jag hatar det

Jag hatar att gå in på alla mina vänners bloggar och läsa om hur dåligt dom mår... varför ska de vara just världens bästa människor som ska må dåligt?? det är ju dom som får MIG att resa mig upp ur sängen varje dag, varför kan inte jag göra detsamma åt dom. Hatar att deras liv ska kretsa runt saker som är så sjukt onödiga, vi är fan femton år och det händer så jävla mycket som INGEN borde vara med om. Men att ni kämpar på, att det fortfarande glöder i era ögon, det är värt mer än guld.

våran kväll


våran kväll... men först träning för min del och frida ska på bio, sen ska vi kolla på film heeela natten PIPPI!


hundtricket och snart frissan

Hellu. Ja vad ska man säga, vaknade klockan 07.00 av att mamma lade lucas på min mage så jag fick vakna upp och underhålla honom lite så att han inte började gråta hela tiden. Sen har jag tagit hand om han typ 10 minuter i timmen eftersom att mamma hade tvättstuga så ja... bebisar är inget för mig iaf. Sen nu ska jag iväg med bussen hem till frida och hon följer med mig till frissan och klipper mig, sen så är det träning. Lär träna ihop oss nu innan SM i mora på söndag, tagg.

Nu kollar jag på hundtricket, finns bättre filmer om man säger så....


i have a drem, that my four little children....

En mer mening av spanska&engelska och jag spyr... jag har inte ens öppnat någon bok än men är väl illa tvungen... blä

beccan är nervös !!

Tjena snyggisar+frida. HeHe, har fortfarande inte förlåtit henne med det där om filmen som hände igår... en liten olycka kanske man ska kalla det. Nu är det så iaf att jag ska iväg på träning, och det är så att i vårat lag så turas vi om att gå upp och träna med damerna och idag blev det min och emmaivarssons tur. Och ni vet hur jag kan bli.... typ dundernervös. Ja men det ska nog gå bra, hoppas vi. Dom har samling 45 minuter innan träningen för att prata teori, kanske kan sägas lite överskattat om man frågat moi. Puss på er nu och ge mig en lyckospark!

kanske några år gammal bild... kanske något seriösa...

Grattis min bästa sophie på födelsedagen


jag vet hur omoget det är att sitta och skriva långa jäkla texter om hur mycket man betyder för varandra, men hur ofta lär man vara mogen då?

kan hända att något har gått snett, jag kanske inte mår bra till hundra, jag slår dig en signal och du har alltid tid att trösta och få en att känna sig på topp igen. Jag känner verkligen att du gör vad som helst för mig, och detsamma gäller dig älskling. Du ringer mig också när det är något som är fel och du vet att jag lyssnar och försöker trösta så bra jag kan. Så som vi har sagt så många gånger, men vi behöver ju inte säga vad det handlar om men våra ord '' är så glad att det är just du'', dom värmer så mycket varje gång jag hör dom. Men det som känns så jäkla bra, är att jag vet att du jämt är ärlig, du säger vad du tycker... och du har världens sämsta humor som är så jäkla dum att jag kan sitta och skratta åt dig hur länge som helst. Aja, ska korta ner det här lite, men ha en underbar födelsedag gumman, även fast det här inlägget är 48 minuter för sent.... me love you

min egen humor är på topp


skön tjej

En fredagkväll utan något speciellt innehåll

Ja här sitter man, ännu en fredag. Men idag har jag inte några speciella planer, men ska nog åka med några stycken ner på göransson och kolla lite snygga killar som spelar bandy. Innan det blir det väl nå käk med la familia och ja, sen tror jag att jag ringer emilia. pusssssss

Även att emma älskling lingvall har sån jäkla otur med sitt knä och har gjort illa sig igen, nu är hon på sjukhuset, och jag ber till gud för en gångs skull... låt hennes knä bli bra!!


torsdagkvällen skulle innehålla plugg men icke...

Fick annat för mig istället, t.ex bra tvprogram, mycket intressant på facebook, mycket bloggar att läsa och allt sånt som är så mycket roligare än att plugga om olika idiologier. Glass hittade jag i frysen också men den var så jäkla kall så den slängde jag, okej jag vet att glass ska vara kallt men den var verkligen ISKALL. Nu är det typ 45 minuter kvar tills jag har min egen ''gå och sova tid'' så jag lär väl plugga lite så att jag inte kommer imorgon igen och säger att jag inte är klar, hehe... PUSSSS

jag är ju inte super uppdaterarn

Hello people. Vad ska man säga om dagen? Fick vg+ på språkhistorian, fick extra beröm på musiken( vi hade glömt böckerna men klarade oss bra ändå), spanskaprovet dög väl och träningen gick väl hyffsat. Jag som har det ganska jobbigt med typ allt nu så var det här en ganska bra dag. Men jag ligger lite efter i svenskan&matten för jag har varit borta lite, så nu ska jag öppna svenskaboken och börja skriva lite om olika idiologier och kolla på fotboll samtidigt, ett plus att sverige leder med 1-0, PUSS PÅ DAGEN


spykids2 och toblerone

Tjena snyggingar. Slog just på tv och såg att spykids2 går på tv och det är typ min favoritfilm!! Så då gick jag ner och hämtade upp min toblerone som blev en stor succé och nu sitter jag här. Har precis duschat så jag ska klä på mig lite sen blir det att åka och kolla på astonmatch med emma och hanna. Sen kolla på min egen, sen tror jag att jag skulle till farmor&farfar och äta idag, har inte träffat dom på en vecka! Det är helt sjukt länge, hehe beroende av dom ;o

Pusssssss


älskling blir större för varje dag


kill me tid just nu

Ja nu känns verkligen allting åt helvette. Jag vet inte vad det är men ingenting går som det ska. Skolan tar för mycket tid än vad jag orkar lägga ner................ innebandyklubban har jag av snart!

Kul att vi har någon jäkla musikredovisning om musikhistoria nästa vecka och vi kommer ALDRIG att hinna klart med det. Spanskaprovet missade jag när jag var på skolsm så det blir nästa vecka. Är precis klar med boken man skulle ha läst ut och bokrecensionen till förra boken vi läste. justja, fick veta att jag fick VG på no provet, gillas starkt. Moget även att jag insett att jag är allergisk mot vindruvor också!!!! HATE MY LIFE!


don't forget to breathe slow

''blinkblink''. På lite smådåligt humör efter dåliga nyheter så därför ska jag gräva ner mig under mina no böcker och aldrig komma upp igen, tar nog med mig en annan bra bok ner i hålet så att jag inte dör med livets tråkigaste bok som även kallas fysikboken. Puss och godnatt och vi får se om jag lever imorgon.

 


RSS 2.0