Grattis i efterskott lollovisen!


Igår åkte vi till Falun för att fira våran 18-åring! Kom hem för några timmar sen och jag har haft det superkul som vanligt med det där gänget i Falun. Riktigt lyckad helg och det är så skönt att åka hem och veta att det blir fler gånger, men grattis i efterskott lovis ♥

Min älskade bästavän

Igår gick hennes flyttlass till Umeå. Hur jag ska orka, det undrar jag också, men jag tjänar inte någonting alls på att klaga över hur mitt liv kommer se ut utan henne som granne, får istället vara glad att jag har haft turen att ha världens finaste människa 2 meter bakom min baksida. Och hon vet att varje gång vi ses kommer det vara som vanligt och vi kommer uppskatta varandra så mycket mer varje gång vi ses för att vi har fått sakna varandra. Så visst, jag tycker att det här är sjukt jobbigt och jag vet inte hur många gånger jag har gråtit för mig själv och med henne över det att hon ska flytta, men fan vad vi kommer uppleva saker ändå. På plan, i Umeå, här hemma och överallt annars, för det spelar ingen roll vart hon bor, hon kommer vara närmast hjärtat ändå, mitt kära monster!


Vi delar allt, och så ska det förbli

Gårdagen


Igår var det en fartfylld dag iaf, spenderade inte många minuter hemma alls. Började med att jobba ifrån 12-17 och det var INTE vila. Stog i kassan typ hela dagen och när det inte var nån kund fick jag skynda mig att fylla på med grejer innan det kom fler kunder, men kul var det!! Är faktiskt jättenöjd över gårdagens arbete. Efter jobbet så åkte jag hem, bytte om och sen fick mamma och pappa skjutsa mig till Gävle för vi skulle käka med jobbet på bocken. Bocken bjöd på mat och det var riktigt mysigt. Sen när jag promenerade hem från resecentrum mötte jag på Johanna, Sofia och Fanny så då var jag med dom resten av kvällen innan jag gick hem och sov. Riktigt härlig dag igår!
NU väntas det ett gympass där jag ska springa och kötta tills jag stupar. Sen ikväll blir det att vara med min kära Nisis.

2011-07-19


Orkar inte att mina vänner är världens tråkigaste och ska ha Sims-lan som kanske är det trökigaste spelet som har skapats... Får väl helt enkelt ta en hemmakväll idag och kolla på film eller nåt. Har gymmat idag också och de kändes i kroppen att det varit ett långt uppehåll, dags att komma igen nu!!

Världens tröttaste människa, dags att sova



Jag åker om 6 timmar

Om 6 timmar står Sophies bil utanför, då ska vi åka till flygplatsen och sedan är det ääääääääääntligen dags att åka till Spanien. Alltså SOM jag har längtat, det är för mycket för att ens kunna beskriva. Har suttit och kollat på utomlandsbilder hela kvällen nu och jag blir mer och mer taggad. Först ligga på stranden hela dagarna med mina tjejer, sen ut och dansa och göra Spanien. Men det som suger är att vecka går så snabbt!! FÖR snabbt. Kommer ligga här i min säng snart igen och skriva om hur jag har haft det.... Nej fy så får jag inte tänka för jag åker snart!!


Hehe en liten jobbig bild när vi vaknade upp i Prag, hade firat vårt GULD på natten, lite halv sliten där på morgonen ;)

Baby






RSS 2.0