sista april



vi ses därute!

Liverpool - Athletico madrid

Pappa sitter redan nere och försöker lära Lucas hur han ska applådera när athletico gör mål, som han tror dom kommer göra bara för dom vann förra matchen. Båda har dragit på sig matchtröjorna och nu är det KRIG! lär hitta nåt att äta också så jag ska orka sitta och tracka på pappa när dom gör nåt fel. Det här är den enda matchen genom tiderna som det kan bli slagsmål på för det är så jävla kul när pappa förlorar!

Även fast min kära älskling inte är med och spelar idag så kan det ändååå bli vinst, fast kanske blir det lite svårare...


a girl like you is hard to find


I swear to you, you are the world's greatest.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BELLA






yeahyeahyeah

Kom hem från gymmet för ett tag sedan så nu ska jag hoppa in i duschen och så. Sov hos hannas mormor och morfar inatt, eller dom är i fjällen och vi lånar deras lägenhet och har det underbaart. Så nu ska jag bara duscha och käka sen åker vi dit för ännu en natt, grrr. ( för mig blir det på soffan)
du måste vara sjuk, sjuksjuksjuk


Men vad gör jag!?

Jag hade ju min den här vara nyttig perioden, och nej den är inte över. Men den här helgen kände jag att det skulle vara så fasligt gott med lite godis. Men nu efter mötet så drar sophie med mig till gymmet och nu i veckan sen så blir det fortsättning på att vara nyttig iaf! Och det gillar vi stenhårt! Sommaren ska bli bästbäst. Så inge mer gotta nu, ( lär få äta upp min b&j i frysen iaf).

Idag har jag förresten också fått i mig lite tårta för min farbror fyller år, så jag har vart hos farmor och farfar och även pluggat(!). Jag är så stolt över mig själv!

FACEBOOK KAN TA SIG

Härligt att facebook, fungerar... HÄRLIGT!!!!!!!!!!!!! självmord direkt


you have my number



Nu väntar jag bara på att familjen kommer och sen blir det att åka till min moster och kusinerna för jag har fått en till liten kusin som heter maja, gullgull!

var social på sms ;)

SKOLDM PÅ HEMMAPLAN(nästan)

Tjooo alla faaans!
Haha nerå, men nu ska jag bara skriva ett snabbt litet inlägg innan jag lär packa väskan och trampa först upp till hanna(uppförsbacke!!) sen till jernvallen. Sen spelar vi skoldm där mot murgårn och jernvallen, kanon! Sen så blir det nog att åka med hanna och frida till stan, LOVE TO THEM

and what about life

Kan ju inte säga mer än att jag är nog den som har mest oflyt i detta kalla äckliga land. Hur i helvette kan jag bli sjuk igen??? Jag är verkligen sjuksjuksjuk nu, värre än förra gången, men ändå är jag stark nog att pallra mig iväg till skolan, klarar dock inte hela dagar. Igår när jag kom hem från skolan så sov jag från halv fyra till sex, sen åt jag mat sju och sen sov jag vidare tills 11, för då gick jag ner och tittade på lite barca och drack te, sen sov jag igen. Idag när jag vaknade hade jag feber och jag mådde skitskitskit. Har gått HELT osminkad och äcklig idag i skolan och det har varit så jävla skönt, gick hem mitt i slöjden för då orkade jag inte en sekund längre. När jag kom hem runt kvart över två sov jag återigen hela dagen fram till 9, nu har jag ätit två pannkakor och nu ska jag krypa ner igen, lär verkligen till skolan imorgon för jag har nationella i matte, delprov c. USCH!

Nu går jag till bussen



precis lagt in lite musik på ipoden så nu ska jag bara stänga av datorn och klä på mig, sen är jag ready for school, och ha debatt inför klassen på engelska, längtar!


Till Lucas dop

¨
Handens fem fingrar - Lisa Nilsson
den här ska nog vara med på lucas dop, den är så sjukt fin

Blir att köra poweryoga istället!

  

nu blire ut igen!

Hallådär. Kom hem från gävle för ett tag sen, köpte en till bikiniöverdel, en blå den här gången. Så nu har jag en svart och en blå från hm, brabra, kan ju vara bra när vi har bad nu i veckan. Men nu ska jag iaf bara byta om sen blir det ut och springa, puss!

btw, jag är lite blondare nu:)



d e n  ä r  l j u s a r e  p å  f ö r s t a  b i l d e n  ä n  v a d  d e n  ä r

m y  h a i r  r i g h t  n o w



sover hos fridolf

Jo jag överlevde springturen, gick kanske halva vägen, fyfan haha. Men iaf, nu ska jag vänta tills klockan sju för då ska jag ta bussen hem till lisa och vi ska köpa färg och hon ska ÄNTLIGEN färga mitt hår, eller de blir ljusare slingor. Sen sover jag hos frida och imorgonbitti ska vi ta en springtur, underbart med tanke på att vi börjar kvart i tolv :)

Nu lär jag packa väskan, puss va.

tar en runda med springskorna

Jo ni läste rätt faktiskt, jag rebecca maria carlsson har tagit mig orken efter att ha slappat i en vecka. Känner att det inte funkar att leva som jag gör så det blir att tränatränaträna nu hädanefter. Har faktiskt sovmorgon länge imorgon, så kanske blir en runda då också?

Springer iaf ut till farmor och farfar i trebo och där blir det sen mys ett tag ute vid vattnetoch mycket solning. Så laddar min ipod just nu och sen när den är klar då drar jag ;)

hos min twin

Sov ju här hos becco inatt, hur mysigt som helst. Lisa var också med oss igår och vi hade grymt jävla roligt, kan ju säga att ett hemmakvällsbesök var inkuderat i det och så självklart donken haha. Nu vaknade vi kanske för två timmar sen och vi har legat och tittat på Patrik 1,5. Nu ska vi ner och käka frulle fast jag egentligen har tömt min godispåse nu på morgonen men lite macka sitter inte helt fel, plus ute i solen :)

Bild sen högbo med några tjejer.

snabbt häär

Nu lär jag snabbt skriva ett inlägg här innan jag ska packa väskan och sedan ta bussen hem till kära rebecca carlström, eller jag kanske cyklar? Nej det blir för kallt. Men iaf, skulle egentligen vara med Sofie men hon kände sig ingen bra så jag ska vara med rebecca istället, sover där också. Så kanske skriver ett inlägg där.

Puss till min nya design som jag kom på att göra medans internet inte fungerade, hehe:)

my love love love love

Kom nyss ur duschen så nu sitter jag i handduk och ska snart klä på mig lite och sedan kolla på lite innebandy på tv, asbra. Sen ska jag nog vara med saknade Sofie Hagelin. PUSS


varför är min webcam så förbannat bra?



jag var här, men nu drar jag ut med några stycken, ciao

mycket till liv

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? kan det vara typ 4?
Vilken svordom använder du mest? i'm perfect
Äger du en iPod? jo
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på
Vilken var den senaste filmen du såg? scooby doo ;)
Har några av dina vänner barn? nej
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? kläder och resa
Har någon någonsin kallat dig lat? whhat? mig? neee
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? vanlig mjölk
När var senast någon stötte på dig? hahaha
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? frittfall
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? det är klart dom gör
Tittade du på tecknat när du var liten? ja , händer fortfarande
Hur många syskon har du? en lillebror
Äger du några band t-shirts? Nej
När flög du senast? hem från malta i somras
Läser du för skojs skull? jo
Pratar du några andra språk? Engelska, kan väl några ord på spanska
Har du en stationär dator eller en laptop? Både
Vilka gör du, önskningar eller planer? Önskningar.
Vilka länder har du varit i? danmark, finland, tyskland, lettland, estland, tjeckien, norge, sverige, grekland, malta, spanien, thailand, bulgarien, turkiet, tror det var alla
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? nej
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? nejdå 
Vem har du med dig in på bion? frida grr
Vem var din favorit lärare? tomas är bäst!
Vilken är din favoritlåt just nu? hmm, typ if've ever meet again
Vem pratade du senast med i telefon? frida
Har du nånsin varit kär? Jo
Kan man va kompis med ett ex? Ja
Vilken är din favoritfärg? brunt och svart
Hur många kuddar sover du med? två
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jorå
När grät du senast? kommer snart... men före det vet jag inte
När fick du senast en puss? today haha
Vad kan vara det mest avtändade hos en kille? dålig klädstil
Finns det någon som vet allt om dig?  frida vet hårstrå
Tror du på änglar?  nej
Hur många par skor har du? bara vanliga skor eller alla träningsskor och så också eller? nej men vanliga har jag typ fyra, men använder 1,5.
Vem fick du senast sms ifrån? frida
Vad har du för väder? ja solen är inte framme iaf.
Har du en blogg?  kan hända
Vad har/är du just nu? väldigt tråkigt men längtar tills jag får lämna mitt dårhus



är det nu jag ska skjuta mig själv eller

hatar mitt jävla äckliga liv helvette, JAG VILL OCKSÅ ÅKA TILL THAILAAAAAAAAAAAAAND, QUIT LIFE

I want you to want me

Jag vill fortfarande ha dig, det är dig mina tankar fortfarande lägger ner tid på, dig jag får ont i magen när jag ser, dig jag får ont i magen när jag ser för att jag vet att möjligheten inte ens längre finns. Det var ju inte såhär det skulle bli, men det är såhär det blev. Jag finns inte ens för dig längre, men du finns för mig.


tjejfilmsmarathon

Har precis dragit fram massor med olika tjejfilmer ur min bokhylla som En prinsessas dagbok, raise your voice, a cinderella story och så självklart favoriten She's the man som jag skulle kunna kolla på om&om&om&om igen, så jäkla bra! Rekordet är 4 gånger på raken, lika bra alla gånger!

Nu ska jag faktiskt ta fram matteboken och plugga lite också eftersom att vi har nationella på fredag, fy!


21.54

HALLÅ VÄRLDEN!
Vaknade imorse, gjorde iordning mig, satte på mig alla kläder och satte mig i köket redo för att vänta på att klockan skulle slå 07.02 för att då gå till bussen. Men när klockan slog 07.01 kände jag verkligen hur jag inte skulle orka med en skoldag för att jag mådde inte alls bra, kände så igår också men jag klarade mig igenom dagen då. Så det blev att klä av sig allting och sedan däcka i sängen. Sen idag har jag inte gjort någonting förutom att kolla på CSI och legat och degat i sängen. Ska fortsätta med det nu och sen ska jag gå ner och ta en ipren för jag har feber, puss!

a girl like you is impossible to find


i'm home


LIFE'S HARD


Livet är hårt och ibland faller marken undan och man hinner inte med, nu var det din tur och här finns jag och alla andra för dig rebecca christine mathilda carlström twin, du är inte ensam. Du har mitt nummer, du kan ringa mig precisprecis när du vill, för det du går igenom går nu i första hand, jag älskar dig och du kommer klara dig bra ska du  veta, du klarade dig bra innan, det ska gå bra efter också. Det är så jävla farligt att bli beroende av någon... jag älskar dig

men va? sliten? neeee...


haha vem fan bryr sig om hur man ser ut, det är ÖREBRO?

far till örebro på innebandycup

Packar ihop mig med några andra brudar i en minibuss och far till örebro och spelar innebandycup, ska vinna! Har precis bränt skiva och lagt in lite mer musik på ipoden eftersom att en viss rebecca är så jävla envis, lilla hallontårtan. Aja, nu blir det väl att packa det sista och sen så åker jag, snälla söta smsa hela helgen så jag inte döööör.

PS. HEJAR PÅ DESEREÉ SOM SATAN!

now i'm done

Men hur kan jag vara så trög? att jag fortfarande inte fattaaaaaaaar. Att varje gång något har med dig att göra så får jag ont i magen, fan dags att ge sig nu, jag vill, men ändå inte, för jagvet hur det skulle bli och hur du är. punkt

beautiful day

Hade börjat skrivit godmorgon klockan 09.00 imorse men sen har jag glömt bort att fortsätta skriva så nu får jag väl ändra till ett goddag om det ska passa ;)

Jag har precis städat mitt rum lite för snart kommer mina kusiner på besök och då lär det vara lite städat och fint. Sen ska jag ner på träning på jernvallen och efter det blir det att skynda sig hem och sen kommer dess och vi drar till kharma sen, mys!


en sån mössa skulle jag behöva idag om man säger så, bläää på badhairday-dagar


hos pessie

kan tipsa om desereés godis, gillar man sura godisar och ibland kan få en överraskning av ett hårstrå eller katthår, så är verkligen pessies det rätta godiset för dig!!(men det är jävligt gott iaf)

Ja jag sitter hemma hos min pessie och häckar lite medans hon duschar och så, sen ska vi nog vara med rebecca och frida och jag har inte en blekaste aning om vad vi busar kan hitta på, haha. Nu kanske rebecca och emmsen också blir med, och bella. KOMEMR BLI AWESOME!!

deseree har sin gamla dator så här finns det webcan bilder ifrån 2006<333333333


nu drar jag till desereé



en helt underbar dag i stockholm!

Fridaluren sov hos mig inatt och henne drog jag upp runt sju för då skulle jag åka till stockholm med farmor, och frida skjutsade vi hem. Så en hel dag med shopping i stockholm med farmor vilket var helt underbart, dock hittade jag inte så mycket men det blev lite att bära på iaf.

- Jeansjacka ifrån HM
- Kort kavaj ifrån VEROMODA
- Två skjortor  ifrån GINATRICOT
- Sjal ifrån GINATRICOT
- Armband ifrån HM

Jo det var nog allting. Har sjukt ont i huvudet efter allt gående och allt provande hitoch dit och allt skrik. Jo så nu förtjänar jag att få se lilla sjöjunfrun, ja!

i'm here but no i'm out

Tjooo. Hinner bara göra ett snabbt litet inlägg innan det blir att åka hem till hanna renström där det är massa tjejer som har disneymarathon. Så jag tar med mig min chipspåse och traskar sedan bort till henne. Men först blir det middag.

Igår vart det gävle med frida och rebecca, och massa annat trevligt folk. Kom till slut hem i taxi, skönt!!

hos min hallontårta


grrrrr...

jag och beccibu tar en tur till donken!!!

blää

fyfan hur man mår dagen efter sitt eget kalas, ångrar kanske den sista kakan nu.


IT'S MY BIRTHDAY!


långfredag

Sällan det är fester och massa grejer på kharma när inte jag kan gå, när massa annat äckelskit kommer i vägen. Alltså fan vad vill det här mig. Ja det blir väl att bli hemma nu ikväll när alla andra drar på fest, MYSIGT.
 


nawwie


he did sleep

but then he  woke up

TUSEN PUSSAR

Den här dag har nog varit perfekt in i minsta detalj hittils. Hade inga lektioner idag för jag frida och henrik fick jobba nere på estraden för det ska alla 9or göra, så vi typ fikade mest och torkade bord och lite skitgöra men det var bättre än lektioner. Sen gjorde vi bara ett noprov innan dagen var slut och det gick väl sisådär. När jag kom hem så stog det en ny tv på mitt rum så det blev jag jätteglad för. Och nu ska jag till gävle snart med min hallontårta och min emmapling, kanske att banani också skulle med :) Blir kanon kväll, TUSEN PUSSAR

wonderwall


Riktiga jävla flashbacks får jag när jag lyssnar på den. Det var när dom spelade den som jag började tycka den var bra!

RSS 2.0