Frida Eriksson

Vad hände vännen? Var har all tid tagit vägen? Vi lär bestämma minst en vecka innan vi ska kunna umgås, jag förstår inte vad som hänt med all tid? Vi hade tid varje dag och nu ser jag dig aldrig och vi pratar väl lite ibland. Saknar att vakna upp bredvid dig och se ditt hår stå åt alla håll, saknar att få ett samtal varje dag när du ska berätta någonting nytt, saknar hela dig och jag saknar ditt mongoskratt. Jag älskar dig i alla fall och det kommer jag alltid att göra. Lycka till imorgon stumpan, det kommer gå så bra! Kommer tänka på dig hela dagen.

riktig musik


If you don't know me by now



Wonderful life

Ja som vanligt så sitter man vid facebook, msn och kollar runt lite på bloggar på lektionerna. Men det kan ju bero på att vi inte har någonting att göra nu innan höstlovet. Och nästa vecka och veckan efter det så är det ju praktik så det är sista gången jag är i skolan nu på tre veckor, det är UNDERBART!

Ikväll ska jag kolla på när min käraste frida spelar match på jernvallen, dom kommer förmodligen att vinna...
Sen ska jag väl vara med dess and the gang som vanligt haha, frida och elsa kanske också skulle vara med, skulle vara trevligt att få umgås med den tjejen ibland också :)

Min älskade snyggaste kompis som sitter bredvid mig just nu

Godnatt för idag

Den här dagen måste ta slut nu känner jag, godnatt!

jag älskar dig min sötaste stråle någonsin, bästavän oavsett vad.

Perfect nightmare


Riktigt bra låt, ska väl ta tag i lite plugg snart efter att filmen är slut och då är det den här låten som kommer gå om och om igen.

Sometimes I love

Kom hem för någon timme sen från Gävle där jag har varit med Lisa och vi har besökt våran praktikplats. Vi ska vara på Åhlens och jag kommer få vara uppe vid kläderna och Lisa ska vara nere vid heminredningen och det. Vi gick igenom lite tider och sånt och så som det ser ut nu så kommer jag missa tisdagsträningarna i två veckor men det ordnar sig nog. Vi fick också veta att vi förmodligen kommer få jobb efter dessa två veckor efterso att dom behöver folk till jul och det låter ju perfekt! Blev astaggad hehe. Nu har jag precis satt igång en film och ska väl kolla klart på den och sen tänkte jag läsa ut engelskaboken innan jag sätter igång att börja läsa svenskaboken. Lite senare ikväll är det plojträning och det ska väl bli skönt att röra på sig lite eftersom att fysen blev inställd idag, guuuud va synd kan ju vissa tycka men jag tycker det är ganska underbart om jag ska vara ärlig.

Kan väl bjuda en bild på min kille då


RebeccaCarlsson&RebeccaCarlström

sånt här man gör på historialektionen


You got something all the girls want

And that includes me too.


Alba - Mora 17.15 Jernvallen imorgon

SERIEPREMIÄR IMORGON MOT MORA! TAGGA NU TJEJER

Laget förra året, vann faktiskt DM guld här!


When I say jump, you will say how high

Mitt liv gick från att vara ganska bedrövligt till ganska bra faktiskt. Inställd NK är det bästa som har hänt mig på länge. Men däremot så har vi ju en uppgift att göra istället så det är bara att sätta igång och börja leta efter fakta om lodjur. Känns som när man gick i tvåan och skulle söka fakta om olika saker.

jag har famlat i mörkret men i dig såg jag ljuset

Jag är sjuktsjukt trött och skulle göra nästan vad som helst för att få åka hem och sova några timmar till. När jag kommer hem ska jag iaf ta en powernap och sen blir det träning, underbart!

och så är min jullbulle sjuk idag också, plutten dååååå, krya!

just nu...


kommer hem och hittar en trocadero i kylen(oroa er inte, den var inte full)


beslutar mig för att baka


finns inte alla ingredienser så ringer mamma som ska köpa med sig lite hem


så då jobbar jag lite matte medans jag väntar

breakeven

Skoldagen idag var verkligen som en riktig fredag ska vara. Hade först historiaprov som faktiskt gick bra, sen så hade vi bara en lektion där vi skulle göra klart våran affär. Blev klar runt halv ett så då åkte jag hem till min saknade bästavän och tog en fika sen åkte jag hem. Nu har jag sovit ett tag och ska nog försöka sova vidare. Ikväll ska jag på middag med massa folk och det blir nog jättretrevligt.


dessan är bra snygg hon, bjuder på en jättefin bild på henne

RSS 2.0