direkt ifran malta

Ja har ar jag, utan vissa bokstaver men ni far overleva. Har nere har vi de supervarmt och jag har idag lyckats att branna mig pa axlarna. Har blivit jattebra kompisar med karin & hanna mest, men aven alexandra emma och caroline. Vi alla bor ihop och har superroligt  aven fast de kanske inte ar nagot speciellt vi gor. Idag var vi iaf pa en sandstrand och dar var det jattefint, eller de var typ som vanligt utomlands och sa. Ikvall ar det egentligen karaoke men de skippar vi for att vi tankte ga och kolla lite pa stan. Bilder knapps i stort satt varje dag, fast kanske inte med min kamera men nar jag kommer hem blir de massor med bilder. nu ska jag gora lite annat nar jag val har datatid och kolla hur mina friends har de, puss!


nu är det inte långt kvar

Hejsan. Kom nyss hem efter att ha varit och gett en sista kram till bella&maja. Nu hade jag tänkt att sätta på mig lite tattarkläder och sätta upp håret i en sån där slarvig knut och sedan börja att knalla hem till anna min tränare för att få skjuts till gävle där vi ska kämpa och städa för att få money till umeå... sounds great huh? well, we will survive. Men det är nog bara för att jag och frida har en resa att längta till... nu inatt. hihih puss!

VI ÅKER INATT!

Hellu. Ja nu är det fan inte långt kvar, bara några ynka timmar innan vi ska sätta oss i bilen och gasa till arlanda. Jag är så himla glaaaaad. Jag har gått och längtat efter det här så länge och nu helt plötsligt är det mitt framför ögonen på mig. Jag är hundvakt åt troy idag så det blir mest att vara hemma och så, och sen ikväll så ska vi plocka skräp för att få ihop pengar till att åka på fotbollscup i umeå. Så det blir att säga hejdå till alla ikväll... kommer att bli tårar! Gud vad jag kommer att sakna alla, har nog inte varit ifrån någon av dem i mer än tre veckor, förutom sophia då men då höll jag på att ta självmord helt seriöst. Men vi kommer ha de hur kul som helst och jaaaaa...

Om det är så att du vill ha kontakt typ så får du skicka mail på msn för vi kanske inte kommer att vara inne samtidigt och så. Så får man svar på det sen. Så jag hoppas att inkorgen är full när jag öppnar den där nere. Det är ingen idé att smsa för att jag kommer att lämna min mobil här hemma och ta med min gamla och jag kommer att få ett annat nummer därnere. Nu ska jag kolla på lite bilder och så för jag är så jäkla taggad. puss!


bilder från igår







frida är bra men frisören är bättre

Hallåådär. Nu är det så att mitt hår äntligen är lite snyggare än vad de var när en viss frida hade kapat det på mig. Nu är inte håret lika ojämnt och det ser faktiskt rätt hyffsat ut förutom att det är lite kort bara. Mitt mål är att få håret ner till rumpan, haha lycka till mig. Ja klockan tio steg jag in på haircompany och satte mig i stolen och fick vänta på min tur. Blev jag ganska fort och sen så klippte hon till det och sen la jag fram pengarna och kilade där ifrån och mötte mamma och pappa inne på någon herrbutik där bredvid. Sen gick vi och köpte en bh & ett par sandaler som jag ska ha med till malta. LÄR BARA INFORMERA ALLA ATT JAG ÅKER IMORGONNATT !! hihih så glaaaaad. Nu har jag legat och stekt på baksidan i kanske en halvtimme men de blev så jäkla varmt att jag var tvungen att gå in och svalka ner mig ett tag. Hehe puss!

bjussar på en rebecca i sina snyggaste dagar !

nu har man la stekt hela dagen

Vet ni... jag har fått en rand. EN SOM SYNS den här gången. Den förra ''randen'' var det bara jag som såg. Men nu har jag en alldeles vit rumpa så om man inte ser så är man blind. Så ja jag har varit hos farmor hela dagen och stekt och det har varit så skööönt. Serverades pannkakor också som är kanske de godaste som finns... men ett dopp i kalla sjön hoppade jag över även fast jag var bra sugen efter att ha legat i solen och trott att jag ska börja brinna.

Men nu är man hemma och jag hade tänkt att kolla runt lite på datorn innan jag ska gå och sova, pusshej!

äntlige en dag med lite värme


Ja idag kände jag att det skulle bli så varmt så det blev halvtights med t-shirt till matchen. Matchen vann vi iaf med 4-2. ett mål av mig. Hade kunnat gjort ett till om jag inte hade varit så jävla sopig och missa,haha. Kvällens planer blir att vara med saknade sofie. Vi ska typ inte göra något speciellt tror jag väl, får se vad som händer... puss!

nu är man helt slut


Nu har jag nästan packat allt som jag behöver för att fylla resväskan, men då snackar jag bara kläder. Okej där ligger även nesesären och en bok. Men det kommer komma mer... om det inte blir fullt.  Jag har lärt mig att tvätta idag så nu kan jag tvätta och stryka och sånt som jag måste kunna för att klara mig i malta med bästavän.
plus och minus med dagen.
+ jag ska till farmor och grilla och det är det bästa jag vet
+ jag har lärt mig att tvätta och stryka
+ idag tittade solen fram och jag kunde sätta på mig bikini och sätta mig i solstolen med ben&jerrys.
- jag är helt slut
- jag har inte träffat sophie & johanna!!!!!


bilder från midsommarafton- hade bara kameran hos sophie innan vi åkte till tjejerna dock






GLAD MIDSOMMAR!


GLAD MIDSOMMAR ALLESAMMANS!
Min midsommar ska jag fira hemma hos emilia nu med några tjejer och det kommer att bli supertrevligt. Men min bästavän är sjuk så hon kommer inte att vara med, sorgligt... men hon lär krya på sig nu för vi åker ju om SEX DAGAR! En till sak som är sorligt är att det är världens sämsta väder. Men nu ska jag i alla fall ut och plocka blommor med sophie så att vi kan göra lite kransar, så det kommer att kännas som midsommar i alla fall... puss på er!

i'm so happy i'm so glad

YEEEES ! Vet ni vaaaad. Jag har fått mensvärken nu och det innebär att den kommer snart och det innebär att jag PRECIS slipper den i malta!!! Överlycklig!

Ja om 7 dagar så ÄR vi i malta redan, hihi. Jag ska iaf gå ner och ta en macka och så innan jag åker till hanna och sen blire träning. Sen skulle de bli filmmys med hannaälskling... puss!

22.22

Tjena därute. Kom hem precis från farmor & farfar, eller okej det var ett tag sen, har hunnit duschat och så. Var och käkade hos farmor och farfar efter träningen och sen skjutsade dom hem mig. Ska ta och kolla runt lite på datorn och så innan jag tänkte gå och lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. Hittat en bok som är så bra och hittar jag de kan jag inte sluta läsa.... haha jag är en nörd. Aja, imorgon blire att gratta foppis och sen blir nog sofie... puss!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

Ja, hur länge har ni väntat på det där papperet som ska säga när vi ska åka precis... jo väldigt länge. Men idag, idag kom det på posten! Den 25 juni klockan 06.05 går planet från arlanda till malta. Det är heeeelt sjukt vad jag längtar och blev taggad. Alltså det är ju nästavecka! Jag måste börja packa och bestämma vad jag ska ha med mig nu känner jag. Kanske ta reda på lite saker och kanske lära mig att tvätta och laga mat så att vi klarar oss där nere. Jag är så lycklig så det är inte sant. Ringde precis frida och skrek att vi ska ha de så kul och så... hihi. Men nu ska jag ner till troy för att jag är hundvakt och sen ska jag till tandläkaren, puss!

jag har filmmarathon med älskling

Hola där ute. Efter träningen så åkte jag och tittade på när sötjohanna spelade match i stensätra... och det var hur kallt som helst. Efter det åkte jag hem med emma och sophia och när jag kom hem tog jag en låååååång varm dusch och fick tillbaka känseln i tårna. Sen efter de så ringde frida och jag åkte till henne med 22 bussen så nu ska vi ha filmmatathon med skräckfilmer och komedier. Nu kollar vi på någon skräckfilm, buuuuuuuh. Kommer att skita på oss innan natten är över. Men nu ska jag fortsätta att kolla med älskling... pusshej!


bildbomb




rebecca och troy
frida den snyggingen efter att ha ätit en slash
frida rebecca johanna <3
rebecca och johanna på fjärran höjder
rebecca y un fútbol

Hon är en nörd och det har jag alltid vetat om innerst inne


Ni vet när man är sådär mitt uppe i spelet och inte ens har tid att lägga ifrån sig datorn för ett snabbt toalettbesök, så har frida varit idag. Hon tog med sig datorn när hon höll på att spela sims och delade med sig av allt som hände där inne genom att inte stänga dörren, det är trevligt. Men nu har min toafriend åkt hem för dagen eftersom att hon ska på fotbollsmatch. Jag själv ska börja ta fram lite träningsgrejer för att min träning börjar om ett tag. Skulle också egentligen ha vart och kollat på johannaälskling som ska spela i stensätra men jag har träning då så jag får missa den, fan. Har lagt in massa bilder från mobilen ( som har sån bra kamera!!!!!) på datorn så de kommer en bildbomb efter det här inlägget, enjoy!

En intervju med bästavän

Jag har typ inget att göra så jag sno ihop några frågor som det kommer svar på från bästavän, puss!

Om du fick beskriva dig själv som en tecknad figur vem skulle du då välja?
- Helt klart grinchen, det tycker rebecca också!

På vilket sätt skulle du ta självmord om det var aktuellt?
- Från rebeccas självmordsbro helt klart!

Hur ofta borstar du tänderna?
- två gånger om dagen ( rebecca harklar sig)

Vad har du för färg på ögonbrynen?
- Bruna!

Vilket instrument är du bra på?
- Triangeln

Hur snygg är du?
- Ja fråga mina vänner!

Är du bättre än alla andra?
- Ja det är ett sätt att säga de på ja.

Den intervjuade snyggingen till vänster !

vi har haft flyt hela dagen tack och lov

Jag och frida har fan haft flyt hela dagen... hihi... men tänker inte berätta med vad (a). Aja, vi drog till valbo runt fyra och jag hittade ett par skor, två par shorts, ett halsband, armband... ja jag tror att det var allt. Efter valbo så drog vi hem till frida en kortis och sen hem till mig och började att spela the sims, men frida skulle typ hem när vi precis skulle börja spela så jag fick sitta och spela ett tag själv och det är så satans trökigt att jag har jag lagt ner och spelar med henne imorgon istället om jag hinner... hehe. Nu ska jag nog gå och lägga mig för att imorgon ska jag på fotbollsskoleutbildning så att det blir att jag är på jernvallen mellan 9-15, och sen blir det pizzafest hos några bekanta, treeevligt. Nu ska jag kila, pussen!

Man får så dåligt samvete

Ja efter igårkväll och våran utskällning så lär man börja göra lite bra saker. Som att städa rummet och plocka ur diskmaskin är steg ett, så jag kommer nog att göra saker typ hela dagen innan jag kanske är med bästavän ett tag. Vi ska nog kolla på våran match också, puss!

but you don't really care for music, do you?


ja men gårdagen var kanske inte den bästa dagen för jag fick gå i dom där jävla klackskorna från högbo, blåsor på fötterna när jag kom till frida hade jag också. ja jag har även skämt ut mig, puss

Have you ever seen the rain?

Hej på er. Jag och Hanna cyklade i regnet till stan för att köpa blommor till våra kära vänner som hade avslutning idag. Jag köpte en till emmsiepemmsie och hon köpte en till emmakingdahl. Träffade frida där också och hon köpte en till kära rebecca som just nu gå på kryckor efter hennes knä operation igår, krya på dig älskling. Det blev lite stressigt så vi fick åka i våra snygga regnkläder på avslutningen, hahaha.... hur vi såg ut... Sen så åkte jag hem och nu är jag vakt till troyen igen och han ska ha mat snart och sen ska vi ut på promenad. Sen ska jag läsa igenom böckerna också till domarutbildningen eftersom att jag ska döma min första match med frida idag, lycka till oss! Nu ska jag kila för Troy står och skäller där nere, hihih puss!

Man blir ju så glad

Ja imorgon slutar ju alla andra också skolan så imorgon blir det fest, wihuuuu! Blir nog att man åker till Sophie på kvällen och sen kanske vidare till ronja, myyys! Nu ska jag iaf läsa på lite i domarböckerna för att imorgon ska jag döma min första match... sköönt att det blir med frida iaf, puss!

Mitt sommarlov går ju så smidigt

Ja det blir en repris av hur min dag igår såg ut. Jag kommer att vara hundvakt hela dagen och sen blire träning och sen blir det hem och ta hand om troy igen. Jag får ta och stå ut den här veckan och nästa vecka och sen åker jag ju snart till malta och sen när jag kommer hem så blir ju mamma hemma i typ ett år så hehe jag får stå ut. Jag kommer inte ha någonting att göra idag så SMS:A MIG HELA DAGEN!!!

haha söta trollet (:

MAN BLIR JU INGE TAGGAD?



ca 17 dagar kvar tills vi åker till malta bästavän!

hej det suger alltihopa

Ja det är sommarlov, idag sken till och med solen. Och jag lär vara hundvakt(!!!!!!). Man blir så jekla förbannad, buhuuu. aja, frida sov över här och vi kom hem runt halv elva igår, satte i en film sen började vi snarka. Vaknade runt nio för att jag var tvungen att gå ut med troy för pappa skulle till tandläkaren så det var bara att masa sig upp och ta en prommis. Sen så när man kom he, så sov man vidare. Sen runt halv ett skulle pappa bort så då fick jag och frida kliva upp och ta ännu en promme med troy. Sen vare träning och det gick så förjävligt dåligt så jag var nära att hänga mig själv. Sen följde jag med bunnie på match och sen åkte jag hem och duscha och nu sitter man här, snart dags för mat... puss.

och imorgon ska jag vara hundvakt igen... skåååål för underbara livet -.-


02.50

Tjolahopp. Ligger i sängen nu i pyjamas och avsminkad och redo för att säga godnatt, är med frida & johanna tooooo. Kommer väl att bli lite tjatter innan det blir tyst. Tidigare idag så har vi köpt glass, ätit på american - tjockisar - , sjungit singstar och varit med lucas robin & fredrik och då blev film & singstar, yey. Nu har dom precis åkt hem i taxi och vi ska sova för att imorgon är det match mot strömsbro, taggggggga!

hihi tjingeling

Yes nu åker jag på skolavslutning så när jag kommer hem så har jag mina betyg i handen och ett långt och skönt sommarlov


skolavslutning snart

Hej på er. Ja här sitter jag i klänning och finkläder och är hur taggad som helst eftersom att det är skolavslutning idag, och det innebär att vi får betygen idag...gash. Bilder på det jag ska ha på mig har jag lagt in också så de kommer här under :)

+++++ SOMMARLOOOOV TODAYYYYY



SOMMARLOV IMORGON!

Hejsan.
Jag sitter här skitsur efter att precis kommit in från det där jävla regnet. Idag har vi iaf varit på fjärran med klassen... skitkul... not. Det var bara jag johanna & evelina som badade av tjejerna, eller okej frida hoppade i efter ett tag i bh. Typ alla killar blev utslängda för att dom hade fått så många varningar, frida var med en gång och hon blev utslängd, hahahahah. Jag och johanna fick dock två varningar vi med. Sen efter badet så gick vi i REGNET till stan, eller johanna och frida hade mitt paraply för att jag hade luva, jag är så snäll. Johanna följde med mig hem och vi käkade och gick igenom typ vad jag skulle ha imorgon på avslutningen och sånt. Sen nu har jag träning i regnet, myyyys. Sen blire kanske att jag sover hos frida, fast det blir nog inte så för att det blir så krångligt, pusshej!


i believe in miracles

Tjenaree.
1-1 mot sätra, jag vet vi spelar alltid mot sätra, men det har blivit lite mycket, hihi. Jag missade typ två öppna mål, bra rebecca! Och så fick jag kramp i vaden så jag låg där på planen och skrek, fyyyyyfan va ont det gör, det är helt sjukt. Plus att jag har ont nu efter också, fan.

Just ja, idag har ju jag spelat golf också, det gick bra(!!!!!!???????). Jag ska lätt ta grönt kort för att jag är kung på banan (a) Jag slog 120 meter faktiskt på ranchen, wihuuu. Tove och Evelina var typ lite coachar till oss som inte kunde. Men jag har kusligt ont i handen, typ blåsor, blä. Men nu ska jag sova och vakna upp kry imorgon, puss!

det var en cyklist som skulle till globen

Helluuu.
Imorgon är det provapådag i skolan, alltså prova på olika sporter. Dum som jag är så väljer jag golf, och jag som aldrig stått på en golfbana ska spela md typ alla som kan spela, hehe eller jag och lina kan inte spela. Men jag ska spela med evelina som har grönt kort och allt vad det heter, ska också låna hennes klubbor fast hon skjuter, åh nej slår, åt fel håll. Men vi säger väl lycka till till mig och så får alla vara lite extra uppmärksamma på om det kommer några klubbor svävande, hihi puss!


jag tycker om när jag har dig vid min sida


jag är trött&sur, skitkul. trött är jag för att jag lägger mig för sent på kvällarna och kliver upp hur tidigt som helst. och sur är jag för att jag måste ut med den där jäkla hunden som är så dryg, but I love him :)

förresten så har inte jag någon skolavslutningskläder. har bara ett par skor, det blir väl mjukisbyxor i år (Y)

RSS 2.0