FYFAN VAD MYCKET JAG SAKNAR DIG


kom hem och ge mig livsglädjen tillbaka, dufattar inte hur mycket jag saknar dig och hur tomt det är utan dig älskling. jag älskar dig baby

idag åker vi, wihu

Hallådääära. Gårdagen tackar vi för, även fast vi inte gjorde nåt typ, men ja de kan hända saker ändå... och det tackar vi inte för. Aja, på träningen innan var man väl så king så man vann en chelseatröja på straffturnering, säger bara jag är cool nu. Kvällen slutade iaf vid 00.00 för då drog jag hem med lisa fanny cassandra och ellen... vi tog sällskap.

Idag kommer mina släktingar så jag kommer att vara hos farmor och farfar hela dagen, och sen ikväll så drar ju vi till umeå med nattåg, jag säger bara tagga i min kupé.  Där ska kameran MED iaf, för jag glömde att ta kort med den igår men det är inte så mycket att ha bild på ändå.... hehe pusshej!



känns som att kvällen kommer att bli great

Hejsan. Precis plattat håret, klätt på mig, sminkat mig, ätit, duschat och så efter en träning som egentligen är pinsamt att kalla träning. Alla är så jäkla ofokuserade så det är helt sjukt, och även jag då. Nu ikväll ska vi tjejer ut och... ja vi vet inte vad vi ska göra men vi ska iaf ut. För att imorgon åker vi på cup så nu gör vi nåt mysigt precis innan. Kameran åker med såklart men inte säker på att jag orkar lägga in dem idag för att det blir nog sent och sen imorgon har jag fullt upp och sen kommer jag hem på söndag så det kanske kommer upp bilder på måndag eller nåt, hehe puss!

kvällens outfit


t-shirt ifrån ginatricot med tryck
svarta jeans ifrån blå

jag har tappat greppet helt om tiden

Hallådär. Håller på för fullt med att klottra ner allt jag ska ha med mig till umeå på ett papper. Har bara kommit på sånna simpla saker som fotbollsskor och kudde, men mer kommer det att stå innan jag är färdig. Jag börjar faktiskt tagga nu och så, det gjorde jag inte förut men nu när det närmar sig känner jag mig faktiskt riktigt taggad. Okej, vårat lag suger och vi ska ens vara glad om vi går vidare efter gruppspelet... men vi får hoppas att bollen rullar fintfint. Ja annars då, jag ska iväg på träning om någon timme och innan de ska pappa använda sina grillkunskaper och trolla fram lite mat till oss... hihi.

Det känns som att klockan är typ 18.00. Men klockan är bara 15.00, helt sjukt. Kanske är för att jag klev upp runt 09.00 idag när jag skulle till doktorn. Och just ja, jag ska få operera mig igen också, wihu, not. Fast det blir ju skönt om det blir bättre iaf.  Nu ska jag fortsätta med min vackra lista till umeå, pussssshej!

bilder från igår





love is gone

Ja idag, vaknade jag runt halvtre... jag vet det är sjukt hur man vänder på dagarna. Ändrig på det ska det bli iaf. Har knappt gjort ett skit idag förutom att vara med frida och bella, och sen även emilia deseree lisa sophie lina och johanna, skittrevligt och nu har vi massa planer som jag taggar söööönder till! Nu måste vi bara få ihop allting, HEHEHEHE.

Ja och vad mer har jag gjort idag, jo jag har käkat så jävla mycket så jag är nära att stoppa fingrarna i halsen. Donken, cupcake, godis... jag döör. Imorgon blire nyttigt hela dagen, lycka till mig.
Ja vad händer mera nu då... jo jag åker ju på fotbollscup till umeå på onsdag så det är ju bara att börja tagga nu asså. Imorgon ska jag också till dokorn, allt skit med halsen, börjar bli så jävla trött på det här att snart lägger jag av med allting, jag lovar.


lördagens outfit



svart skjorta ginatricot
guldigt skärp hm
ljusa jeans newyorker

fredagens outfit


rosa cardigan bikbok
vitt linne ginatricot
jeanstights ginatricot
pärlörhängen glitter

torsdagens outfit


vit jacka ginatricot
lila linne ginatricot
svarta jeans cheapmonday

one two three, I can count to four

Hallådära. Frida åkte precis så jag har lagt mig ner i sängen med laptopen och vilat lite. Ska vara med henne sen igen men jag vet inte vad vi hittar på då för något. Men jag mår så jäkla illa så jag lär piggna till lite och så först.

jag vill kunna se er varje dag


det behövs lite update nu känns det som


Ja hallådär. Idag är det fredag, och det är min farfars födelsedag. Så jag ska hoppa in i duschen och klä upp mig och sedan åka till farmor&farfar och fira med tårta. Men jag ska försöka stå över onyttigheterna men så säger jag varje gång innan farmor ställer fram sin tårta som man inte kan slita blicken ifrån.
Imorgon åker iaf emma min till turkiet, samma ställe där vi var förra året och det var hur underbart som helst så man är ju inge avundsjuk alls, nejnej... och sakna henne kommer jag ju inte heller att göra... min egna emma. Men jag får sitta här hemma i spöregnet, det är ju också mysigt.

två favoriter


jag har blivit så modern

Tjena därute. Sitter och är skitstolt över mig själv för att jag laddat hem spotify. Det var ingen längesen jag inte visste vad de var för nåt när alla hade de, hahahaha. Lär också skryta lite om att jag har världens bästa musiksmak, det är helt sjukt vad jag tycker om mig själv idag, haha. Jag har tillbringat min dag med beckie. Vi har pratat och sånt, va så mysigt att träffa henne för jag hade inte träffat henne sen innan jag åkte till malta. Jag vet också att jag har typ ignorerat bloggen och inte skrivit så mycket om hur de vart och visat nå bilder eller nåt. Men bli vän med mig på facebook för tro mig, där finns det massor av bilder sen resan. Aja, bli vän med mig på facebook iaf, pusshej!


Nu är jag hemma igen - i kalla sverige

Att ha sett varandra och delat allting i tre veckor, har delat varje jäkla timma tillsammans, och sen helt plötsligt bara bryta av allt på mitten. Det är så de känns nu när vi har lämnat varandra. Fan, jag sitter här 9 timmar senare, och jag saknar er redan. Det är nu vi skulle ha suttit och skrattat åt allt som har hänt på dagen och vad som ska hända nästa dag, fan asså... har aldrig haft det så roligt.

Ja resan har varit underbar!!
Har haft så himla roligt med frida och nya vännerna. Vi delade rum med hanna karin alexandra emma och karolin, trevliga prickar som vi var med under hela resan. Och vad har vi gjort, jo, vi har badat, solat, dansat, skrattat, shoppat, varit på vattenland, varit sjuka, varit ''sjuka'', ätit, träffat folk och hur mycket mer som helst. Vattnet var verkligen lika genomskinligt och grönt som om det vore en pool, till och med finare. Maneter fanns det också och jag blev bränd under ögat, aj. Jag orkar inte ladda upp fler bilder för att jag ska sova, pusshej


RSS 2.0