30 november?

Ja jag tror det är det idag. Asså imorgon är det 24 dagar kvar till julafton. Jag har bara till nästa vecka på mig att göra det där jävla kemiprovet.... dö. sen är det ju hundra andra prov också. Vad händer i veckan då, jo träning träning träning och på fredag tror jag inte att det är nåt för en gångs skull. Men i helgen så är det innebandy SM på jernvallen och ´det är ju inte en lätt grupp, så ja... kommer väl att vara på jernvallen hela helgen, puss på det.


hahahahahhahah så jävla fult att sophias dog är bamba och min en liten skit. min syns knappt på bilden ju.... mobb


inge lagg eller

ah tänkte bara slänga in några ord så ni vet var ni har mig den här helgen. är iaf på gästrikelagsläger i åshammar, kommer hem imorgon runt 12 någon gång, smask på det. läste även att lägret är sponsrat av karamelkungen HEHEHE.

så den här helgen blir det också bara innebandyspelande,  det är kul... men kanske lite för mycket nu för tiden

två matcher nu

tjolololo. lite sen men ska fixa lite och sen drar jag iväg ner till jernvallen och spelar match med mitt lag mot långshyttan, sen åker jag på en gång till valbo och spelar match med damerna mot valbo, NERVÖST. puss

utgång här för en gångs skull

heido


kanske den skönaste vinsten det här året

behöver inte säga så mycket mer än så... men det finns ju anledning till att den var rolig och viktig att vinna... kallas vänner.

varför är man inte lika snygg längre för?

sånna här snyggis bilder som är hundra år gamla hittade jag på datorn, värt en titt!





isabelle rebecca hos deseree 05

träningsläger i idre 05 rebecca och matilda

matilda gjorde för några år sedan... det höll ju länge haha

3 april 06, min födelsedag. charline hanna sophie emilia deseree

påväg till busterstarletcup i mora typ 06?

rebecca sophie deseree hos deseree 06

rebecca och charline hos heval typ 06

c00labeckiZZ och m0nztersoff3n ute och går 06

m0nzterzoff3n är sig själv

emilia hos hanna 07

emma 07 <3

rebecca och baloo hos rebecca 07

frida 07

mummmmmmmmmms va söt alla varit en gång i tiden. speciellt jag, hur orkade jag gå runt och bära på mig själv egentligen? förstår inte det alls... hahaha


lördag

tjenare :)
what have i done today?
jo jag har kollat på min match som spelades i gävle på nynäs mot ggik, mitt lag vann med 7-2... bäst. sen åkte jag hem och gjorde... ah inte mycket, men sen gick jag ut och gick med bella.


what am i going to do tomorrow?
jo jag ska nog spela match med damerna om jag blir tillräckligt frisk och möta hanna och co. fyfan va kul, köttarmatch kommer det säkert att bli? nejdå, ska vara rädd om varandra brudar :)

fina bilder man har alltså


+

Känner att jag inte skriver så mycket mer än att det är så jävla synd om mig nu för alla ska ut på fest och jag kan inte följa med för att jag är sjuk... mitt liv rullar på asså


fredag

Och inte mår man så mycket bättre idag heller. Så jag missar att fira fridas födelsedag med alla tjejer och sen så var det fest också som man missar(!!!!). GUD VA KUL DET ÄR ATT VARA SJUK!

det kanske är därför man säger att fredag den trettonde är otursdag, ska nog hålla mig i sängen idag också

Även att jag inte har pluggat nåt speciellt heller, eller jo, fast jag har fastnat i alla ämnen så, hjälp?

-

Ah det är såhär supermysigt att vakna av att halsen är typ igensvullen och man får ingen luft, det är verkligen pricken över iet när man är sjuk. Ah men det har väl blivit lite bättre... jag menar jag kan ju andas, men det är jävligt tjockt. och med tanke på att jag inte har några halsmandlar så är det lite konstigt men det är typ helt igentäppt så det är väl typ nåt annat i halsen som har svällt(?).

Ah men dagarna tillbringas framför onetreehill i min kära säng, tog även upp och kollade lite i matteboken idag men gav upp ganska fort eftersom att jag inte fattade nåt när jag trodde att jag gjorde det, sen så kollade jag facit... och jag hade inte ens i närheten av rätt.  inge bra dag för mig! nu ska jag tycka mer synd om mig själv och hämta upp nåt att äta, sen så ska jag fortsätta kolla på onetreehill och bellan min kanske kommer över med min femtebox... hihi miss our walks already bella. Ska även hämta upp lite halstabletter, jag menar, det kan ju inte göra nåt värre.

smsa hela dagen&kvällen.

sjukt äckligt tråkigt liv

ah men visst... nu är man sjuk igen..........................................

ja vad ska man säga, ligger i sängen och kollar på film, känner mig typ nerdrogad. men ska ta och hoppa in i duschen nu man blidde lite fräshare. puss på allt man missar i skolan som jag kommer få jobba ihjäl mig sen för att komma ikapp och puss på min lilla fina hög med matteböcker, no böcker, bilduppgift och spanska. ja puss på allt det vaaaaaa
bjuder på en bild på anna book också , hanna boqvist

förlåt pappa hehe

Ah det är ju farsdag idag, men jag har inte köpt nåt! Mamma får åka iväg och köpa nåt med lucas eftersom att det är hans pappa också så då köper vi tillsammans, det är ju asbra. Men sen idag, vad ska jag göra då. Jo mitt liv ska bestå av de två mest trökiga grejerna i världen, plugg&städ = bläää. Faktiskt så ska jag ut på promenad med bella också så då kanske vi kan gå ner till jernvallen och kolla när tjejerna mina spelar match mot borlänge. Sen så ah, händer inget mer än sooova. Det suger att det är skola imån, KILL ME SNART.

vi kör en sån här, hur många procent saknar jag malta nu, kanse hundra +++++++++++++. fan vad jag vill tillbaka och träffa alla!

JAG ÅNGRAR MIG!

Nu finns det ingenting possitivt längre med att jag tog den där äckliga sprutan, MIN ARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag lovar, den är död, den ruttnar just nu. Så jävla fucking ont. Men man får väl lida. Även att det blir värre imorgon hör jag hört. hejdå livet

somras



Ingen jäkla svininfluensa för mig inte

Vet ni snyggisar. Jag behöver inte längre oroa mig för den där jäkla svininfluensan som härjar eftersom att idag i skolan tog jag den förbannande sprutan, och jag visade inga symptomen!! Nu har jag bara lite ont i armen men man är ju lite tuff(?) så det känner man inte av. Nu ska jag fixa ordning lite sen blir det innebandyträning som jag faktiskt längtar till, pussar


Vi är vidare i SM, och det är så viktigt

Igår... spelade vi SM gruppspel i mora, och vi kammade hem andra platsen wihu. Så nu är vi vidare och ska få åka till örnsköldsvik och spela, hur kul som helst. Dock så har jag blåmärken och skrapsår typ överallt, har så jäkla ont, träningsvärk har jag i rumpan och lår också... höhö. Men något som är positivt med dagen är att jag är ledig idag så ingen skola, men istället en massa plugg, som jag egentligen inte orkar, men jag måste. Nu ska jag ner och göra lite mat åt mamma och pappa som kommer hem snart och till efterrätt för min del blir det hallon blåbär och glass, niceeeeeee.

RSS 2.0