hem ljuva hem

Tjenare. Är verkligen hur trött som helst. Kom hem klockan två ungefär och det blev att lägga sig och sova nästan direkt. Sov till klockan sju för då blev jag väckt för att vi skulle käka mat, det blev aga, hihi har aldrig ätit där förr. Så efter maten så gick jag upp och försökte plugga lite hemkunskap men jag orkar verkligen inte.

Jag har haft det jättebra i helgen iaf. Haft det mysigt med brudarna och det har varit full fart hela tiden. Inte så mycket död tid och det är skönt, för då hann jag inte sakna bästavän så mycket. Jag har iaf haft det jätteroligt. På lördagkväll var alla som kräftor för att vi hade bränt oss i solen när vi tränat hela dagen, hihi. Jag brände mig på kinderna typ, men färg har man inte fått mycket av, typiskt.


för att imorgon blire åbyggeby, wihu


imorgon, blire åbyggeby med haik.  det blir vårat lag, 93;orna och damerna. så vi kommer att ha träningsläger där borta i dom +18 graderna och ha roligtroligt. det som inte är så roligt är att bästavän är borta så jag miste min madrasspolare så man får väl ligga där ensam i ett hörn, hihi nejdå. men jag ska nog ta och packa ordning grejerna jag ska ha nu faktiskt. så jag kommer inte att blogga eller vara nå aktiv imorgon iaf, kanske hinner på söndag. plockar även med kameran så bli inte förvånad om det kommer pics.

det är fredag och jag har inga planer för kvällen

Hejsaan. Kom hem från Valbo för ett tag sen, var där med Hanna & Lisa. Men jag åkte hem lite tidigare för att jag inte var på shoppinghumör och det blir ju inte bättre när det är hur varmt som helst och man går och bär på en tung klumpig idrottsväska i affärer. På bussen hem träffa jag Linus så jag snackade med han typ hela vägen nästan ända hem. Sen vare bara hem och nu sitter jag här och har NOLL planer för kvällen, det suger när bästavän är borta.

Idag i skolan vare No prov, fyfan. Men det är gjort nu iaf så nu kan man inte göra mer än att vänta på att få tillbaka resultatet.

Nu ska jag väl kika runt lite på bdb eftersom att inte jag har ett liv, pusshej.

det känns som att livet har mera ändå att ge

Tjenamittbena out theeere.
Började skoldagen med en skoldm innebandy match på jernvallen mot jernvallen. Vi vann med 1-0 så nu är vi i final mot hedängskolan, dom är kanske hur bra som helst, hihi men vi är bättre sådeså. Sen segade vi som attan för att vi skulle slippa gå på spanskan, så vi slapp den. Det var mat och efter det så spelade vi lite fotboll och satt ute och degade. Åkte med skolminibussen till Friskis&Svettis där vi skulle ha våran idrott. Var inte så jobbigt. Vi duschade på skolan sen och sen vare engelska sen vare liksom bara hemmåt. Nu är man hemma och det har jag vart i en timme. Jag ska snart pallra mig bort mot NO boken men jag pallar egentligen inte så jag drar ut lite på tiden, hehe. Sen så äre tårta idag på träningen, det sa jag för ett tag sen också men det blev inget då men idag blire tårta för heeeela slanten. Sen blire ju bara hem och trycka in massa med NO grejer i hjärnan som aldrig kommer att fastna, lycka till på provet på fredag säger jag till mig själv, pusspuss.

som man bäddar får man ligga

Hej på er.
Ja jag är sjuk som jag alltid är... helt seriöst... hur lyckas jag jämt bli sjuk(???). Så jag har legat framför tv och inte haft så mycket ork till att skriva blogg. Men jag ska iaf till skolan imorgon och innan skolan blir det Skoldm på jernvallen mot jernvallsskolan. Vi får se hur mycket jag kommer att spela eftersom att jag har varit sjuk så ja...

Juste min mobil kom idag också, den som jag har väntat på i tre veckor. Så jag har inga nummer kvar... så skicka typ sms te mig och skriv vem det är ifrån så får jag erat nummer.

Nu lär jag plugga till No provet och spanska glosorna som jag har till imorgon, panic i know. så pusshej än så länge, jag har ju fan musikgrej till imorgon också, faaaaan. panik hejdåååå !

Såhär blev resultatet


mitt hår före.

fridas hår efter för att vi glömde att ta en före bild på henne, men det var lite längre iaf.

såhär kort hår har vi nu, det är helt sjukt vad kort det. och jag tänker inte ge en efterbild bakifrån för de ser för jävligt ut för att mitt överhår typ är skitkort och resten längre, det ser skitfult ut. så jag säger som frida säger, det blir knut i håret tills det blir längre. haha nu ska jag sova, pusshej!

fyfan va ont i halsen jag har fått nu asså, men det är för att igår i stockholm var det så jävla kallt att jag måste ha blivit sjuk.

we had decided a haircut

Sitter hemma hos älsklingfrida nu, vi har kommit på att vi ska klippa varandras hår(??). Saken är den att Frida kommer att bli asfin och jag kommer att se förjävlig ut, haha. Nej jag skoja bara, frida är säkert jätteduktig på att klippa. Så vi var till Ica för att kolla efter hårfärg te mig också men vi hittade ingen bra. Nu ska typ frida börja att klippa mig, kommer för&efterbilder sen om jag inte ligger och grinar. pussssssssss

googlebild

när man får konkurrans inser man hur mycket man vill ha någonting

Godmorgon därute. Klockan är 13.22 och jag har precis fått på mig kläder och skulle ner och äta frukost men det blir att jag väntar på lunchen istället. Idag hade jag tänkt att vara med Frida och vad vi hittar på har jag ingen aning om, vi kanske åker någonstans till lite folk. Så nu ska jag bara fixa med lite annat och så hade jag tänkt skriva vad som hände igår i globen.

Jo igår så satte jag frida papporna på bussen in till Gävle. Där hoppade vi på tåget som redan stog på perongen när vi kom. Så vi åkte tog i cirka två timmar för att det blev lite förseningar pga en olycka. Men det är ju kul att åka tåg så mig gjorde det ingenting. När vi kom fram så gick vi och köpte biljetter till tunnelbanan och sen gick vi ut på stan och jag och frida fick shoppa. Fast det blev så stressigt så de grejerna man egentligen skulle ha kunna köpt gick man bara förbi istället, bad i know. Efter shoppingen så åkte vi med tunnelbanan till globen där vi skulle kolla på innebandyfinalerna i SM. Balrog vann för damerna - fast falun var bättre - och fick ta hem sitt guld. För herrarna så vann AIK ( USCH) , det skulle ha varit Varberg helt klart. Varberg hade kanske en hur grym klack som helst. Tack och lov så blev man inte med på tv för då hade jag , ja jag vet inte vad. Efter matchen så tog vi tunnelbanan till Gamla stan där vi skulle leta på ett matställe men vi var så oense vad vi skulle ha så vi hittade ingenting som dög. Jag och Frida ville ha kebabtallrik och dom ville ha nå hai-shai mat typ. Men vi traskade in i centrum och vi hittade typ ett ställe som i Gävle där man kan beställa från olika slags, aja. Vi fick det vi ville ha iaf. Sen så gick vi tillbaka till Gamla stan och köpte glass på en tom&jerry glassaffär. Sen så gick vi över på andra sidan så fick Frida köpa glass eftersom att hon inte kan äta nötter och ben&jerry's innehåller spår så vi chansar inte med min älskling. Sen så gick vi tillbaka till centrum och skulle gå till tågstationen. Det var så jävla äckligt kallt så jag höll på att ta livet av mig. När vi kom till tågstationen var det typ tre timmar kvar innan tåget skulle komma så jag och Fridas slog oss ner på en bänk och satt och prata. Sen gick vi och köpte en varsin pyssel tidning inne på Pressbyrån så vi satt och löste korsord och så, hehe we are noooerds. Sen kom tåget äntligen in och vi slog oss ner vid bordet där och fortsatte att lösa korsord. Ja just ja, jag glömde säga att vi hann köpa godis också, hehe. Så vi satt och käka godis också. Sen så somnade vi alla fyra på tåget och vaknade inte förrän det var några minuter kvar innan vi var framme i Gävle. När vi klev av tåget så var allting stängt så vi fick stå ute i kylan i en kvart och vänta på bussfan. Men den kom till slut. Jag och Frida satt hela vägen hem och smidde planer, gahahahhaa. När vi kom til resecentrum stog mamma där med en varm bil så vi hoppade in allihopa och vi skjutsade hem Frida och Micke. När jag kom hem så gick jag direkt upp till datorn och satte mig där i någon timme innan jag somnade. Kom hem runt två och gick och lade mig runt halv fyra. puss


för att vissa har turen med sig

tjolahopp!
idag vare lugn dag i skolan, jag hade först tid hos doktorn på morgonen så jag missade NO labbet. jag har fått någon ny medicin som en läkare tror ska hjälpa, hon tror att hon är skitsmart som kommer på en medicin, ah verkligen. så nu ska jag käka medicin i typ två veckor. sen när jag kom te skolan vare lunch och sen NO/matte slutade kvart över två. då drog vi ner på stan och kika affärer och käkade och så.

sen på bussen hem höll jag och frida på att dö, haha. vi kan ta de en annan dag. men iaf, jag ska sova hos älskling idag eftersom att vi börjar kvart i 12 imorgon, javet, tur för oss. sen sluar vi kvart över två och så blire älskling igen. så jag kommer att tillbringa kvällen hemma hos frida och hon ska få massera min rygg och armar för jag har så jäklans ont. sköt om er,

he never cleans up

tjenatjena. idag i skolan var vi på eftermiddagen på gymnastikenshus. det var faktiskt riktigt roligt, verkligen. sen följde jag med bästafrida till stan för att hon skulle ta spruta, men när vi hoppade av bussen så ringde hon hennes mamma och hon sa att det inte var idag hon skulle ta de för att dom hade bytt dag. så då gick vi på stan ett tag innan vi gick till hållplatsen och tog tvåan till sjukhuset och där kom 41 ( bussen te sandviken). Sen kom jag på att jag hade cykel så jag fick cykla i hur kall motvind som helst och jag höll på att frysa ihjäl, hehe jag ska nog börja ta bussen ändå, hihi.

sen var jag ju på hundkurs med troy the dog. han är sämstsämstsämst. han kan verkligen ingenting och jag har så dåligt tålamod så jag drar i kopplet på en gång, jag vet det är dåligt. men aja, jag vet inte om troy någonsin kommer att bli en duktig hund, hehe. nu är jag hemma och har precis ätit korv m. bröd, blä. och så kollar man på rent hus samtidigt på tv4, gud vad matlusten kommer fram, not.

aja, nu ska jag göra lite vettigare än att sitta vid datan 24/7.

rebbiie @bdb
[email protected]


Alesha Dixon - the boy does nothing


hehe den här sitter jag och diggar nu iaf :) värd att lyssna på verkligen.

efter en jobbig dag blir det ännu mer slit

Puhhh, kommit hem för ett tag sen från skolan. Idag var det en lång dag som varade till kvart över fyra, men tack och lov är det bara en dag i veckan. Imorse var jag då väldigt trög att få att kliva upp så jag har varit trött och förskyld hela dagen. Efter skolan så vare bussen hem, sen fick man följa med viktor bort till bussen vid prix och fick sen cykla hem igen.  När jag kom hem fick jag göra ordning mellis att äta nu innan träningen, eller det blir ingen träning, vi ska spela match mot p96,haha. Det blir sista matchen med min bästavän i samma lag, så jävla sorgligt. Sen blire även tårta för att vi vann DM. Nu ska jag åka om 10 min så jag lär packa väskan. pusshej!


tårtan förra året som vi fick :)

för att det var värt det

Hejsansvejsan.
Kvällen igår var jättemysig. Det blev chips, dricka, dipper, singstar, musik och prat. Blev en ganska tidig kväll, runt halv två faktiskt. Jag och Frida sov i johannas lillasysters rum. Frida var kanske varm som ett jäkla element så man höll på att avlida. Sen på morgonen så blev det frukost framför bröderna lejonhjärta och den är lika bra än idag. Bussen tog vi halv2 och så åkte jag till mormor på en gång där släkten var och där blev det påskbord. Det var min dag.

Nu ska jag snart ut och gå med bella, pusshej


partie outfit



 gina gina hm

nu känns det sådär riktigt som vår

Nu kom jag på en riktig härlig sak, idag ska jag premiär grilla. Jajjamen, det är typ ganska varmt så vi ska lunch-middag grilla för på kvällen blir det ju lite kallare, så jag ska äta fläskfile med potatis. då ska jag även passa på att spela lite fotboll med troy innan jag ska iväg.

pic's från 2008




påskdagen

Hallådär.
Känner mig något piggare men jag är ju inte i toppform om man säger så. Så jag ska städa rummet och sen ska jag vila så jag känner mig lite bättre. Sen ikväll ska jag in te gävle till some friends och där blire mys&partie. Jag tror vi sover över där så kommer jag hem imorgon men då åker jag till mormor på en gång så efter det blir det ävl nåt inlägg. pusssen!


hihi glad påsk!


Tjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeena.
Jag har kommit fram till en sak, varför gå och deppa över massa grejer, saker och ting blir ju inte bättre om man är ledsen och så. Man gör ju alla andra så ledsna. Så jag ska bli den gladaste alla känner och när någon frågar hur jag är så ska alla säga glaaaad. hihihihih övertaggad är vad jag är just nu x)

Min påskdag började med det vanliga, ni vet ett påskägg under sängen. Inuti hittade jag marabou, pengar till mobilen och lite annat godis. Sen så tog jag hand lite om troy och försökte att känna mig lite bättre genom att ta en dusch med nån doft som fick det att kännas lite bättre med förskylningen. Sen så drog vi till farmor och farfar och där var det fullt med folk. Där åt vi påskbord och hade det jättemysigt. Fick påskägg och massor med godis så man rullade hem därifrån sen. Ungefär runt halv elva åkte vi därifrån och direkt när vi kom innanför dörren så gick jag upp till datorn. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig så att jag kan lägga mig i lite bättre tider om jag ska bli van innan skolan börjar. pusshej !

om jag kunde drömma

Hejhopp! Jag är fortfarande sjuk så jag gör inte mycket om dagarna nu, jag matar mest in dvd på dvd i dvd spelaren och kanske sover en stund. Jag har i alla fall börjat med en ny halsduk som ska bli klar snart innan det blir för varmt att använda, jag hade tänkt att ge bort den till min gammelfarmor faktiskt. Så nu hade jag väl tänkt att bege mig mot sängen och sätta igång med halsduken så att den blir klar, kanske även kollar på lite vänner.

saknar även frida & rebecca redan , pussen


nu när det är påsklov och allt

Tudeloooooooooo out there.
Jag har som vanligt lyckats att blivit sjuk. Vaknade av huvudvärk och att jag kände mig allmänt hängig. Näsan kanske kittlas så att jag håller på att avlida.


Men mamma kom hem typ nyss för ett tag sen med hela kassen full med påskgodis så när hon gick ut med troy så smög jag mig ner och tog mig lite godis och kilade sedan upp och gömde lite under kudden.  Då blev jag på lite bättre humör men jag ska nog bädda ner mig i mitt rum som btw platsar i rent hus i det skick det ser ut nu. Så jag kanske lär ta och städa upp lite så att jag inte vaknar med dåligt humör för att det är stökigt, hehe jag är konstig jag vet.


det gjorde ont men smärtan går över

tjenaaaaaa =)
Kom hem från träningslägersdagen som var kulkul. Rullade boll och käkade på monroes och det blev kebabtallrik (a). Det blev lite snack med tjejerna iaf om ''missförståndet''(?) eller vad man ska kalla det. Det känns iaf lite bättre, men det dröjer ett tag innan allt kommer att bli som vanligt, man känner att man inte kan lita på alla nu. Så jag har min frida som jag alltid kan lita på, tack för att du finns.
Nu ska jag iaf iväg på kurs med troyoboy, hundkurs. Men jag tror helt seriöst inte att det är någon idé för våran hund kan man inte få pli på, det är helt omöjligt. Men det skadar aldrig att försöka så nu ska jag klä på mig massor med kläder och åka till farmor och farfar och fixa lite pli på hunden min. Jag blir kanske kvar där ett tag sen efter.

pussssssen
 hihi det där skulle bli min header (a)


jag trodde ni var bättre än så

Hej på er!
Nu är jag hemma hos Frida med henne och Rebecca och vi har precis kollat på film som vi hyrde på hemmakväll, då passade vi även på att köpa lite godis, som man aldrig säger nej till. Jag och Frida är ju så fula så vi lär tröstäta lite godis hon och jag, buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nu kollar vi på halloween8 och ska snart sova för att imorgon är det dags för fotbollsdag på jernvallen, skitkulfaktiskt. Så det blir heldag på jernvallen imorgon så ja, puss godnatt , nu ska jag och mina älsklingar sova :)

nu när man blir så besviken

Godmorgon solstrålar!
Jag var ju till tandläkaren i morse och det enda dom skulle göra var att ta ett tandavtryck så det tog ungefär 10 min, så jag åkte hem och sov igen. Pappa väckte mig runt klockan elva och sa att vi skulle åka in till valbo och hämta min present som jag nu vet är en mobil eftersom att vi gick in på telia och han visade mig vilken mobil det var. Men min mobil var försenad så den skulle typ skickas ut idag, alltså till leverantören (?). Så nu får man vänta ett tag till och använda min tegelsten som jag fick för två år sedan, haha.

Nu ska jag nog vara lite hundvakt åt Troy och kolla på film, blir nog irene huss tatuerad torso, sen kanske jag skulle vara med rebecca och frida. Vi får se om jag orkar att pallra mig ner på stan, men det blir nog så. pusshej!

Mobilen som jag kommer att få :)

nu när man har ont

Kanske dags för mig att säga godnatt för denna dagen. Ett stort minus är att min ''hemliga present'' inte har kommit idag så jag får den nog imorgon. och jag vet ju att det absolut inte är en mobil, nejnej, det har ju inte jag listat ut såklart. Nu däremot har jag nå grymt ont i nacken och ner i ryggen, jag får gå ner och tigga lite massage av mamma eller pappa. Sen så hade jag tänkt att lägga mig i sängen och kolla på lite vänner innan jag slumrar in.

Imorgon klockan 07.40 har ju jag tandläkartid, jag gråter !

hihi en gammal men en söt bild på bästavännen frida eriksson!

vi alla kan vara förjävliga

jag säger såhär, jag ångrar allting jag sa igår, och jag säger förlåt till alla som fick höra någonting dom kanske inte ville höra, vi var alla förjävliga, vi är ju för fan vänner allihopa, eller jag har alltid trott det iaf. jag hoppas inte att det här kommer förändra någonting.


jag fann vad jag behövde ha

Ni vet det här med att lägga in bilder på vad jag har köpt är nog något jag är jäklans dålig på. Men det för att det är så jobbigt att hitta sladden och bla bla bla. Men jag kan iaf berätta vad jag köpte för någonting.

På hm hittade jag ; En sjal och en väska.
På cityfrisörerna hittade jag; En plattång

sen fick jag inte med mig något med hem i påsen tror jag. Sophia hittade en jacka & en väska. Så nu är vi redo för våren båda två, hehe. Nu ska jag ge boken jag fick i present ett försök och även kika på lite vänner. pusshej!

det där med fantasin är jag inte stolt över

Hej på er!
Jag vet , dålig uppdatering igår, men först kom gästerna sen så åkte jag iväg och käkade med Frida och hennes familj på resaturang sen så åkte jag hem och sov typ.

Men jag fick iaf;
pengar
jacka
aktier
presentkort
spegel
m.m

Men nu hade jag tänkt att åka till valbo med sophia och där ska jag bl a köpa en plattång och en väska, skriver kanske när jag kommer hem därifrån. pusshej!


I'm your biggest fan and i will follow you until you love me


nu är jag redo för att alla gäster ska komma, eller nästan, jag är inte klar med tårtan än. hehe gud vad jag gör tårtor jämt, men nu lär jag skynda mig och göra klar den sen lär jag åka och kolla på innebandyklubba eftersom att mitt blad är sönder, :/

ni får ha de så bra så kanske jag uppdate ikväll :)

my birthday

Ja hur min födelsedag var kanske jag ska skriva om. Jo jag kan ju säga att den var bra iaf, jag tänkte in så mycket på det förrän alla sa grattis x)

Efter skolan så åkte jag hem och skulle fortsätta med min berömda tårta som jag var så stolt över, men saken var den att jag hade bränt kladdkakan ( som var en del av tårtan ) och hann inte göra två nya innan träningen, så det slutade med en daimtårta, en sån fantasi jag har asså. Men det blev också mockarutor, bullar, kakor, läsk och glass och massa annat. Sen så åkte dom hem efter att vi kört snurra flaskan ett tag, det har blivit typ som en vana, det gör vi alltid när någon fyller år, som en tradition, mysigt.  Så nu sitter jag här helt ensam framför datorn och bara njuter av tystnaden, haha gud vad poetisk man var nu då. Snart hade jag tänkt att lägga mig och kolla på vännerboxarna som jag fick av mamma och pappa.

Jag ha fått ;
4 t-shirtar/linne
Hårspray
Hårspännen
100 kr presentkort kicks
En sminkbag typ
Örhängen
Nagellack
2&3 säsongen av vänner
+ att min ''överraskning'' kommer på måndag, men jag vet att det är en mobil.
+ att släkten kommer imorgon, längtaaaaaaaaaaaaar


Grattis mig själv på födelsedagen :)


det var en gång och den var grusad

Tjena däruuute.
Här sitter jag framför datorn med matteboken i knät och orkar verkligen inte tänka, fast vi har prov imorgon så jag borde egentligen, menmen, man kan inte alltid få bra betyg.

Imorgon taggar man så tusan för då fyller jag år då, kanske sagt det miljoner gånger men är man taggad så är man liksom. Så imorgon kväll efter träningen kommer vännerna hem på fika och myspys maybe. Men jag är faktiskt lite småtjurig för att mamma och pappas present har inte kommit än så att jag får den antingen imorgon när jag kommer hem från skolan eller på måndag, kul födelsedag?

nu ska jag sluta tjuuura och ska faktiskt kolla runt på lite bloggar, pusshej !

för att imorgon blir jag femton...



... och då lär man ju baka till sina gäster och det är vad just nu håller på med. Jag håller på att göra kladdkaka nu som jag ska göra en tårta av om allt blir som de ska nu då. Och jag låter alltid lite smet vara kvar i bunken när man hällt i formen så att man får det lite gott tills kladdkakan är gräddad, fast idag får jag ju inte smaka av tårtan heller tyvärr, jag får vänta tills imorgon :)

Så grattis till mig imorgon :)

dagens outfit



allting är från ginatricot

i dont want to regret things that I am proud over

Idag såg jag det första vårtecknet , tussilagos. Om man inte räknar till blommorna i rondellen som typ har legat där under snön hela tiden så att det räknas inte.

Men idag iaf, så åkte jag in till stan efter skolan. Där väntade min farbror på mig och vi hade bestämt att vi skulle gå och kolla på stan efter en present jag ville ha eftersom att jag fyller år på fredag. Så vi gick och provade kläder typ på alla affärer, jag fattar verkligen inte hur han orkade. Men jag hittade en jättefin jacka men den köpte vi inte nu jag får kanske den på lördag istället när släkten kommer dit, kulkul!

Nu ska jag kolla på rent hus på fyran. hehe det är helt sjukt hur äckligt det är, det är ett hus utanför gävle idag, och gävle ligger ju vid sandviken om jag inte har fel, hehe. men nu lär jag kolla vad det är för äckliga typer som är med idag, pusshej


RSS 2.0