Dagens outfit lördag


Den svarta halvkoftan är ifrån wearit. Den hallonrosa tröjan eller man kanske säger linnet är ifrån ginatricot och finns fortfarande i butikerna i think. Jeanstights även dom ifrån ginatricot.


Nu ska jag till valbo med emma tredje dagen i rad, så om jag har missat nåt plagg så kanske de följer med hem i kassen idag, hehe... eftersom att jag åker till valbo idag igen så lägger jag in allt från valbo jag har köpt dom här dagarna ikväll istället. förlåt att jag drar ut på det (;


Dagens outfit fredag


Det svarta linnet är ifrån ginatricot och kostar 99 kr. Skjortan är ifrån veromoda och kostade 169 kr i think. Tightsen även dom ifrån ginatricot, jag är en trogen kund till ginatricot, hehe.

High school musical 3

Japp den kom hem i min brevlåda igår så jag satte mig framför tv och tänkte titta på den men hann inte så långt för att jag skulle till valbo. Men sen när jag kom hem så kollade jag på den med emma och sophia. Jag har sett den en gång förr på bio men jag tycker inte att den är så bra faktiskt, den är för... långtråkig.

Jag lägger in bilder på det jag hittade när jag kommer hem senare idag för jag ska till valbo idag igen för det blev en sån snabbis igår. så hejdå så länge :)

todays outfit


Gamla lee jeans som jag hittade i garderoben som inte använts på år och dagar satte jag på mig idag för att inte vara så tråkig med mina kläder som åker i tvättkorgen lik fort som dom blir tvättade, jag köpte iaf jeansen för kanske tre år sedan när jag var i barkarby med sophieälskling.
Den rosa t-shirten är från ginatricot och den kommer jag inte ihåg när jag köpte och så faktiskt.

för att jag har dom bästa

för att min frida eriksson & sophia lundmark är dom sötaste människorna somfinns, dom kom hit igår med en skitfin blomma till mig. den var skitskitfin!! jag han tyvärr inte knäppa något kort på den så att jag kan iaf säga att det var tre stycken vita blommor :)

Idag ska jag äntligen till valbo och få utöka min garderob lite grann, fast först ska jag vänta i fyra timmar på att frida och sophia har dömt några innebandymatcher sen får vi skynda oss te valbo, hehe... emmaplingbabe kanske också ska med om hon orkade och hade lust. sen så är dagen´inte planerad mer än att jag ska ner och titta på träningen för jag får inte träna den här veckan än då. så aja, pussshejsan, dagens outfit kommer soon :)

hemma =)

ja nu är jag äntligen hemma. operationen gick bra men jag är så himla trött så jag sover nästan hela tiden. iaf dom tog ju prover på halsen så att dom tog bitar från struplocket bredvid matstrupen så jag har sår där så det gör jätteont att svälja maten och röra tungan. men jag har bäddat ner mig framför tv med laptopen i knät och snart ska jag fortsätta att läsa lite.
pussssssssssssssssss

på akademiska dag 1

Hej på er!
Efter år och dagars väntan på att datorn har satts igång så har jag äntligen kommit in. Det är så att man inte får ha laptop på rummet med internet så jag fick ta en dator här i väntrummet en stund och kolla läget där hemma.

Jag kom hit runt 11.00 och då fick vi vårat rum och så. Det har kommit läkare & sköterskor hela tiden och frågat frågor och undersökt och så. Till lunch serverades kyckling &  ris och till middag spaghetti och köttfärssås. Nu ska jag snart lägga mig på rummet och kolla på lite filmer för det är nästan det enda jag har gjort här, kollat på film och läst böcker... hehe. Imorgon bitti någongång sker ingreppet.

För dig som inte vet vad jag ska göra ; Mitt struplock är 3 ggr så tjockt som det borde vara och då händer det att jag inte får luft ibland vid ansträning och kräks typ hela tiden. Jag snarkar värre än en lastbilschaffis och då är jag helt seriös, det finns en person som kan sova utan att tänka på det och det är min bästavän frida!  Så dom ska gå ner och ta prover på halsen och kolla vad det är för fel för dom vet inte vad det är för problem.

Så jag hoppas ingreppet går bra imorgon, ha det så bra tills v hörs nästa gång, får se om jag är tillräckligt pigg för att masa mig till datorn imorgon, pusssshej!

typ nervös?!

Hej på er!
Kom hem från att ha spelat innebandymatch mot hofors i junorserien och vi spelade 3-3 efter mycket klag på domarn och så, herregud vad vissa domare kan tabba sig!!

Imorgon iaf åker jag till uppsala och dom ska ''operera'' eller vad säger min hals. Det kommer ske under narkos och dom kommer ta tester och känna och så på struplocket, så jag åker dit imorgon och dom gör ingreppet på tisdagen och på onsdagen kommer jag komma tillbaka till sandviken igen...

missssss summer

jag säger bara jag älskar dig

Kom in för ett tag sen från att vara ut med troyoboy med hannaälskling, och ja, imorgon ska hon lämna mig här i kalla sverige och åka till thailand och bli neger så man inte känner igen henne när hon kommer hem, och kommer jag sakna henne ? svar ja! Jag tror inte jag har varit  utan henne i två veckor på flera åår! Hur ska rebecca klara detta? jag sa hejdå till henne och då började jag att gråta, min älskling på andra sidan atlanten(om det nu är atlanten?)! Jag kommer sakna henne till döds, åhhhhhh!

MEN HON FÅR HA DET SÅ TREVLIGT !
+ ATT LISABALKEFORS REDAN ÄR I THAILAND OCH HENNE SAKNAR JAG OCKSÅ REDAN!


vissa är född med skönhet, och vissa inte, haha älskar dig mest hanniie

det kallas timing, not

Ja vi slutade den sista dagen innan sportlovet 15.20. Jag och Bella som alltid går hem från skolan kom på att vi skulle åka buss med emilia & deseree. Så vi fick stå och vänta på bussen i 20 minuter. Man var tvungen att byta bussen nere på resecentrum och deseree sa att bussen skulle stå där när vi kom men nejnej, där stog ingen buss. Så vi fick vänta i 20 minuter på nästa buss som dessutom var 7 min sen! så vi kom hem runt 17.00 och det skulle egentligen ha tagit 15 MINUTER(!!!!!) att gå hem från skolan, men nu sitter jag iaf här hemma och i min morgonrock och värmer mig för jag håller på att frysa ihjäl. Men nu ska jag ner till oboyen(hunden) och hålla han sällskap, puusssiie

saknar bästavän nå grymt redan

Rebecca


Kungsbergets backar lutar ner

åh det var så underbart att vara tillbaka i backen och känna tårarna komma i ögonen för att det går så fort! jag har åkt skidor 2 ggr i år, TVÅ GÅNGER!! det är så sjukt lite så ja, jag ska ta mig i kragen och åka upp mycket mer mer mer mer. men vi var iallafall där idag med skolan på friluftsdag, riktigt roligt va. Isabelle var hur duktig som helst, verkligen en blivande stjärna! hon är så söt så.

nu är jag ju iaf hemma efter att ha tagit ett bubbelbad, varmaste och skönaste jag gjort på länge. jag frös ju så förjäkligt när jag kom hem så jag var tvungen att bada istället för att duscha. men jag blir varm på en gång så jag låg nog inte i badet i mer än 15 minuter max. och bubbelgrejjet va slut så jag fick köra med nåt B skit. aja, nu ska jag iaf smörja in mig och ta bort sminket som runnit ner under ögonen, fortsätt med lika fin dag nu !

mumms...

tjenare!
kom upp till datorn för ett tag sedan, jag har gjort pollykaka igår så jag tog en bit av den, och den är underbaaaar! hehe... snart ska jag iväg på innebandyträningen så jag lär packa väskan och grejja nu !
plus att idag åker Lisa Balkefors till thailand, misssssssss her a lot already, baby<3

Svar på frågorna

Bästa staden?  Göteborg helt klart!

Bästa platsen? Hos min farmor och farfar i deras hus/stuga

Bästa vännen? hehe det är min frida eriksson såklart

Favoritfilm? twilight

Favorit bok? twilight är bäst i histiorien, jag är beronde!!

Vilka bloggar kan du tipsa om? lisaholmqvist.blogg.se ddeseree.blogg.se kingdahl.blogg.se hhannafforsberg, läser varje dag för det är mina vänners, finns även fler!

Varför började du att blogga? för att jag ville dela med mig med allt jag ville säga och jag hade inget bättre för mig.

Vem gillar du? jag gillar en person jag inte borde gilla och jag ska försöka sluta eller vad man säger... wierd.

Vad får du din inspiration ifrån? Mig själv mest, och så lisa & kenza

Kenza eller Kissie? Jag läser kenzas varje dag, hur bra som helst. Läser kissies ibland också, men kenza vinner där.

Favoritbutik?  kära ginatricot, jag är en trogen kund

Varför bloggar du? För att det är roligt

färg på sulan på dina favvo skor?  svarta
färg på tandborsten? rosa & vit
färg på strumporna? just nu är dom svarta
hur lång är du ?  1.64 cm
va åt du senast ? hehe tjockisen åt glass x)
hur många timmar sover du per natt? 8,5 timme, för lite!!
gillar du skolan ? sometimes
vem/vilka gillar du mest i klassen ? vissa har sina taggar, men emma isabelle rebecca deseree & emilia är klart bäst
när kommer du svara på alla frågor? ja just nu :)

Om du fick en viss summa pengar som du va tvungen o skänka till en organisation, vilken skulle de bli då? Oj va svårt, skulle nog bli rädda barnen eller cancerfonden!

vem skulle du helst lära känna, torres eller robert pattinson? Åh va taskigt!! jag kan ju inte väljaaa!! men okej, torres -.-

vem är den snyggaste tjejen och killen duvet? snyggaste killen är dom på frågan ovan, och snyggaste tjejen? oj det vet jag inte, men vanessa anne hudgens är ju söt.

 vem skulleru ta om du lära välja mellan torres och robert pattinson? taskigt igen! men käraste torres sviker jag aldrig!

 tycker du att lisa balkefors är snäll? hehe, hon är såååå snäll så, var inte orolig sööötis!

har du/har du haft några kändiscrusher? hehe kanske kan läsa frågorna ovan (a)

vad gör du när du kommer hem från skolan? jag äter något, sover, läser, och tränar!
bästa godiset? äter inte godis, men marabou är outstanding!
bästa drickan? coca cola i mitt hjärta
har du någon kille? nej det har jag inte
när fyller du år? 3 april
har du något husdjur? jag har en hund, en tax


FRÅGESTUND!

Japp här dras det igång med frågestund, fråga vad du vill mellan himmel & jord och jag svarar så gott jag kan.

Fråga fråga tills jag säger stopp och ger er svaren :)
 STOPPPPPP! INGE MER FRÅGOR NU!

ibland lyckas jag också

JA VET NI !
Idag när jag fick tillbaka mitt SO prov om riksdagen och det, FICK JAG ALLA RÄTT !! Jag är jäklans stolt över mig själv, Hon skrev till och med ''bra!'' på dom flesta och det är så jäklans kul, hihi! Jag känner att det går bättre i SO nu, kanske för att inställningen har blivit annorlunda? ja jag vet faktiskt inte hur.

i found myself and ran away

Hej på er.
Tog snålskjuts av mamma till skolan och hem idag, för ont i benet och trött för att gå, hehe. Efter skolan åkte vi ner på stan och jag köpte äntligen skor! Köpte även strumpbyxor och en kofta. Bilder kanske kommer senare som jag alltid säger men kameran är urladdad så den lär laddas först.

Ingen träning eller nåt idag så jag har krypit ner i en stor tjocktröja och mysbyxor och sådanna här lurviga varma strumpr, nu fattas det bara att gå ner och få nåt i magen så är allt kanoners. Trött är jag också så jag ska nog lägga mig tidigt och så ska jag plugga på lite NO. Och så kanske om jag är duktig, kanske jag ska ta några sidor i ''ljudet av ditt hjärta'', men bara om jag förtjänar det. hehe, adiiios


saker jag verkligen vill ha är...

... En ny garderob, jag menar då innehållet. Mina kläder är kanske dom tråkigaste och allting börjar sitta helt fel på kroppen, nej usch , jag lär åka till valbo eller gävle och byta ut massor.
... den fjärde boken i twilightserien som kommer ut den 12 Mars, jag blir tokig om jag inte får den snart!
... Nya skidor, liksom vem vill åka på ett par för korta skidor och som är tävlingsskidorna för två år sedan?
... Ny mobil, hallå? tegelstenen är ur mode!
... Rix fm, det var det som räddade min dag, vem vill lyssna på mix megapol? inte alls lika bra!!
... thevoice kanalen likaså, tillbaka tillbaka!
... en vilja för allting igen, på sistone har allt känts så meningslöst.


godnatt på er, nu ska jag krypa ner under täcket och drömma om nåt som får mig att stiga upp glad imorgon, den här mogonen var inget vidare...


take a bow

hehe jag ligger i sängen med laptopen i knät och kollar på lite tv samtidigt. och så lyssnar jag på superbraá låten med rihanna - take a bow, gammal men  bra, typ allt med rihanna är fan bra. träningen idag var faktiskt rolig fast jag inte kanske var på det bästa humöret.

nu ska jagbara kolla runt lite på datan innan jag stänger av och gör kväller, det är en till dag imorgon,

pusssssshej

ÅH MITT BEN!

Jag är skadad pga johan rosen!!!!!!!!
Vi körde snö fotboll på idrotten, och han typ knäa mig på benhinnan eller vaden typ, det gör så sjuuukt ont att jag skulle kunna smälla till han om jag inte vore så snäääääll, heh.

Sen idag har vi vart på ungdomsmottagningen med klassen på nå besök, våran klass är iaf laddade med kondomer så ingen kommer bli förälder iaf.

bilderna från idag kanske kommer senare om jag flörtar lite med dess så kanske hon kan skicka, hehe. pusssarna


hör du hur klockorna tickar

Hej på er.
Min dag är sämst. Jag har ju haft huvudvärk i typ en vecka snart. Inte att jag har det hela tiden utan när jag tex springer och lutar mig framåt gör det ont. Mamma tror att jag snart kan få bihålsinflammation, som om jag inte har nog med bekymmer. Fast nu känns det som att jag har migrän, och det är sjukt jobbigt att bara ligga i sängen hela dagen så jag är tvungen att sitta lite vid datan.

Farmor&farfar åker på kryssning idag och där kommer EMD att uppträda och så kommer dom spela in programmet färjan också, hehe skitkul! Snacka om att jag ska bänka mig framför tv sen och titta på om dom är med, hehe. Och så skulle dom kanske köpa en parfym te mig om den fanns där. Naomi cambell cat deluxe at night eller vad den heter, men gott luktar den iaf, som in i bomben.

Nu lär jag ta och krypa ner i sängen så att jag blir av med denna huvudvärk. pusssshejsan

hihi en bild på maja & frida när vi var i mora på innebandyläger för nåt år sedan (:

you got it all wrong

hejhejhej
sov hos min bästavän igår tills idag. Vi vaknade runt typ ett och var såååå trött att jag höll på att dö. Vi klev upp iaf och började typ sitta vid datorn och så. Sen kom vi på att vi skulle plåta lite bilder och sånt, hehe sånt är kul. Men hehe resultatet blev inte bra. Jag och Frida har nog inte tillräckligt med fantasi för sånt, iaf inte inomhus. Sen gick vi till american och åt kvällsmat och pappa kom och hämtade oss och sen så åkte vi hem hit och kollade på melodifestivalen som var så pinsamt att vi satte oss och tittade på twilight istället. såå mycket bättre! Sen åkte hon hem och jag satt nere med mamma och pappa och tittade på rosa pantern.

imorgon blir det ingen match för att sätra har lämnat walk over, boooring. nu vet jag inte vad jag ska göra imorgon, kanske blir det valbo om någon är sugen på att hänga med. För Frida ska på gästrikelagsträning så det blir inget för henne... hmm.. äh vi får se, men det blir fotbollsträning på kvällen iaf, tur de. pussssssshejjsannnn

00.00

hehe coolt x)

tåget kommer, tuuut tuut

tjennnix (:
bästavän har fått räls idag, hon är nog sötast i världen, för det är hon alltid! jag skulle egentligen träffa henne nu efter skolan men vi hinner inte för jag ska snart åka och lämna troy hos farmor och farfar sen så ska vi ju på innebandymatch mot storvik, taggataggataggatagga! sen åker jag typ hem och fixar mig sen är det fest hos johanna, tror typ skitmånga ska dit (: hehe man lär ju dit och kolla läget lite och om det är dött åker man hem, men jag tror det är ganska livat.

och så ska jag reta frida lite för att hon kommer ju att ha tandställning när vi är i malta x) och så har jag ju haft tandställning själv därför ska jag dra lite practical jokes med henne, hehe. hööres!


frida kulan bästavän eriksson


älskling vad är det som har hänt? det var ju du och jag mot världen. nu för tiden är vi aldrig med varandra mer. vi pratar hela tiden och säger ja vi måste vara någon dag här. men dagarna går utan att vi hörs av med varandra. förr överlevde jag inte en dag utan att höra din röst eller få något sms. nu kan det gå dagar innan jag ens får prata eller se dig. jag saknar dig varje dag så att det gör ont. känns som att min bästavän och jag glider ifrån varandra när vi borde hålla ihop som klistermärken. men vi ska ändra på det. nu ska det bli vi två mot hela världen igen. för att jag älskar dig mest av allt på denna planet bästa bästa vän. ingen annan än du!

den är min


Nu har jag äntligen hittat klänningen jag ska ha på bröllopet. Just nu hänger den på en galge i garderoben, skönt att inte behöva oroa sig för det iaf. puhhh

torsdag5

heeeeejsan!
Kom nyss hem från skolan efter att ha spelat innebandy nu på profiltiden. Jag tog en macka och ett glas oboy och satte mig uppe här med So boken uppslagen framför näsan. Dags att plugga! Ett slags so test imorgon och jag måste verkligen få bra resultat om jag ska lyckas nå VG i so och det vill jag så gärna ha.
Nu gäller det att fortsätta plugga innan innebandyträningen ikväll, full dag, jaoja.
vi ses vaaaa


THE HAPPIEST GIRL HERE?

HEJNI!
Japp det funkade skitbra att få igång filmen och den var ju liika bra som alla andra gånger. Åh jag är helt kär, helt kär. Och så kärade jag ner mig ännu mer i jasper. Jag känner mig så trött att jag helt enkelt inte orkar sitta vid datan mer och klockan är 21.18. Jag ska sminka av mig och krypa ner i sängen och kanske läsa lite eller kolla på tv.
Imorgon är det Torsdag och det innebär att det är profiltid och det är innebandy, yey. aja , nu ska jag sminka av mig och borsta tänderna. hehe godnatt!

min egen tvilling

Åh min dag är iaf räddad. Min bästa tvilling rebecca carlström har hjälpt mig att ladda ner twilight så nu väntar jag bara på att det ska ladda klart. Tänk att jag kan kolla på den hur ofta jag vill nu! kanske perfekt!? så nu ska jag typ bara kolla runt ett tag på datorn eftersom att det tar lång tid att ladda hem den. Så ja, jag är stadens gladaste.

Och så såg jag också Kenza imorse på thevoice också. Helt klart godkänd! Hon är ju precis som hon verkar i bloggen, riktigt härlig prick. Lika fin också kan jag lova.

pusssshej

jag är helt beronde, mitt eget heroin



vart tog vägen vägen?

Hallå där!
Kom hem hel från uppsala efter att dom bestämde att jag skulle ´´opereras´´ den 23 februari. Jag kommer vara nersövd och dom kommer gå ner i min hals och typ ta massa prover för dom visste inte vad jag hade för fel. Först trodde dom att det var någonting när jag bara ansträngde mig men det var inte så. Då kommer jag dit på måndagen och får vara kvar till onsdagen. Jag kommer hinna ta livet av mig innan jag kommer hem ju... sjukhus suger. Finns ju ingenting att göra, ingenting!

Sen på vägen hem så stannade vi i ett köpcentrum men jag hittade ingenting. Sen åkte vi till valbo och där hittade jag en klänning jag ska ha på bröllopet. Så äntligen är den stressen över att man ska ha klänning... nu återstår skor!

Och så måste jag komma ihåg att beställa den fjärde boken så den kommer hem i brevlådan till mig den 12 Mars då den kommer ut för jag längtar så jag spricker. Jag klarar inte av att vara utan fjärde boken en hel dag i onödan. hehe !


nothing is broken

Idag så var jag till mormor för min låtsasmorfar fyllde år för någon dag sedan så vi firade han. Sen så åkte vi hem och det var dags för fotbollsträning på konstgräset, vi tränade med 93&damerna. Det var faktiskt riktigt kul. Sen så var det bara hem och duscha och äta och nu sitter jag här och ska snart lägga mig och kolla på lite tv i think.

Imorgon åker jag till uppsala och ska kolla på upp min halshelvette på sjukhuset. Sen därefter blir det lite shopping! Så jag kommer väl hem någon gång på kvällen och då får vi se om jag orkar blogga, hehe. pusssssshej tills nästa gång (:

RSS 2.0