efter matchen så åkte vi hem och gick och lade oss på en gång. men nu ska jag läsa läxa. pusshej ! <3

image142

deppar

jag orkar inte mer nå mer ord nu. jag orkar inte få smäll på smäll och stå emot med tårarna. jag känner mig så svag men ändå stark för att jag inte bryter ihop flera gånger. och det finns ingen som förstår och vill bygga upp igen. jag orkar verkligen inge mer. det har hållit på för länge. slutar de inte, ja då det finns olika sätt. men jag orkar inte om jag orkar välja och kämpa för att få ett slut. det är väl bara att fortsätta att ta emot all denna skit! det är ändå ingen som bryr sig.

skönhetsbehandling!

Ohh ! idag ska jag på skönhetsbehandling. ska bli så skönt. det är nå sak för ungdommar så dom kommer hålla på och massera ansiktet och så. guuuud så sköönt ! men jag är lite nervös ändå;) men det ska bli så skönt. sen efter så ska man iväg på fotbollsträning. jag kommer säkert att vara såå taggad. men jag ska få möta image140min bästavän. det säger ju allt. men nu ska jag ta och packa ner lite fotbollsaker i väskan och börja dra mig ner på stan. jag är så sprallig så. Men vi hörs kanske senare. pusshej!

godnatt från min sida!

godnatt på er alla !

I huvudet är de bara en tanke. i verkligheten är de bara en syn. i drömmen känns de inte verkligt och känseln känns ändå bäst. hur ska jag någonsin kunna få dig ur mitt huvud ? jag vet redan att det är helt omöjligt att de kommer bli som jag vill. helt omöjligt. men ingen har sagt att jag ska sluta drömma.

image139


fridaeriksson! '<3

Jag trodde inte att man kunde älska en person så här mycket. jag trodde de va heeelt omöjligt. men det kan man verkligen. jag älskar min frida varje dag mer än allt ! Det är du som har koll på mitt liv och jag på ditt. Det är dig jag frågar om mamma och pappa kanske ska bort och fråga om vi ska sova över. vi sover hos varandra varje precis varje helg. men jag tröttnar ändå aldrig på dig. och om man nu skulle börja snacka killar. jovisst vi gillar kanske samma killar lite grann och så men det är inte nåt problem. vi kommer överens och kan prata i telefon med varandra i timmar. när jag inte sett dig på en hel dag känner jag mig bottenlös. jag vet inte om jag ska gråta eller inte. jag saknar dig jämt när du inte är bredvid mig. jag tycker de är hur jobbigt som helst. men jag vet att det är du för livet baby. varje gång vi träffas får du alltid en kram och jag får en tillbaka. den kramen värmer så fruktansvärt och jag vet att du är min. bästavän du betyder allt !

osäker ! :(

nu för tiden kommer jag inte sitta lika mycket vid datan nu när de är varmt och glassigt ute. så det kommer inte komma inlägg varje dag troligen. kanske varannan eller nåt. får se hur jag gör. men de som jag har skrivit hoppas jag gillas men vi får väl se hur de här slutar. men det här betyder att ni fortfarande kan klicka på min reklam om ni vill att jag ska få med mig mycket pengar till turkiet (aa) men aja. pusshej på er iaf.

era guldöron betyder så!

 rebecca gammal ! ;O


sol & bad hela dan! (#)

solen solen solen har använt sina strålar idag. det har varit så varmt så varmt. jag har faktiskt fått bränna;) frida sov hos mig och vaknade av att deseree ringde. hon och bella hade sovit i tält och dom kom förbi en stund. sen fixade vi oss lite grann. då åkte frida & bella till högbo med linus och binge. då stannade vi kvar hemma på min baksida och solade och ville åka och bada. så vi åkte och badade hos min farmor och farfar. eller inte deseree. utan jag och sophia. då åkte vi dit och tog första doppet och sen kom frida. vi badade igen och så. sen så åkte sophia hem och jag och frida var kvar och min familj kom så vi grillade och åt mat och så. mysigt att grilla ! sen så spelade vi lite kort och så sen kom annakarin och micke för att hämta min lilla pärla. sen åkte jag också hem. då gick jag ner till dom andra som skulle tälta utanför bella. där var de lite kaos om man säger så. ett tält var inte uppsatt och klockan var elva. det var mörkt och de fanns bara en ficklampa som alla fick turas om med. jag emma och rebecca var bara där på kvällen och åkte hem sen. jag vill höra imorgon hur de slutade för dom. men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på csi och ta en glass. pusshej !

with hun

image137sitter här med bästavän och kollar lite på talang. men nu är det paus. idag har jag vart med hanna & frida och badat hemma hos hanna. sen åkte vi till donken och tog en glass. fast först på förmiddagen hade jag prao. usch ! men snart börjar talang igen . vi hörs väl . ciao puss!

rebecca älskar isabelle

isabelle ågren, i love you !

isabelle

nu när jag är inne på rebeccas så måste jag bara skriva att jag lskar henne så jävla mycket. när ni läser hennes blogg ska ni tänka att de här är en tjej som är snäll och hekt underbar. hon kommer alltid vara rebecca som man går ill om man behöver hjälp och om man måste berätta nått för någon som man vet att de inte kommer ut i almenheten


ISABELLE ÄLSKAR REBECCA

isabelle

nu när jag är inne på rebeccas så måste jag bara skriva att jag lskar henne så jävla mycket. när ni läser hennes blogg ska ni tänka att de här är en tjej som är snäll och hekt underbar. hon kommer alltid vara de <3<3

some late

Okej nu är de så att jag inte orkat skriva blogg på hela dagen men nu är de tamesjutton dags. jag åkte hem tidigare från praoen idag för jag hade jobbat så bra. så jag fick sluta två. så jag tog bussen hem och cyklade sedan hem från rese och sen lade jag mig i solen och steeekte ;) sen var de dags för fotbollsträning. faktiskt ganska roligt idag :) pussshej allesammans. ni är så gulliga som läser mitt trötta och urtvättade liv.

image134jag älskar dig frida eriksson !

morsning korsning

snart är de väl dags att ta hand om makeupen sen så drar man tilllllll emilia. dit kommer även sophie och vi cyklar till resecentrum och tar bussen in till valbo. pusshej!

image133 Sophie <3 rebecca

praodag3

 dom där ska bli mina! dom är så jääklans snygga !
 rebecca innan hon cyklar till emilia.
Jadu , idag har man skalat morötter och rivit dom i någon maskin. och så har jag bara plockat lite grann. har aldrig fått gått hem den tiden jag ska. har alltid slutat senast halv fyra. och ska egentligen sluta 4. så jag får alltid vänta på emilia & sophie. men imorgon kommer jag ta bussen hem före för jag slutar kanske ett imorgon :) pusssss!

Godmorgon allihopa !

hejhej på dig ! :) nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare så att jag kan ta cykeln och cykla iväg till emilia. dit kommer ju även sophie. vi ska på prao idag igen så vi tar cykeln ner till resecentrum och tar sedan bussen till valbo sen är det bara att sätta igång att arbeta. wohhoo. not ! men jag kan berätta lite om min morgon nu medans alla lyssnar & läser.

Jag vaknade runt 8.00 och hörde mammas rop nerifrån att kliva upp. jag ville så gärna ligga kvar en liiten stund till under täcket där det var så varmt. men efter ett tag gav jag med mig och skulle gå ner och äta frukost. det blev rostade morotsbröd. mummms. efter så gick jag upp, bosrstade tänderna och sminkade mig och sen så satte jag på mig kläderna för dagen. jag valde en randig tröja från gina tricot och mina älsklings cheap monday. sen satte jag upp håret  efter att ha försökt platta de men inte gått så bra. och nu sitter jag här och slösar min tid på att skriva ner hela min morgon istället för att göra nåt annat. men vad gör man inte för sina underbara mååånga läsare ;)

pusspådig! :)

praodag2

Shit mina axlar är helt slut asså. jag har fått diska hela dagen på praoen förutom när jag plockade av brickstället. det var ganska jobbigt idag faktiskt. inte världens roligaste heller, menmen.

när vi kom hem från praoen så hade vi fotbollsmatch. vi vann med 4-0. jag gjorde 3 mål och en assist. faktiskt ganska bra för att spela forward första gången. gud va roligt de va och spela fotboll idag. men och så självklart stukar jag till foten igen men det är inte så farligt. kan ju gå och springa och hela rubbet. gör lite ont ibland bara. men de är bra!  men nu ska jag klicka på sophies, ciao puss!
image130

nattinatti ^^

dags att sova nu liksom. prao hela veckan så man måste vila ut dig. imorgon tror jag att de blir roligare iaf. men vi får väl ta och se. nu ska jag bege mig bort till min säng och krypa ner under varma täcket och titta litepå tv innan jag stänger ögonen för dagen. men ni får ha de super tills vi hörs igen puss & kram !

image129

prao dagen !

Nu är jag hemma från att praoat, det var faktiskt ganska roligt.
Först när jag kom dit så fick jag skala morötter och så. hur ont i händerna som helst. sen så fick jag hålla på med lök. fast jag var inte ensam där. det var en till tjej från sofiedalskolan som också var där. hon heter beatrice och det var ganska skönt att ha nån att prata med och att man kan hjälpas åt. vi fick skära lök och så. det rann i ögonen och jag grinade nästan. när vi var klar med de så gick vi på lunch. en timme. då gick jag till sophie som var inne på kappahl och väntade på att hon skulle få lunch. det fick hon efter 10 min. sen så gick vi till emilia inne på djurmagasinet. hon fick också lunch. vi skulle gå till ikea men valde att gå till sibylla för att vi inte skulle hinna annars. jag och emilia åt pannkaka och sophie åt pizza. jammi. sen så gick emilia tillbaka och jag sophie kollade lite på gina tricot. sen gick vi också tillbaka. då skulle jag och beatrice hacka sallad. det var nog roligast. så vi hackade de i ungefär en timme och så höll vi på att hälla i vatten i bunkarna med sallad. Sen efter de så fick vi göra pizzasallad. och tro de eller ej men man har i ganska mycket socker i pizzasallad :O sen när vi var klar med de och jade kört de i maskin och allting och blandat och så. så tog vi en dricka och satte oss ute i restaurangen och snackade lite och sen så kom de en tjej och sa att vi fick gå hem för att vi hade jobbat så bra.

sen så var jag kvar med frida och shoppade lite kläder. sen gick vi och tog en glass med emilia och sophie. sen så shoppade vi vidare. sen så tog jag och frida bussen hem. 

 gina tricot - 129 kr.
gina tricot 129 kr.
image126
helt sjukt hur mycket sallad de va. och så får ni en bild på emilia & sophie på lunchen :) <3

godnatt (;

Efter en rätt hyffsad dag är jag helt slut. ska ju på prao imorgon så man är ju LITE nervös. ändå bort till valbo där på nån restaurang. men jag tror de blir kul fast man kommer ju tycka de är lite läskigt i början. aja, det ordnar väl sig. sen efter så ska man vara kvar med frida och kanske sophie och shoppa lite grann. undra om emilia blir med också. hihhih. men nu tjatar mamma att jag ska sova. pusshej ! =)

image121 rebecca is the best ! =)

dagens kläder

image120

Vitt linne- lager 157, kommer inte ihåg priset ;)
gulrandigt linne - JC , 199 kr.
vita tights - Gina tricot , 99 kr,
Jeans shorts - vero moda, 169 kr.
kofta - gina tricot , 199 kr .

lalalalala

Huvudvärk så de smäller om de. så nu ska jag lägga mig och kolla på nya tv lite grann :) ciaooo! ;) <3
image119


Godmorgon (:

Hej allesammans, allt bra ? för mig är allt bra förutom att jag inte får vara med på matchen för att jag har ont i min jäkla cp hals ! men jag ska iaf med och kolla och peppa laget mot stensätra som tuusan. jag som skulle ha fått börja spela forward idag och så blir jag sjuk ! :/  Emma ska gå och möta mig om 40 min. då ska vi traska ner till samlingen och åka med frida till matchen.

Innan jag ska åka på match idag så har jag legat och glassat i solen och försökt med bränna men nejnej :).
Får väl fortsätta sen när jag kommer hem om de fortfarande är sol då då. hoppas de. och imorgon är de ju prao också. så jag måste kolla lite busstider och bestämma lite med emilia & sophie.

nu är det 34 dagar 4 tim och 57 min tills vi sitter på planet på väg till turkiet alla vi brudar. gud vad jag längtar !

Godkväll & godnatt ! (:

Idag har jag vart på stan med Sophia och frida. Jag hittade ett par skor och en hur fin bikini som helst. den är turkos med nå blommor på eller nåt. ganska nöjd faktiskt. och så ska jag ha bruna trosor till bikinin. ojoj. :) sen när vi kom hem så solade vi lite grann. då var Emma också med. vi solade och spelade lite kort och så . mysigtmysigt. sen kollade vi på film. det var en beck film som hette hämndens pris. men vi hann inte kolla klart för jag och frida och min mamma och pappa skulle åka till min farmor och farfar och äta mat. vi åt kött med potatisklyftor. gotttti ! sen så spelade vi lite kort och åt efterrätt innan vi åkte hem.  nu sitter jag här vid datan efter att frida precis har åkt. vad ska jag hitta på nu tro. jo jag ska gå och tvätta håret och få ur all pollen och sen så ska jag lägga mig och titta på eva & adam . godnatt ! pussen <3

Bikiniöverdel ; 300 kr intersport peak performance.
Skor ; 200 kr crispin, primo piano. slip in .
image118 Jag älskar min Frida eriksson mest av allt ! <3


Godmorgon ! (:

Hejsan allihopa. Sovit gott har jag gjort i min underbara säng med frida bredvid. jaja . men saken är den att jag vet inte vad vi ska göra för något. vi skulle åka till alborgen men de får inte jag för min mamma för att jag har ont i halsen. fan också:( men något annat får vi väl hitta på då . någon som ska göra något speciellt som kan dela med sig vad man kan göra en tråkig lördag ? (:


mc soon :)

Snart ska jag till mcdonalds med sophia och deseree. ska köpa glass :) det regnar ju fan. kommer att bli dyngsur ! men vill man ha glass så vill man ! men jag har inte varit ut på hela dagen för att jag har varit lite slöö och så har jag städat. men nu ska jag sminka mig lite grann och så. tjingeling ! (: pusssssssssssss!! 

image116

misssss innebandyskolan

image115Saknar nå otroligt mycket. När man väl var där så ville man bara hem för de va så tråkigt. men nu när man tänker tillbaka. minne för livet. det här kommer jag aldrig att glömma. alla underbara människor man träffade som hade samma intressen. åh gud va roligt vi egentligen hade ! <3

Garderob rensning !







image112 Tänk på att jag hade ur ungefär hälften också. Det här är resultatet efter rensningen. fast dom lådorna som sitter lite konstigt är inte mina lådor ;) image113

Funkar den här klänningen att ha som strandklänning ? jag tycker iaf väldigt mycket om den. färgerna känns så bra. vad tycker du ? (:


















image114 Funkar det med sjalar att ha i turkiet för att kanske skydda axlarna ? vad tycker du ? (:

godnatt stjärnhimlen

Dags för mig att kila till sängs, men först måste jag bara få skriva en sak. om inte jag skulle vakna imorgon så vill jag att ni alla ska veta att ni betyder så jäkla mycket. varenda kotte som läser de här betyder. att läsa min blogg och att vara min vän. ni får en bamsekram av mig iaf. och om 37 dagar så åker vi till turkiet. och jag ska komma hem och vara 3 ggr brunare än deseree. ciao ! puss <3

emma jag älskar dig !

Du var som min syster när vi var 1 år gammal. Alla var tvungen att fråga våra föräldrar vem som var vem. Vi var så lika du och jag. När vi skulle bort och skulle ha fina kläder på oss hade vi likadanna kläder. Annars kunde de bli bråk. Det spelade ingen roll att du bodde borta i stockholm. du var ändå min bästavän fast vi var kanske fyra år. Varje gång du kom tillbaka och hälsade på var vi så himla blyga för varandra. Ungefär dom sista dagarna varje gång tog vi fram docklådan och började att leka. Men sen fick du åka hem. Jag  blev såklart ledsen och frågade alltid när du skulle komma nästa gång. Men sen så hände det att vi blev så bra kompisar igen. vi skulle bilda en popgrupp som hette '' the drinks'' vi visste ju inte vad det betydde då men vi kände att vi velade att heta så. vi kom på många låtar på bara några minuter. det gick så fort för oss för vi kom så bra överrens. vi uppträdde för våran släkt och familj och sedan så sprang vi ner för trappan och hittade på nya låtar.

Sen skulle mitt halva hjärta flytta till ett annat land. Hon skulle flytta till en annan världsdel. Hon flyttade bort, 17 timmars flygtid. Mina föräldrar sa alltid att vi skulle komma och hälsa på henne.det blev inte så. du fick nya vänner och ett helt annat liv. Du kom på sommaren & julen. vi firade julafton tillsammans och lekte med våra julklappar. Du och jag gav alltid varandra något speciellt. När du skulle åka hem så var vi ju såklart lite ledsna och så. men inte på samma sätt som när du åkte för ett år sedan. 

den smärtan i hjärtat har aldrig riktigt gått över. Du , jag , farmor, katarina, farfar och janne åkte på en sån där kryssning. du och jag var ute på däck, solade, dansade, beställde lite olika slags drinkar, provade nya hela tiden. dom var såklart alkoholfria.  jag kände verkligen att du är min vän för livet. barndomsvänner som håller i föralltid. Men sen när vi skulle kliva av båten. när du skulle åka med din mormor och jag skulle åka på bussen hem med dom andra som var med på resan. då bröt allting löst. tårarna föll och dom gick inte att stoppa. jag ville inte säga hejdå och inte träffa dig på ett år. Det är helt sjukt hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag vill att du ska komma hit och fylla igen hålet du gjorde. det var självklart inte ditt fel. men jag vill att du kommer tillbaka mitt hjärta. ´jag har inte sett dig på ett helt år. jag älskar dig föralltid och det vet du. Du kommer hem i sommar och flyttar tillbaka till sverige. men då kommer du att bo i stockholm. och jag ska komma och hälsa på dig då. det ska jag verkligen göra emma!  vi har faktiskt alltid sagt att vi inte får glömma varandra. jag har varit så nära på att glömma dig. jag har inte tänkt nåt. men när jag tänker på allting nu . du skulle se mig nu . jag gråter, och inte bara en tår. för att du är min föralltid älskling !   / bara din rebecca !


sista april !

Jag och frida vaknade ute hos farmor och farfar. Vi hade sovit där den natten och väntade på att solen skulle komma upp och skina lite grann. men nejnej. eller sen när vi skulle cykla hem för vi skulle ut och handla lite till kvällen med våra mammor och fridas bror, då kom solen fram. men vi cyklade iaf hem och åkte till maxi för att handla mat. Sen så åkte vi hem till mig och lade oss och solade lite grann. vi fick faktiskt en liten bränna. Sen så åkte vi hem till frida.

Hemma hos frida hoppade vi lite studsmatta och så. sen gick vi över till andreas, danne och alban lite grann. där kollade vi på tv, tjockade godis och spelade guitar hero. sen så gick jag och frida och åt. sen så skulle vi ner till ''bastun'' och kolla på majkase. frida var med småbarnen och sjöng så vackert så. hörde inte en ton eller ett ord. sen så gick vi tillbaka och spelade lite poker och så. sen gick jag och frida in till frida igen och åt efterrätt. det var marrängswish  ( stavning ) . sen så mådde jag inte så bra så vi åkte hem ist för att sova över.

nu har jag berättat om gårdagen. ska till sjukhuset nu . hejdå ! pusshej !

oturens otur !

Jag skulle egentligen ha sovit hos Frida igår till idag. men jag mådde verkligen inge bra så jag åkte hem med mamma och pappa ist och somnade väldigt fort. fast jag vaknade runt 5 att jag inte kunde andas så bra för att mina halsmandlar var så svullna ! så jag ska åka till doktorn kl 3. När jag låg och tittade på tv nu på förmiddagen så rasade en tavla ner på datorn så hela skärmen rasade. men sen så reste jag upp den och lade mig och kollade på lite mer tv. sen skulle jag hämta en tröja som låg på datastolen, men då låg de en sån där som håller upp tavlor fast med nålarna uppåt på golvet och jag klev så klart på den. det gjorde så in i helvettes ont och fyfan. och så känner jag hur allergisk jag är mot pollen. det här är verkligen inte min turdag ! men nu ska jag snart åka till doktorn. pusshej !

image107

RSS 2.0