som ett tomt jävla skåp...


you didn't care

En gång lämnade jag allting för dig, vad hände sen det är frågan. Men du bryr dig inte ett skit om mig längre iaf, men jag älskar dig ändå för den du en gång var och för att du är du. Vi kommer behöva träffa varann tills släkten dör ut, vare sig du vill eller inte, men den här gången gav mig bara bekräftelse på att du inte ens vill träffa mig, tack för det. Jag saknar dig iaf, och du har sagt detsamma till mig, för några dagar sen....


20.15

Klockan är kvart över åtta, och jag är sjukt trött. Fick kliva upp så tidigt imorse och inte ens min lilla powernap hjälpte särskilt mycket, så jag ska gå och lägga mig snart haha.

Imorgon åker jag iaf till halmstad med frida kajsa elin emma hanna, vi kommer hem på fredagen. Så jag har laddat upp ipoden med bra musik, packat klart väskan och nu fattas det bara min sömn. Så jag ska ner och hitta en bra film.

Kommer sakna min dess när jag är borta så jävla länge, sen kommer jag ju åka på måndagen igen när jag kommer hem, hur ska hon klara sig utan mig???

Packar till Halmstad

Jag har fan blivit taggad ändå, det här kan fan bli kul. Ett stort jävla minus är ju att jag inte tränat på ca två veckor eftersom att min fot är cp verkligen, fan vad ska jag göra??

Men det får man väl skita i, åker dit och har kul ändå, fast jag kommer att dö och vilja brinna i en eld vissa stunder känner jag redan nu. Men jaja, packar ner en ipod som jag kan ha på bussvägen ner!

Nu lär jag packa innan mamma gör nå dumt, puss! Kommer inte blogga där nere och jag kommer bara hem i två dagar sen åker jag till Tjeckien på innebandycup.

GLAD MIDSOMMAR!


hot stuff


Midsommarafton förra året







När vi var hemma hos sophie och gjorde kransar innan vi skulle hem till emilia för att äta och spela spel och så, mysigtmysigt.


Stranddag

Hallå!
Vaknade runt halv 11 imorse. Så jag följde med familjen ut till farmor och farfar och låg där och plaskade i sjön för mig själv när jag insåg hur sorglig jag är. Så hittade jag min mobil som jag inte visste vad den va och då hade jag fått massa sms om att folk var på hedåsen så jag åt jättefort sen gick jag dit. Var där i någon timme och solade och badade och det var hur skönt som helst. Stranddagar är nog de bästa på sommaren, älskar verkligen att bada hehe.

how old?

my paradise


I miss you



vad vill sandviken en dag som denna

Först och främst så kan jag inte träna eftersom att min fothelvette är dum i huve. Har slagit upp stukningen igen så jag kan inte springa och inte heller gå riktigt normalt. Sen idag på stranden när vi kom dit så var det underbart väder i cirka 10 min och sen kom det ett moln som täckte hela himlen, kul. Så jag och mili gick hem till farmor där min familj va så dom skjutsade hem oss efter några omgångar kortspelande. Nu har jag precis tagit mig en dusch och sitter och väntar på att emilia ska bestämma vad vi ska göra idag. För det finns absolut ingenting att göra, och det suger. Aja, nåt hittar vi väl på!

Vi trodde åtminstone att vi va coola 2006







Nu hedåsen


Åker till hedåsen med emilia nu först och främst. Sen kommer frida och lisa och säkert fler som ramlar in. PUSSSS PÅ SOLEN <3

vad hände med gårdagens väder?

Hela dagen låg jag och emma på stranden och solade och badade. Eller vi var hos farmor och farfar men det är fortfarande stranden. Paddlade lite kanot, fikade, låg på bryggan och solade och tvingade oss själva att hoppa i vattnet som gjorde att mina ben nästan domnade bort. Efter det så åkte vi hem och tog det lugnt, eller nej jag skoja, jag åkte bort till björksätra och skulle spela lite fotboll med några men det slutade med att jag christian filip och anton körde springstraffar för fler än oss dök inte upp. Hemma sen så åkte dom flesta till högbo där vi skulle grilla men ingen hade med sig mat så vi satt runt elden och pratade och så. Sen åkte vi till donken som vanligt, och jag käkade för jag hade inte ätit nån kvällsmat. Där satt vi ganska länge och jag hade det faktiskt jättemysigt haha.

Ja det var dagen igår, nu ska jag fixa en dag av det här också. Mer än att ligga i sängen och grina till gossipgirl. PUSS

ska faktiskt ut och springa om ett tag....puhh

det blir en sommar här i sverige


drar och badar med frida och säkert nån mer, puss

Går och lägger mig och kollar på Gossip Girl


jag behöver massa nytt

Jag har kommit på massa med grejer som jag lär ändra nu på. Som jag behöver nytt av, förändring.

Först kan man väl säga mitt hår!! Lisa ska få slinga och klippa av det så snart som möjligt när båda får tid, står inte ut en dag till!

Sen kan man väl klaga ganska mycket på min garderob också? Hallå den ekar ju när jag lär ropa och fråga mamma om alla kläder ligger i tvätten.

Jag behövde en ny design eftersom att min var så himla tråkig och mörk på nåt sätt, behövde en lite mer somrig, men den blev inte så bra jag hoppades på, men får duga tills jag orkar fixa en ny. Men den är ju fixad redan så ja.

En ny start på dagen, nu har det blivit att jag går och lägger mig runt 03.00 och sover sedan bort hela dagen, jag som älskar att kliva upp tidigt och ha hela dagen framför mig. ( fast jag älskar att sova länge ändå).



what a beautiful day

Ja den här dagen imponerade på mig väldigt mycket. Hade förväntat mig regn och rusk som det nu har varit ett tag. Men nej Sophie ringde och väckte mig imorse så jag cyklade dit och vi har solat i stort sett hela dagen, sen åkte vi till hedåsen ett tag, dit kom också frida och lisa en kortis. Blåste så mycket så vi åkte hem. Lade mig direkt i sängen och kollade på när älskling min skulle spela, men han hade ont i knät så han började påsidan, han kanske kommer inte i andra någon gång om jag har tur :) Nu ska jag fortsätta stötta honom från sidan, FERNANDO TORRES <3


efter en dag på stranden är det här mitt hår, fyfan


allt allt allt ska av, det är som att ta i sandpapper hahahaha allvarligt

kjereste bror


Mr.Brightside

03.00 - 06.30 sov jag i tält
06.45 - 12.00 sov jag hemma i min säng
12.30 - 15.30 sov jag hemma i min säng igen

Så lite har jag väl sovit, fast det känns som att min kropp inte går att lyfta ur sängen, allvarligt. Aja, om ett tag kommer Lisa hem från sin moster då ska vi trampa ner på stan och köpa nåt till våran kära vän Hanna som fyller år imorgon, så då ska vi på kalas där runt 12.00. MYSPYS. Kan ju tillägga ang. tältsovningen, från början var vi 12 stycken, det slutade med att vi blev tre stycken i tältet. KALLT? ja.

 


blir film med monstret istället för utgång


Lucas Dop Dag

Idag har jag faktiskt varit i kyrkan, till och med stått där framme med prästen och hällt i vatten i skålen som Lucas sedan fick lite vatten ifrån på huvudet, ja han döptes. Där kom jag mamma och pappa fram med lucas och jag var hur nervös som helst haha. Mamma fick stå och säga till mig vad jag skulle göra för jag hade ingen aning så jag stog där som en pinne och när jag kollade på Frida så brast jag i skratt, så henne kollade jag inge mer på. Sen åkte vi till farmor och farfar och hade det mysigt med fika och så, och nu sitter jag här och dunkar musik och taggar att.... sova? nej jag vet inte vad jag ska göra men det blir inget jobbigt och helst vill jag inte bara sitta inne heller, filmkväll är jag inte heller taggad för så jag vet inte vad som händer hehe.

a crazy thing called love to you sjuligan









Älskadeälskade Turintjejer. Kommer sakna er så fruktansvärt mycket att det gör ont att tänka på det. Att inte längre åka till skolan och se Olivia ligga och sova på bänken,  se Hanna lägga upp sina produkter på bordet, fråga vart Johanna är någonstans, se Frida sitta med killarna lite längre bort, se Ida sitta med sin iphone och leva ett annat liv och se Evelina dra upp sitt pluggblock med hundra miljoner grejer på. Få höra hur lite alla andra också pluggat till provet och alla slåss om att få sitta med de som pluggat mest till provet. Se hur alla andra klasser inte har lika bra sammanhållning som vi eftersom att alla vi tjejer är tillsammans i våran klass, inte grupperade. Ha våra slappa perioder när vi inte har en droppe smink utan kliver upp en kvart innan bussen går och klär på sig det man hittar. När vi en gång i veckan åker till stan och käkar och det blir tjaffs om vart vi ska äta. vi går till buster för att sova innan nästa lektion och vi slåss om den sista apelsinen.  Mongoligan som hela tiden ändras eftersom att alla egentligen är lika mongo. Ja vad ska man säga tjejer, kan ju bara egentligen säga att jag kommer sakna er, hur mycket som helst. Och lova mig att om några år ska vi fortfarande hålla kontakten, fast jag och Hanna kommer att gå i Sandviken och ni andra i Gävle, LOVE TO ALL OF YOU SJULIGAN, NI ÄR SÅ  JÄVLA BRA SKA NI VETA!

jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag

Tjooooooooo mina hundratals läsare, fast. Aja, idag har jag iaf gjort ett riktigt bra kap i valbo. Köpte en ipod touch + högtalare så nu pumpas det musik i mitt rum och varje gång jag ska lyssna på musik så behöver jag inte sätta igång datorn, och det är hur skönt som helst. Nu ikväll blir det nog något med desereé, jag som hade tänkt sitta hemma och mysa lite framför datorn typ med en film och chips också. Men det skadar aldrig att vara lite social med omvärlden.  Fast kanske skulle behöva lägga på lite smink och fixa håret eftersom att jag bara hann vakna och klä på mig innan vi åkte till valbo, haha.


lillebror



 Jag har aldrig haft någonting emot småbarn som Lucas, sånna som inte kan gå och skriker när dom är hungriga trötta osvosv. Men efter att ha varit med och sett hur allt har gått till har man verkligen insett att jag lär vänta väldigt länge tills jag blir riktigt mogen innan jag skaffar barn. Man får ju aldrig höja rösten och bli arg på dem, men hade jag fått stå ut med honom som min mamma gör nu så hade jag nog gått i taket för länge sen. Tänk att inte få sova för att bebisen skriker, NEJTACK. Men när han har sina bästa stunder så är han vääärldens sötaste, och jag älskar honom även fast han är jobbig <3

tvådagars here I come


vi ses bland myggen!

keep doing this, and I'm down



Ni säger att ni inte bryr er, men det enda ni gör är att prata om varandra, och jag vet att ni båda bryr er så fruktansvärt mycket för annars skulle ni aldrig orka lägga ner så mycket tid på att vara ledsen och inte orka vara med alla tjejer tillsammans. Jag älskar er båda men jag orkar inte vara en jävla brevduva längre som springer mellan er, och jag hoppas verkligen att innan sommaren har börjat på riktigt så ska de här vara bra, för eran och våran skull. Vi ska ha de så jävla bra i sommar tjejer, vi alla tillsammans.

bilder från farmors kamera, 9ans skolavslutningen 2010



kan inte önskat mig en bättre avslutning

Ja vad ska man säga om gårdagen? Mer än att jag hade inte kunnat drömma om ett bättre avslut med klassen och de andra klasserna som slutade 9an på Prolympia, helnöjd med kvällen och natten. Nattade hemma hos Ida och det var jättemysigt och sen dagen efter ( idag) vaknade vi typ 12.30 och klev upp, tog en macka och sen trampade vi iväg till stan för att möta upp resten av tjejerna och tog en fika, alla var lika fräscha och pigga. Sen tog jag Frida och Hanna bussen hem och så åkte jag till farmor och farfar och här sitter jag nu. Funderar på om jag ska till hedåsen men det känns lite jobbigt att åka ut dit nu för jag vet inte hur jag kommer hem då. Aja, blir nog en myskväll hemma och sen kanske jag gör något annat. Nu ska jag ladda in bilderna från farmors kamera till datorn från avslutningen igår!

Och tjejer, lova mig att vi alltid håller kontakten fast vi kommer på olika skolor och olika städer <3

skolavslutning imorgon, och livet leker


Vad kan man säga då?

Kom hem efter en UNDERBAR dag i skolan. På förmiddagen så gjorde vi verkligen ingenting, eller jo, tränade med kören och köpte glass på statoil på engelskan. Sen har vi suttit i solen all day long. Kom hem och la mig i solen och sov i två timmar, lite röd tjej kan man ju säga. Justja, fick veta att jag har mvg i musik, bild, religion, hemkunskap och idrott, det kallar jag UNDERBART! Vem vet, kanske är nåt mer ämne som överraskar?? Fast det tror jag ganska svagt på. Nu ska jag iväg på fotbollsträning i solen snart och efter det så blir det fys med innebandyn.... jag orkar inte....................

hehe sommar 06


RSS 2.0