Money can't buy us happiness


Det visar sig att du är precis som jag


Mobilbilder senaste tiden






Skin skin som den sol du é


Det krävs miljontals människor att bygga upp världen, men det krävs bara en för att den ska rasa, och det är då jag är glad att jag har dig min fina bästa vän.

Dags för IBK Alba att kvala!!



Vi tar med oss känslan, så vet vi att vi kan om vi verkligen vill!


I'm in it to win it


Mina fina


Even the best fall down sometimes


Jag är trött på dig, jag är trött på att höra ordet vi, och jag är trött på mig själv som låtit dig göra som du gjort.


Ge mig Spanien nuuuuu

                                                   

Sängliggandes

Igår när jag vaknade trodde jag verkligen att det var min dödsdag, mådde verkligen inte bra.. men idag när jag vaknade mådde jag verkligen värre och av helt andra anledningar. Men jag försökte iaf klä på mig, äta frukost och börja göra iordning mig för att gå till skolan, sen insåg jag att det var ganska meningslöst med tanke på att jag inte hade någon röst och jag hade inte sovit så mycket eftersom jag hostat hela natten. Så är helt öm i bröstet och min näsa sågar jag av snart tror jag. Så min dag har jag spenderat här i sängen, har inte rört på mig många gånger inte. Mamma hade köpt lite glass som jag fick unna mig men inte ens det var jag sugen på och då kan man ju undra vad det är för fel, alltså, så är jag dödssjuk.

Har hunnit med att kolla på Goal och Twilight också och lär väl fortsätta att leta efter en till film att se innan det är dags att sova. Blir hemma imorgon också och vi får se när jag kommer upp på benen igen. Lär ner och ta en alvedon nu också för nu känner jag att febern är tillbaka...


RSS 2.0