Don't make a girl fall for you if you have no intention of catching her

bästa jag har hört på väldigt länge

fernando love


det två vännerna och hundarna

Idag är det torsdag och jag har gått fyra dagar i skolan den här veckan, typ alla är lediga imorgon men INTE kära smhp eller, nej vi ska ha lektion hela förmiddagen imorgon. Min dag iaf har bestått av skola och efter det så åkte jag rebecca emma och daniella och simmade på badhuset, sjukt tråkigt att bara simma fram och tillbaka hela tiden, borde finnas nå effektivare! Sen blev det  lite tid nere på jernvallen. Jag och sophia tog som vanligt en promenad nu på kvällen, idag blev den lång och vi fick även våra vovvar med oss. Sophias hund går två meter bakom och min hundra meter framför, får damp på honom helt seriöst, svårt att lugna ner sig lite.

Imorgon är det skola och sen efter det tror jag att jag ska till badhuset och simma lite, sen på kvällen vet jag inte vad som händer. Blir väl säkert nå roligt, orkar inte ligga hemma hela kvällen haha, lär ju fira att det är helg.



hehe därför man har en liten rackare som inte försöker döda mig!

min hund har laser ögon

there is no guarantee that this life is easy


Sen den 14 September 2009 har mycket hänt




Nu


Min älskade soldyrkare




this could be something real to me


Ut och träna lite på gräsmattan!


fick för mig alldeles nyss att gå ut på gräsmattan och köra lite träning, typ styrka och spänst som vi har kört med christian hela sommaren, ska vara bäst i vinter så det gäller att ligga i, puss!

sen när jag är klar med det så blir det en dusch och lite lunch, sen skjutsar emmas mamma in mig henne och sophia till gävle för att kolla på min älsklingsfrida som ska spela match på nynäs, lycka till till henne!

Världens bästa lag


hur roligt hade vi inte dåå??? sjukt kul

gamla minnen från 2007


jag frida och emma åkte med min pappa och fridas låtsaspappa till uppsala för att kolla på när umeå kom dit för att spela, såg bland annat martha.

åkte på en lång kryssning med farmor och farfar där jag såg väääärldens snyggaste kille som jag ibland kan få ångest för att jag inte fick veta vem han var och vad han hette....

jag och sophia bestämde oss för att köra poweryoga framför tvn ungefär 4 dagar i veckan, jag tror vi körde det max två gånger sen gav vi upp.

vi cyklade klassikern med skolan i sjuan, gick faktiskt bra för mig och emma.

deseree vaktade patrick(!!) åt hennes kusin typ!

jag och frida sov i ''kojan'' i jäderfors och kollade på skräckfilm hela natten, lite rädda tjejer!

efter en natt i jägarstugan

Ja jag mötte ju upp min klass igår 10.30 på skolan och tog bussen och åkte till jägarstugan. Sjukt härlig klass kommer det att bli kan jag säga redan nu, vi vet nog redan allt om varandra nästan haha! Nej men det var en mysig kväll och natt. Jag och Johanna låg vaken hur länge som helst och låg och pratade om allting och så, hur skönt som helst. Våran ''säng'' var en träsäng utna madrass eftersom att vi hade elpump och det fanns ingen el!

Lite less vi var då...

Nu är jag hemma iaf i väldigt ofräscht tillstånd och ska slänga mig i duschen nu så jag kan få känna hur det känns att vara människa igen. Sen ikväll blir det fysträning ute i Öjaren(?).


the biggest part of me is you


sophia är söt


mitt huvud dunkar, och jag vill bara sova nu, godnatt!


nu har jag gjort 1000 inlägg, efter typ 2,5 år!


hehe grattis mig själv för att jag är en sån underbart engagerad bloggare och verkligen är duktig på det här, grattisgrattis!

längesen man såg sitt monster


.


Förlåt för allting. Vet att du inte kommer vilja ha någonting med mig och göra efter det här och det är mitt eget fel efter det jag gjort mot dig. Du vet att jag alltid kommer finnas kvar om du vill och är redo att göra vad som helst för att få det här bortblåst, jag älskar dig vännen, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Förlåt för att jag varit den falskaste människa du någonsin träffat på och att jag hela tiden har ljugit, ditt hat mot mig är ingenting om man jämför med hatet mot mig själv.

jag känner lukten av krig



åker ner på jernvallen för att kolla lite innebandy med emma!

your club can't even handle me right now


rock that body



skjorta H&M, linne GINATRICOT och tights VILA

JAG VILL BADA!


kan mina sega jävla vänner vakna någon gång......

Småland med Frida2010










♥♥

Drar till gävle!


draar till ida♥


RSS 2.0