Görs just nu i min ugn


When I see your face

Allt den här dagen har varit dåligt förutom nu när jag fick tillbaka mitt naturkunskapsprov, 23,5 / 27. Sophia kommer skratta ihjäl sig när hon hör det här för när hon förhörde mig kvällen innan kunde jag verkligen ingenting alls. Menmen, man har väl sina hjälpmedel.


2 min innan provet...


On the first page of our story


Love the way you lie part two

mamma och pappa gav mig dig


2010-11-16

Dags för mig att snart göra mitt företagsekonomiprov. Jag kommer klara det garanterat om han inte kommer med nå frågor som jag aldrig har hört talas om men det tror jag inte. Så nu ska jag läsa igenom boken en sista gång och sedan tagga prov hehe!

världens bästa fotbollslag♥


saikf94, vi var grymma när vi spela sjumanna, inte ett lag som vann över oss då


MAMMA LÄS



Har man fyra prov, ett läxförhör och en inlämningsuppgift i skolan så har man ganska mycket att göra. Okej det står jobbet men skitsamma. Kan gäääärna behöva en spa-dag, läs detta mamma.


VI SKA VINNA VI SKA TA DOM VI SKA GÖRA KETCHUP AV DOM

Då är det dags för match igen, denna helg spelar vi mot våra ärkefiender ggik. Om vi vinner så går vi upp i ledningen och om dom vinner så stannar dom kvar där i toppen. Det är nu det gäller och vi ska vinna så håååårt! Hur taggad som helt är jag också, men hundra procent nervös...

haha hittade en bild på therese's blogg som jag lånade, haha frida eriksson, du är så söt vännen

Julmusik + tända ljus


vi gillar läsk på smhp10



vårat fina bygge som vi har i fönstret in till bibblan så att inte alla ser in till oss haha. Det är ju det som är enda anledningen till att vi dricker läsk. Men faktiskt, så har jag bidragit med en trocaderoburk, gillar inte läsk i skolan. Om det hade varit festis så hade vi nog jag tagit större del av tornet.

Min spotify just nu


INTE LÅNGT KVAR TILLS MAN BLIR 18!

                                                   

Nu är man tillbaka i skolan

Efter att inte ha varit i skolan på tre veckor så sitter jag här igen, vid min bänk bredvid käraste rebecca. Första lektionen så lyssnade vi bara lite på Reine när han pratade på företagsekonomin och nu andra ska vi ha engelska. Jag ska kämpa nu och inte låta min trötthet ta över.

Inatt åkte också farmor och farfar utomlands, och jag hann inte säga hejdå. Hoppas dom får det bra!


jag älskar dig lillebror

Fortfarande lika bra


Livevideon var mycket bättre, enjoy!

hej jag saknar


I was like, yes it's over...

... but now i'm like, no, I don't want this

ÄNTLIGEN HÖSTLOV


RSS 2.0