vattenkrig

Hej era små loppor. Min dag har bara varit great. vart med sötsophia även kallad skitungen. vi hade vattenkrig på hennes rum och tro mig. det blev tredje världskriget som brakade samman. haha men roligt var det . och så städade vi igenom sophias lådor som hon BARA hade skräp i . och en vattenpistol som var en kamera. så skulle man låtsas knäppa och det kom vatten. faktum är att det var den vi använde. jag älskar min sophia skitunge.

None

hmhmhm...

Jag saknar dig varje dag du inte är vid min sida. Så nästan varje dag. Du och jag satt ju fast som klister. två klisterlappar som inte gick att ta loss utan att det gick sönder. Men någon lyckades ta isär klisterlapparna. Och nu är jag, som sagt inte hel. vi va med varandra Varje dag! Verkligen varje dag. Vi sov hos varandra jämt. Våra föräldrar blev typ också bästavänner. Eller vad man ska säga. Men nu är allting inte likadant längre. Jag säger inte att våran vänskap är slut eller att den är värdelös. För den kommer alltid vara så viktig för mig. Men det jag menar är att vart tog våra underbara dagar i livet vägen? Dom som jag levde på. När jag alltid vaknade och såg dig ligga och sova på madrassen på golvet där bredvid. Eller det är oftast du som vaknat tidigast. Du har legat och sms;at och väntat på att jag ska vakna. Eller så har du suttit med ett hårstrå under min näsa så jag vaknat. Visst, jag kanske inte har varit världens bästa varje morgon. Men jag har alltid velat haft dig där. Och man kan inte säga att vi har de som det var förut. För jag saknar dig varje dag. Och det beror på att du inte är där. jag älskar dig frida!

yooour rebbiie

Sjögläntan sörru

Oh hey, här sitter man med Frida på ett dagis vid datorn. Vårat lag ska övernatta här FF. Jag säger bara en sak, herregud! Och imorgon har dom andra fotbollsmatch kl 11.20. men dom vinner även fast dom måste hoppa på ett ben i mina tankar & drömmar. asså vårat lag är så jäkla värd att vinna den här cupen. Jag älskar mitt lag hur mycket som helst och det skulle göra mig så himla glad att göra så att dom vinner. hoppas Gud har gett mig turen imorgon, och dom andra med för den delen. Men nu ska jag snart ner och kolla till dom andra som har kommit hem från ''Hemmakväll''. Där man kan hyra film.

Men vi hörs väl imorgon. pusssia!

you makes me happy

Time to say goodnight!

kilar iväg nu till sjöglöntan där mitt underbara lag incl. mig !
Där vi ska ha det lite mysigt och gå ut och äta lite och så. Så nu står min väska nere i köket och är nästan packad och klar för att bli hämtad av Emmas mamma. Sen ska jag och Emma cykla ut dit för sen ska vi cykla iväg och äta. jag säger bara MYSPYS!

Ha de nice :) pusssia

 #rebecca carlsson

såklart...

NoneNej ofc. jag fick inte spela den här cupen. äh, det var iaf värt ett försök. men nu när det är helt av banan så är det väl bara att acceptera och sluta tjata. Men jag hade faktiskt inte tyckt att det skulle vara helt fel att hålla i bollen lite grann. grr så taggad jag är. Men men, sånt är livet. och livet får man tåla. pusssia!

Högbocupen on !

Hej alla glada, och ledsna också för den delen. här i sandviken är det högbocupen. och klanten rebecca carlsson får ju inte delta såklart efter att man har dykit för mycket. go rebecca! Men jag är där och hejjar på mina bästa lagkamrater ever iaf. Första matchen gick 0-0. Men nu andra matchen ska jag fjäska lite för mamma så jag får vara med och spela. Och om det kommer gå får ni höra om ikväll. Det är ett mirakel om jag får vara med säger jag bara.

Iaf, Sophia sov här igår tills idag. Jag vågar inte vara hemma på kvällarna själv ;)
I morse så satte vi oss på cyklarna och trampade upp till hanna och hämtade hanna & frida. Och Pessi var med hon också. Över järnvägen lyfte vi cyklarna och sen trampade vi vidare bort till skogsvallen.
Ha en bra eftermiddag! :)

sakna gamla tiden !  =D

hejvärlden

sommardag som denna tillbringar jag inne framför dataskärmen. skandal enligt mig faktiskt. med tanke på hur dåligt vädret har varit. men jag får väl ta mig i kragen och gå ut snart för att få lite luft och så. det är inte så att jag inte redan har vart ute för det har jag. jag har varit i gävle på sjukhuset och kollat med mitt öra igen. nu fick jag nya droppar som ska hjälpa ännu mer. jag ska tillbaka på måndag. ussscha ! men aja, sånt är livet. allting annat rullar ju på som det ska.

men gud det är helt otroligt hur mycket jag saknar min bästavän. jag kan inte leva utan henne. jag saknar dig fast jag träffade dig sist igår. du är allt sophia!


sakna turkiet !

sophiedag! =)

Idag har jag tillbringat den mesta delen av dagen med älskingssophie :) vi höll på lite med naglarna, håret och smink och sånt ;) sophie är faktiskt riktigt kung på sådant. men inte jag för den delen.



1, rebecca
2.sophie :<3

oturens otur!?

HEj jag heter rebecca och som ni kanske redan vet så lyckas jag med verkligen allt! Jag har inte öroninflammation. jag har hörselgångsinflammation!!! så det blir ingen Högbocup för mig, eller innebandyläger. jag säger bara en sak. JÄKLA FAN! och så ska jag få operera bort halsmandlarna. peeerfect.
och så ska sophia åka bort i 3 veckor från mig.

oh hey. this is my summer.


back on track

hej allesammans!

efter en två veckors semester är jag så utvilad som man kan bli. hade det lugnt och skönt borta i solen som stekte oss till brända kräftor varje dag. jag hade det hur underbart som helst där borta med mina vänner. det här skulle jag kunna göra om 40000000 ggr om . det var riktigt roligt. men nu blev det faktiskt härligt att komma hem igen. även fast det är regn här hemma så är det lite skönt att bara kanske vara inne och kolla på lite ''one tree hill'' medans man hör regnet slå mot rutorna.

något som inte kanske var så roligt var att jag lyckas få såå ont i öronen. det är ju såhär att jag och frida skulle försöka använda våra mycket dolda talanger som var ur funktion när vi skulle göra konster i vattnet. hon skulle stå på mina axlar och råkade att sparka mig på örat. jag har inte kunnat legat på örat eller rört det. jag är alldeles svullen och det står rätt ut ! men jag har ju varit till doktorn idag och han sa att jag har öroninflammation + en smäll på örat. men det är inte allt. jag ska få åka in till Gävle antingen idag eller imorgon och kolla ett ben i örat som kan vara inflammerat. okej , jag har sååååååååååååååååå ont att jag vet inte vad jag ska ta mig till. det bara dunkar och gör hur ont som helst. dumma dumma dumma öra !


turkiet värmen<3

Yes allesammans. Här kommer ännu fler nyheter ifrån varma och sköna turkiet. Ja idag åkte ju hanna hem :( det var faktiskt inte alls nå roligt ! men vi andra vi badar och solar på ändå och förbättrar brännan ännu mer. den blir bara bättre och bättre och kanske lite röd också. handlar billigt kan man också säga att vi gör. allt är kanon faktiskt.  Vi är kanske ett hur härligt gäng som helst. vi är kanske 12 pers som står i poolen och spelar boll. Vissa lär ju sitta kvar och vakta sakerna så alla kan ju inte vara med samtidigt. men gud vad jag saknar alla där hemma.

Idag är det förresten sverige match. jag och frida drar på oss klänningar i sverige och sophie och emilia sverige tröjor. idag ska vi hejja tills vi inte kan prata mer. det är ett ganska bra drag här på hotellet. höhöhö , men nu ska jag göra lite vettigare saker med min data tid. kanske kolla lite hur alla har de där hemma. här kan man ju bara läsa om min semester liksom. pusshej!

ännu en dag!

Japp här har man betalat för en halvtimme till vid datan då. Sitter här och lyssnar på high school musical låtar för dom uppträder de vid show scenen. Och ont i magen har jag också. aj aj aj. Idag har vi stekt vid poolen på förmiddagen. och vattengympa har det också varit. Men jag var inte med på hela för jag tycker det börjar bli tråkigt med samma hela tiden. men nu har jag så ont i magen att jag inte orkar skriva mer. förresten på eftermiddagen så gick vi till havet också. och självklart dök vi efter snäckor och sånt. som vanligt då


I turkiet!

Hej allesammans. Nu sitter jag här direkt från turkiet.  Brännan blir väl bättre och bättre för varje dag tycker jag väl. Det finns inte så snygga killar här men jag och frida vi försöker desperat hitta några. Jag saknar alla där hemma bauta mycket. Solen är kanske hur varm som helst och det är såå härligt. Jag delar rum med frida och vi har de bara fint fint. buffen är kanske hur bra som helst. Iaf frukosten. Allt är sommar och allt är underbart. Och vet ni, jag har dykit efter sjöstjärnor jag. Aldrig sett förut men nu har jag, in real life. Det är iaf en upplevelse för mig. På lördag ska vi på vattenland här i turkey.

På kvällarna kanske de blir en drink, alkoholfri ofc. sen är de ut och shoppa lite och undvika  turkarna. dom är kanske är hur jobbiga som helst. När man ska gå till stranden så stannar alla byggarbetare upp och glor som om dom aldrig sett tjejer förut. turkarna är på verkligen HELA tiden.

men nu ska jag göra lite annat när jag ändå sitter här. pussss påer!

sista inlägget!?

Det här är nog mitt sista inlägg innan jag åker till turkiet. gud vad jag längtar. men kommer sakna alla här hemma såklart. ni betyder så himla mycket.

imorgon när jag vaknar så ska jag packa de sista och sedan vänta på att farfar kommer och hämtar oss och skjutsar ner oss till resecentrum. där tar vi en buss till Gävle. I Gävle ska vi ta tåget till arlanda. och sedan checka in och äta och så innan vi kliver på planet.

Ni får ha de great här hemma. Och sophia om du känner dig ensam kan du alltid ha din tröja att lukta på som jag har fällt massor med tårar på för att jag kommer sakna dig mest av allt! hejdå!<3


här kommer vi att vara :)

Ögonbryn noppade

Kan ju börja med att tacka Heval för att hon ställde upp och noppade mina ögonbryn fast det kanske gjorde hur ont som helst!? det blev faktiskt fint. Heval är riktigt bra på det där hon. Nu har jag sagt hejdå till ; rebecca, heval, isabelle deseree och mest av allt sophia. jag stod och grät och kramade henne. hur ska jag klara mig utan min bästa i 2 veckor!? hon är allt och lite till.

 Sophia du är det bästa jag har ! jag älskar dig bästavän!

imorgon smäller de!

Japp här sitter man nu dagen före innan man drar till Turkey med brudsen. oh shit vad jag är nervös. Och nu har sophie sagt att hon har kräkts, DAGEN INNAN! hon får inte inte inte inte inte inte inte bli sjuk! gumman ta och bli frisk nu . vi ses väl senare om jag loggar in sen. pussssssssssssssssshej!

turkiet väntar på oss

Hej, här i sverige sitter jag nu iaf. Men i övermorgon så kanske jag sitter på hotellets dator och bloggar. Om du ser ett inlägg så kanske de kommer komma flera och du kan läsa om hur vi har det där borta varje dag. jag och frida kommer ha med oss springskor och kanske springa några morgonar på stranden. jag och bästavän hand i hand. kan det bli bättre?

Imorgon ; Då ska jag upp tidigt för att packa klart väskan. Sen så ska jag ut till min farmor och farfar och säga hejdå och äta lunch. Sen bär det av med bilen våran till hofors där min mormor bor. dit kommer kanske mina kusiner också och vi ska säga hejdå även där. Sen då är det bara hem och vila och sova för nästa dag kl 12.00 går tåget från stationen till arlanda. myyyyyyyspyyyys!:) men nu ska jag städa lite grann. pussss!

oturens otur!

Okej jag heter rebecca carlsson. Jag är sämst på att träffa mål i fotboll. Idag på matchen så hade jag alla underbara chanser en fotbollsspelare kan få. Helt ren framför mål. Men nej då sparkar jag bollen så den kommer 1 m framför näsan på mig. piiiinsamt.  Alla trodde säkert att jag var världens sopa. who cares ? big deal? dom får ju tro som dom vill . deras kommentarer bryr jag mig inte ett skvatt om.

Men en annan tråkig sak var att jag gjorde illa foten, IGEN! den där stukna foten har blivit tillstukad igen och jag har såå ont. det riktigt värker. Och jag som ska till turkiet i övermorgon. lilla taggad?;)

Matchen slutade 1-1 iaf. bättre än att förlora från min sida :)

pussssssss<3<3



sommarlov för min del

Yes nu har man äntligen sommarlov. eller kanske inte alla men jag , emma, sophie, frida och emilia :) vi kommer ha de skitnajjjjjs nu när vi ska åka till turkiet pålördag. visst visst. men nu måste jag checka lite saker i resväskan som är packad (a). bye ;)

förlåtförlåt!

jag har inte gjort ett enda inlägg idag. fy rebecca!

Jag har först bara vart i skolan med babes. okej Lisa var sjuk men annars så tror jag att alla var där :)
vi läste & läste & läste. till slut orkade jag inte läsa mer. men då slutade vi.

sen var det bara hem och vara med hannaforsberg. vi höll på att kolla bland hannas alla kläder som inte var några(?). sen så klippte vi lite i kläderna och jag fick vara provdocka ;) sen så gick vi till sophia och lekte med hennes hund. var ni än gör låt inte hanna uppfostra eran hund. hanna skriker så fort den hoppar upp :O . sen gick hanna hem och åt och jag gick hem. då gick ja till prillan med bellan min . vi snackade om allt som kunde snackas om mellan himmel och jord. ja det var trevligt.

älskarbella!
image203

inga kommentarer

Japp fotbollsmatch avklarad. förlorade med 3-1 mot ifk gävle / hille eller vad dom fått för sig att heta. med tanke på att dom har tränat hela vintern så tycker jag att dom skulle ha vunnit också. men saken är den att det var DM så något lag var tvungen att vinna. Det stog 1-1 när matchen var slut. sen var det förlängning 10 min x 2. aja då fick dom in två bollar. lyckostar !

Jag har varit och handlat donken med mammi så vi åt det till kvällsmat nu efter matchen. det blev så sent att börja göra i ordning mat. men det satt bra iaf. och så köpte jag jordgubbar som jag ska ha och äta imorgon på läsdagen så får alla andrs tungor hänga ner fill hälarna medans jag glupskar i mig allt. jammi. rebecca kan få en för hon var så snäll och dela ut till mig.  pussshejs !

image202 rebecca goes .... ?

fotbollsmatch idag

Hej nu sitter jag här efter att ha kommit in ifrån solen. Det är ungefär två timmar kvar till fotbollsmatch mot ifk hille. tagga till tusen eller vad säger man!? skolan har varit väldigt tjock idag. ätit masssor med fika. först fick vi glass på draman, sen hade vi fika på SO;n sen på engelskan gick vi med Hans till lidl ( ?? :P ) och köpte glass. han betalade för det med hans egna pengar =) generös typ. sen slutade vi.

tjinnng!<3

image201

godnatt

image200åh fotbehandling var en bra avslutning på den här kvällen. gud så skönt de va. men nu så måste jag ta och kila till sängen min för att få en blund innan morgondagen då det är ännu en skoldag att kämpa sig igenom. det kommer att bli mycket fika iaf. först kanske en glass på dramat sen så blir det fika på SO;n och Engelskan ;) haha . tjockisskola. aja men nu är det kris. godnatt, sweet dreams :)

fot behandling :)

Nu ska mamma min göra ordning ett fotbad till mig. sen så ska hon fila mina fötter och smörja in och så nu innan vi åker till turkiet. hon fixar nog naglarna också. min mamma är riktigt riktigt snäll idag hon. men nu ska jag börja, ciao ! :) <3<3

SPINDEL ! :S:S:S

JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILLL!!!

jag hittade en spindel på mitt rum och när jag skulle slå den med tidningen så stack den iväg ! Och nu hittar jag den inte. det kryper i hela mig och jag vet inte vart den är. jag är så jävla rädd ! fyfan va hemskt det är !

sun sun sun (#)

Hej allesammans.

Precis ätit kvällsmat. På bordet serverades ris & kyckling. En av mina faovriter faktiskt. mummms. Idag har jag vart på stan med mamma för att shoppa de sista till turkiet. det blev tre st tröjor som jag inte orkar knäppa kort på och lägga in just nu . kanske senare om jag har tid :)

pike tröja, 600 kr, intersport, peak performance
linne, 149, kappahl,
linne, 149 kr, team sportia, swe

dagens köp. ganska nöjd över alltihopa , ska ha med allt till turkiet :)

ha en fin kväll. pusshej!

godnatt

Klockan är halv tio och jag skriver ett godnatt inlägg. hahah . men jag ska lägga mig och titta på lite vänner innan jag går och sover lite grann. skola imorgon :/  menmen man måste ju som sagt. det är ju inte så långt kvar innan jag och mina väninnor drar till turkiet. wossssha. 

Imorgon kommer väl jag inte göra något speciellt. kanske hem efter skolan och steeeeka x'D
aja, pusshejsss! nu ska jag bara äta upp det sista jag har kvar av glassen med chokladsås :)

image199

saik haik vs forsbacka

när slutsignalen kom från visselpipan så blev det 2-0 till saik haik, alltså oss :) Jag gjorde två assist. En var en hörna som Lisa hade in , riktigt bra btw! och en var att jag sköt och Hanna tog retur. också riktigt bra ! :) Med tanke på hur varmt de var så kämpade alla på så bra dom kunde. jag är så stolt över allihopa. Jag själv spelade faktiskt inte bra idag för jag har inte tränat på en vecka nu när jag har varit sjuk och så mår jag illa hela tiden när det blir jobbigt. jag får kväljningar och de känns som att jag ska spy. och tro mig, det har hänt.
 
men nu ska jag fortsätta kolla på Sverige - Ukraina. Hörs kanske senare om jag sätter mig vid datorn efter att ha grillat ute hos farmor&farfar. pussssshejjj!

image197


godmorgon

här sitter man i morgonrock och taggar för match om någon timme. men jag har lite svårt att välja vad jag ska ha för kläder för jag har lagt ihop alla kläder som jag ska ha i turkiet och vi blir borta i 2 veckor så tro mig det är mycket kläder, så jag vet inte vad jag ska ha på mig idag. äh, får väl sätta på mig nåt i b-stuk ändå. aja, nu ska jag packa och stryka mina kläder. pusshej ! :)

image196

RSS 2.0