sista april

image106Imorgon så är det ju sista april. då ska min familj hem till min bästavän! vi kommer väl att prata lite resor och ha de mysigt. åh vad jaglängtar. hittar alltid på så roligt med frida ! Men innan jag åker dit så kommer jag att sova ut länge länge ! Men om det är något som är säkert så är det iaf att det kommer inte att vara någon alkohol i våra glas inte. nej usch va äckligt. Det blir väl lingondricka för våran del.

göra något speciellt på sista april ?

I skolan !

Hejsan allesammans ! nu är jag i den underbara älskade skolan igen. mummmmsan NOT ! men imorgon så är man iaf ledig. vi har drama men läraren ska på möte och vikarien är sen. menmen, mysigt ändå att sitta i bibblan och kolla lite . Sen så ska jag hem och läsalite läxa. jag vet inte riktigt vad dom andraska göra men nu ska jag gå in på några andras bloggar. puss !

godnatt allesammans !

image105Dags för mig att ta och krypa ner under täcket efter en jobbig och dryg dag. jag har vart i skolan, på stan, hos isabelle och firat henne, och hos emilia (: allting var goddiegoddie tills de var nåt äckel sär unge som följde efter oss till emilia. men han stack iväg sen efter att rebecca skällde ut honom. men jag ska ta och borsta tänderna och kanske läsa lite grann. hm. om jag hinner. fast imorgon måste jag anstränga mig att göra klart svenskaläxan och de är att läsa ut någon bok som vi bara ar kommit halvvägs på. den är ganska bra som tur är. men nu måste jag kila innan de blir alldeles försent. pussshej och sov jätte gott ! :)

älskling !

image104Ska snart ner på stan för att köpa present till isabelle ågren älskling. hon fyllde igår så nu ska vi dit och ge present och fika :'). Men saken är att vi inte riktigt vet vad vi ska köpa för någonting . hmm, något förslag ? men jag ska iaf ta en macka nu innan frida kommer och sen går vi väl ner. eller cyklar. får väl se. men nu ska jag kila . pusssshej !

Hata skolan !

image103Just nu känner jag att jag skulle göra allting i världen för att slippa gå till skolan imorgon. jag orkar verkligen inte ! jag skulle fan kunna skolka imorgon. det är inte att jag är trött. utan att jag känner att skolan kan ta sig någonstans ! fyfan för skolan ! jag skulle kunna börja gråta. så mycket hatar jag skolan. men nu måste jag ner och käka en macka eller nåt innan jag ska sova. pusshej allesammans !

ibkaston+ ni är alllllting för mig !

hemma igen ! :)

Hemma efter en helg fullspäckad av innebandy. roligt roligt. Jag har iaf haft roligt. Spelat innebandy jätte mycket och allt har varit greaaaat ! (: om man inte räknar med resultatet. jag vill inte ens nämna hur de gick. fy tusan !
på dagarna spelade vi fotboll, var i klassrummet och spelade lite kort, var i nån hall och kollade på match, hade roligt och så. på kvällarna var vi ute med masker och knackade på fönster. fast de var inte så roligt direkt för ingen blev ju rädd, menmen. och så har jag ju köpt en ny innebandyklubba. hur bra som helst känner jag efter alla dom skott jag har tagit hittils. köpte den idag. men jag ska nog kolla lite på bilddagboken och så.  puss !

GRATTIS ISABELLE ÅGREN ÄLSKLING ! <33333333333333333

image102

ISABELE ÅGREN !

PÅ SÖNDAG FYLLER MIN ISABELLE ÅGREN 14 ÅR ! VI ÄR INTE HEMMA DÅ TYVÄRR. VI ÄR OCH SPELAR INNEBANDY DÅ I MORA ! MEN JAG SKAA KOMMA IHÅG ATT RINGA ! JAG ÄLSKAR DIG SÅ ISABELLER ÅGREN ! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING <3<3<3<3<3
image101

Mora !!

Idag drar vi . om nån timme kommer vi sitta i minibussen & dunka musik.  MEn hoppas att vi har bättre ljud än förra gången ;) vi har match kl kvart över sju i ryssa hallen. Tänk alla människor från mora man kommer träffa ! har inte träffat dom sen i somras. gud va roligt de ska bli. vi kom i den hårdaste gruppen helt klart. vi ska möta göteborg matchen kl kvart över sju. men jag kanske inte får spela :'// har ju ont i foten ! men jag SKA SPELA !
i skolan var alla hur uppspelta som helst. vi gick hem efter lunchen. jag tror majaklinga är mest uppspelt.  men jag och frida vi är nog hur taggade som helst!?!? vi kommer kötta tills blodet rinner. gud va roligt de ska blii! men nu ska jag kanske packa i de sista. puss!

image100 

redo för allt

Yes nu är väskan packad efter mycket slit. hur svårt som helst att veta vad man ska packa ner i väskan. men nu är allt klart , puuh. Eller jag har fortfarande bussväskan kvar. och det är ipoden och så. men jag vet inte om de funkar för jag fattar ingenting av apple modellerna ;) men vi får se hur de slutar. men imorgon så åker vi iaf till mora på innebandycup. jag är så taggad ! fast jag kanske inte får spela hela tiden pga av min fot. men jag kan iaf jogga. vet inte hur fort jag kan springa riktigt menmen. det blir väl jag och hanna som får sitta längst fram och ta hand om stereon. har man håkan som förare, då har man inte tråkigt iaf ;)

imorgon ;  går till skolan och har so & no. och så livskunskap ! :( sen så går man hem och vilar lite. sedan går man över till majaklinga. för där står en buss som jag kan kliva på, på en gång. så jag slipper åka bort till prix och sen i bussen, wihoo. men sen så åker vi. då kommer man inte kunna sova i våran buss iaf. ojojojoj. men sen kommer vi väl dit och ska fixa och dona med rummet och sängarna. sen kl 7 tror jag de va så har vi match mot göteborgs lag 1. shit va kul !  men nu ska jag sova, pussshej !

image99

Hej tänder !

Nu är rälsenborta som sagt. här får in litet smakprov ;) <3

image98

like it ? :)

NU ÄR TANDSTÄLLNINGEN BORTA ! (:

Nu är den äntligen borta. farväl tågräls :)  hej tänder. känns sååå konstigt ! ja kan lägga in lite bilder senare men nu måste jag packa lite till mora. puss !

- stackars martin som fått tandställning idag :/

MEd SOPhia :)

Nu skrattar sophia åt mig som vanligt. och jag blir ledsen . snart börjar vi bråka. och hon får gå hem.  ( not )
Men jag ska snart ta en låååååååång varm dusch ! mummsann. sen ska jag väl sätta mig vid datan igen och plugga musik. :/:/ musikprov snart :( sen så ska jag kanske kolla lite på greys. kanske bara. inte lika bra längre tycker jag ! men nu ska jag gå ner och plocka undan sen jag har ätit innan mamma dampar loss. puss!

image97


sommarvärme<33

Hola todos !

Kom nyss in från att ha suttit på baksidan i kanske en timme och solat mig. brun till mora vore fint fint. men jag tror de inte gav så mycket :/ men jag ska pressa lite mer senare. men jag ska också göra en packlista till mora. lite osäker bara på vad jag ska ha med mig. man ska väl ha med sig massor med myskläder bara. kanske ett par jeans och ett par tights. kanske varmt ute? men jag vet inte riktigt vad jag har tänkt packa ner i bagen min. Idag har jag varit hur nervös som helst för att åka till mora. jag kan nästan springa !! det är ju hur bra som helst. jag kommer kunna spela,  i swear. men jag måste vila mig iaf. jag klarar inte av att springa i spåret idag med fotbollen det är iaf säkert.

+ imorgon tar jag bort tandställninsjäveln ! wuhoo.  hejja mig !
- jag kan inte ladda in nån bild som är tagen i sommarvärmen idag iaf. för mobilen har hängt upp sig. jäkla skit. men jag kanske får till de i kväll.

någon som ska göra nåt speciellt den här helgen ? :)

image96Jag saknar min frida eriksson !


i bibblan!

Nu sitter jag i bibblan på rast och ska snart på bild. Emma sitter bredvid och vi har tre lektioner kvar för dagen. usch va jobbigt ! men sen så ska jag hem och slappa lite grann. tagga för den stora dagen imorgon !

TAR BORT TANDSTÄLLNINGEN ! (:(:(:

hos pessi

image95
hemma hos deseree med sophie emma deseree och johan. vi sitter och gör ingenting. jag och emma har fixat johans hår skit snyggt ; ) men sophie sitter och gör läxan den lilla pluggsaken! : ) Vi ska väl ut snart och kanske köpa glass eller nåt. mumms. men nu ska jag kila. puss

pizzzzzzzzzzza

Hemmagjord pizza serveras de hemma hos mig ikväll. det lät ju riktigt gott. aldrig ätit hemgjord pizza förut. vi får väl se hur mycket jag kommer att äta. undra hur de gick för dom andra på fotbollsträningen idag ? . jag fick ju inte träna pga av foten. jag som var så sugen på att springa lite.

sen så ska jag kolla lite på csi , kolla på film och kanske somna sen då. vi får se om jag orkar sova :) men nu ska jag ner och hjälpa mamma med maten.  puss
image94

Chokladbollar on !

image93Hur gott var de inte att göra chokladbollar just nu då ?:) hur gottti som helst. men jag ska bara äta en :) för annars kommer jag rulla fram och de är inte possitivt ! Måste ju tänka lite på magen nu. För de är inte långt kvar till TURKIET ! Så jaja. men gotti gotti smakade de iaf.

receptet ;

100 g smör
3/4 dl socker
3 msk kakao
3 dl havregryn
2 tsk vanlijsocker
2 msk vatten / kallt kaffe

hoppas de smakar :)

pussen !


Vi är lycklig var dag !

image91Efter att ha kämpat igenom skoldagen är man trött. Haltat efter alla som har stuckit sin väg. puhh, hårt arbete. Men som tur är så har man ju vänner som hjälper en och bär och sånt. puss & kram till er ! Jag hade inte klarat mig igenom skoldagen utan er alla underbara. Men det är lite småjobbigt att veta att man kanske missar mora pga av skadan. fyfan va hemskt. det gör ju så ont. både i foten och i hjärtat. medicin äter jag mot foten. a alvedon iaf. men har någon medicin mot hjärtat ? Mot svek och sorg ? Ni kan ju ge mig de i sånna fall !

Gjort idag ? :)

Dagens ! :)

image87dagens kläder ;
Brun tröja - gina tricot 129 kr.
Jeans - cheap monday - blå  400 kr.
 
 Kan även dra upp jeansen en bit när de blir varmt


VILL HA !

image86HUR FIN KLÄNNING SOM HELST !
REBECCALOVEIT !

Vad tycker du ? :)

Godnatt alla underbara så rara

image85 Nu är det dags för mig att krya ner under täcket och vänta på nästadag. Imorgon så ska jag till skolan och hoppa på skitkryckor hela dagen. Usch va hemskt. Alla kommer fråga vad mna gjort och skit. nej usch!  Men jag måste gå och lägga mig tidigt för att jag ska upp tidigt. Det kommer ju ta tid för mig . aja, godnatt allihopa. sovgott!


Glöm bort alla dina beskymmer, imorgon kommer de nya !







pollen skit !?!?

image82Nu har det man fasat mest kommit hit. Jäkla pollen ! Jag är hur allergisk som helst och kommer kanske inte kunna ha nå mascara på mig. Jag kommer vara hur blossande röd om kinderna som helst, kommer rinna ur näsan & rinna ur ögonen. Nej uhh, jag tycker inte om pollensässongen. Men jag ska hitta på nån bra medicin så att de blir bättre iaf.

- Känner likadant ?

Sommaren kommer

image81Nu såg jag nyss en fjäril utanför fönstret. Snart kommer sommarvärmen ! gud så jag längtar.

Var med på tävlingen på rebeccas blogg. rebeccalikefotboll.blogg.se   Vinn jättefina halsband. jag är med och tävlar! :)


alltid nåt fel !

image79Att få veta att doktorn inte är den bästa direkt sätter sig på hjärnan. Han tvekar med att skicka fok in till röntgen. shit, tänk om de är nå värre. Och han skickade hem mig ? Det vill jag inte ens tänka. För att jag ska med till mora på bustercupen! så är det bara. Eller med kommer jag självklart att följa men kanske inte spela ! :'(  Men jag ska försöka att gå på foten. men nu ska jag kika på lite andras bloggar och sedan halta mig neråt och kanske prata en stund till med sophia :) puss !

i hate how much i love you

image78Varje dag i mitt liv har jag testat. Att hitta den jag vill ha.  Jag har trott på slumpen. Och på att bli hittad. Kanske möta någon på en främmande plats ? Är det såhär det ska vara ? att känna den underbara. Känslan av att lyckas. Att få veta hur det känns att kyssas. För han är den jag vill ha. Både natt & dag!

Mora !?!?

Okej nu är det såhär att jag kanske inte kommer att få spela nå innebandy i mora ! Jag har stukat foten ju och jag kan inte stödja än. och det är 5 dagar kvar ! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. shittttttttttttt. jag ska tvinga mig själv att gå nu. jag ska trycka ner foten nu nu nu ..... A´JJ ! det går inte :( fan . försöker om ett tag igen. sho puss

hej jag heter rebecca carlsson

och jag lyckas med att att stuka foten helgen innan mora så jag inte kan gå. jag går på kryckor. om jag inte kan stå på foten imorgon så ska vi in till doktorn.  jag fattar inte hur jag lyckas ? när det jag har längtat till hur länge som helst är mitt framför näsan på mig är jag tvungen att göra illa mig . fan rebecca. jag ska fan i mig sluta med fotboll.
men nu ska jag skutta till sängen. pusss !

I skolan!

Nu sitter jag i datasalen i skolan och har SO. Vi jobbar med geografi och ska ta reda på fakta om Nordamerika och skriver en text. Men jag måste vara försiktig för att Morgan sitter och vakar över mig som en hök. Men nu måste jag kila. pussen !

Nu är det gjort !

Jag har lugg ! jag ser ut som jag vet inte vad. gud jag ska ha uppsatt imorgon i skolan . hhohooh.  nu ska jag snart väg och träna. ska fixa lite innan. shoo puss

HAIRCUT TODAY! (:

Idag ska jag klippa lugg ! jag är så nervös och så taggad. det kommer säkert inte bli nå bra. men då vet jag inte vad jag tar mig till. yyhhhh, om 45 minuter ska jag åka ! Sen så ska jag hem och iväg på träning :) Träffa Bästavän !

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS <3<3<3

deseree holmqvist!?

Okej , deseree är min till alla odds. då fick jag med hennes personlighet på köpet. Jag fattar inte hur människan tänker ibland liksom ?
hon går fram till kassan på prillan och ska köpa ; en munk, en mockaruta, pringles chips och nå godis. Hon har 32 kr men allting blir 49 kr. Och de vet hon när hon kommer fram till kassan. Dess bah ; äh, det ordnar sig. Om inte jag och bellen hade haft pengar hade hon stått där utan pengar ;) haha , den där stjärnan är bara för go ! Jag fattar inte hur man kan vara så underbar som deseree ? det är helt omöjligt. Hon är finast på alla sätt & vis. i love you bitch ! <3

fridasis !

Idag kom jag till skolan och vi hade musik. Sen hade vi No och sen slöjd. Sedan var det lunch. Det var som nån korvgryta med pasta. smaka väl sådär. Sen tog jag och emma en macka och gick från matan med rebecca isabelle och mia. Vi fick för oss att cykla lite på dom 10 minuterna som var kvar av rasten. Så vi gick till cyklarna och cyklade iväg en stund. men vi hann iaf tillbaka. Sen hade vi bild. vi gjorde med lera. fan va coola alla fick :) Sen så hade vi SO. Då lyste solen in genom fönstret och jag kände verkligen att de håller på att bli sommar. Det var underbart. Går inte att förklara hur de var. jag älskar sommaren <3 Sen så hade vi engelska och sen slutade vi. När jag kom hem så kom Frida till mig. Sen åkte vi ner till trebo och sprang med fotbollslaget. Kul :) Nu sitter jag här efter att ha dushat i ISKALLT vatten. det är nå fel på varmvattenbredaren. Snart ska jag ut och gå med Deseree. Måste bara vänta tills hon är klar. Sen vettefan vad vi kommer på att vi ska gå någonstans :) pussen !

image73 rebecca love frida eriksson !

rebecca&hanna fredag :'D

OKej nu är det såhär att jag och Hanna ska vara med Helene på teatern och ta hand om söta små barn.  Vi kommer få gå på barndisco ! :'D yes ! Och så får vi pizza buffé, och så får vi ju varandra att ta hand om också ! shitans sörru. En fullspäckad kväll för mig och hanna ! :) älskarhanna !


FRIDAERIKSSON!

Varje gång jag hör ditt namn ler jag. När jag lyssnar på när du pratar ler jag alltid inombords. När jag ser dig ler jag så stort inom mig att jga är beredd att ta ett jätte skutt.  Du har någon speciell kraft som ingen annan har. Du är bara vanliga Frida Eriksson. Du behöver inte spela någon annan för att vara omtyckt. Du är älskad så mycket som de kan bli. Du är mitt hela allt. Allt som du och jag har gjort. Vi är inte bara nå vänner som kallar varandra för bästavänner bara. Som kanske har varit med varandra 10 ggr. Vi är flera gånger i veckan med varandra. Varje helg sover vi över hos varandra. Varje gång jag träffar dig får du alltid en kram och jag får en tillbaka. Du förstår inte hur mycket den värmer mig. Att du finns där för mig när jag behöver dig kan jag inte värdesätta i pengar. Du är allting som jag behöver. Du kommer inte och går. Du har kommit för att stanna. Du finns i mig jämt. Alltid du älskade ! Du är hela mitt liv. Jag kan verkligen inte leva utan dig. Vad hade jag gjort då ? Utan dig hade jag inte haft någon att säga ALLT till ! för du vet ALLT om mig. Alllllllting ! det är bara för att du lyssnar på när jag pratar. Lyssnar till punkt och tröstar när jag behöver tröst. Och du vet att jag alltid finns där för dig med ! Du är inte bara en vän. Du är min syster för livet. You are the one and the only for me ! Allt jag vill säga med det här är ; jag älskar dig mest av allt !

emmapemmalingonpling

image71 Det kallas evig vänskap mellan pling & becc. <3<3<3

Beck - Money Man !

Jag och emmmapemma har kollat på film :) vi kollade på beck money man. den var lite läskig , jag och emma satt med varsin filt och kudde att värma och gömma sig i. Före de så hade vi gjort kladdkaka. Den blev inte bra ;) Sen så gick vi ut och gick lite grann. Vi gick bort till lekparken där det fanns en sån där gungbräda. där var vi kanske i en timme och höll på att gunga. haha, jag och emma vi har nog den sämsta humorn. vi satt också och kollade på kort när jag var liten. emmapemma tyckte jag var fet !! :O:O Jag har inga invändningar ;)

puss!
älskaemmapemmalingonpling ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Beck - Money Man !

Jag och emmmapemma har kollat på film :) vi kollade på beck money man. den var lite läskig , jag och emma satt med varsin filt och kudde att värma och gömma sig i. Före de så hade vi gjort kladdkaka. Den blev inte bra ;) Sen så gick vi ut och gick lite grann. Vi gick bort till lekparken där det fanns en sån där gungbräda. där var vi kanske i en timme och höll på att gunga. haha, jag och emma vi har nog den sämsta humorn. vi satt också och kollade på kort när jag var liten. emmapemma tyckte jag var fet !! :O:O Jag har inga invändningar ;)

puss!
älskaemmapemmalingonpling ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Presenter !

Idag kom min farbror förbi. Han har vart i Usa över min födelsedag så han kom idag med saker han köpt där. jag fick 
 

  • Två par Crocs.
  • tröja
  • godis
  • tuggummi

Mummmms, hur bra saker som helst jue. men nu ska jag och emma äta våran kladdkaka som vi har gjort.
pussen !


R.I.P Engla !

Att veta att mördaren inte bor mer än nån mil härifrån, vet ni hur det känns ? att veta att han ''VAR'' en vän till min släkt. det känns inte heller bra. Att veta att den där chanslösa flickan blev mördad och så känns absout sämst av allt !! om de inte hade varit för den där mannen som skulle testa sin nya kamera och knäppte kort på både Engla och bilen som hon fördes iväg i så hade han kanske fortfarande gått på fri fot. och han har ju inte bara mördat Engla. Också Pernilla! Och vem vet vad han mer har gjort som vi inte vet än ? Han är misstänkt för ett mord i Göteborg också ! Han kom  och skulle dammsuga bilen DÄR MIN FARMOR JOBBADE ! tänk om han fårr för sig att ta min farmor!? hur fan ska man kunna glömma den här händelsen ? Det är många som kanske bara ser det här som en tragisk händelse. jag ser på de ett helt annat sätt. det här hade kunnat förändra mitt liv föralltid.

Jag kan fan inte beskriva hur allt de här känns!?

vinst mot hofors!

Idag har frida sovit hos mig. vi vaknade runt elva. då kollade vi klart på filmen 1408. vi hann somna igår. Sen så kollade vi på nån film till och sen så åkte vi iväg för att spela fotbollsmatch med 93;orna. vi vann mot hofors med 7-1 tror jag att de va. ganska kallt ! Efter 90 minuter var matchen slut. Då åkte jag hem till mormor och åt mat och bullar ! :) Sen så åkte vi hem. kollade lite på parlamentet men så var inte björn med så då stängde jag av. nu sitter jag framför datorn och ska sen gå och sova. skola imorgon.

Imorgon bitti ; Då ska vi till aulan och få lyssna på nån politiker som berättar om att skolan läggs ner. ushhhaa !

vinst mot hofors!

Idag har frida sovit hos mig. vi vaknade runt elva. då kollade vi klart på filmen 1408. vi hann somna igår. Sen så kollade vi på nån film till och sen så åkte vi iväg för att spela fotbollsmatch med 93;orna. vi vann mot hofors med 7-1 tror jag att de va. ganska kallt ! Efter 90 minuter var matchen slut. Då åkte jag hem till mormor och åt mat och bullar ! :) Sen så åkte vi hem. kollade lite på parlamentet men så var inte björn med så då stängde jag av. nu sitter jag framför datorn och ska sen gå och sova. skola imorgon.

Imorgon bitti ; Då ska vi till aulan och få lyssna på nån politiker som berättar om att skolan läggs ner. ushhhaa !

mysdags !

Nu kom jag hem från träningen för kanske en timme sen. jag råkade ge hanna en fläskläpp genom att skjuta henne där. ajdå. det var absolut inte meningen ! när jag kom hem så duschade jag sen så åt jag mat. det var nån pasta blandad med nå kyckling. mammas påhitt ;). Sen så ska jag vara med gullfisarna. emma frida och sophia. vad vi ska hitta på de är frågan. vi slår väl oss ner någonstans och kanske spelar nå spel eller kollar på film eller nåt. (:  Jag ska spela med 93;orna på söndag i hofors. jag är hur nervös som helst. jag kommer göra bort mig som vanligt. men nu ska jag gå och ringa emmmapemma. puss !


nyss hem från skolan !

vart i skolan hela dagen fram tills kl 4. då kom jag hem. har haftr idrott sista lektionen så vi var kvar en stund i omkländingsrummet innan vi gick hem. men nu är jag äntligen hemma och hel är jag också. fast jag ska nog ta och kolla på lite tv en stund innan jag ska väg och träna fotboll ! :) hare !

helgens planer.

helgens upplägg ;

lördag : ASTONDAGEN ! Vi ska spela match mot p -95. kommer kolla lite på andra marcher och måste vara med på godisregn såklart ! det kommer jag nog inte vara ensam om iaf. sen så kanske jag är med en kompis. vem vet.

söndag ; jadu , vad ska man göra då ? kanske hittar någon att vara med ! :)
pusssssssen !

hemma från träning .

Spelat innebandy idag med bästa laget.  vi spelade i en timme sen så gick vi och dushade. sen så åkte jag hem med sophia. mamma har vart på åland så hon hade toblerone till mig :) MUMMMSAN ! men nu ska jag kika runt lite på andras bloggar. puss !

jag tror jag är kär !

jag sitter för mig själv, en skön sommarkväll, och tänker på dig. och allting som vi gjort. bara du och jag, en varm sommardag. allting känns okej.men tiden går så fort. och jag önskar att det aldrig tar slut. för jag känner så här. jag tror jag är kär. känslorna bubblar inom mig. det känns så bra, du och jag tillsammans. och jag önskar att de aldrig tar slut. och vilken härlig grej, att jag fångat dig. och du sa ja. åh att du gillar mig. och jag önskar att det aldrig tar slut.  för jag känner såhär, jag tror jag är kär. känslorna bubblar inom mig. det känns så bra, du och jag. tillsammans. för jag känner så här jag tror jag är kär. känslorna bubblar inom mig. det känns så bra du och jag tillsammans. jag gillar dig. mer och mer varje dag. för jag känner såhär jag tror jag är kär. känslorna bubblar inom mig. det känns så bra du och jag tillsammans. för jag känner såhär. jag tror jag är kär känslorna bubblar inom mig. det känns så bra. du och jag tillsammans.och jag önskar att de aldrig  tar slut.

let me know how you feel

nu kom jag nyss hem från skolan. har haft idrott i 2 timmar på profilen. riktigt roligt idag faktiskt. jag väntar på att frida ska komma för vi ska göra pannkakor eller något lätt att laga innan träningen. gud va det kommer höras tjatter genom väggarna till mina grannar. vi har så mycket att prata om. men nu får hon ta och skynda sig. hare !


doktorhuset gick bra

Jag var ju som sagt hos doktorn idag. Han kollade på min hals och sa att vi skulle få åka in till gävle till nån öronläkare. men de var nån annan dag. Sen så åkte jag tillbaka till skolan. då hade dom SO. Sen så var det engelska och de var väldigt lugn lektion och sen så gick jag hem. Nu sitter jag här efter att förstört mina VITA TYGSKOR ! dom är alldeles lerig på sidorna. uuuh, men mamma får tvätta. nu ska jag kika runt lite på andras bloggar. tjingeling ! :)

image68 rebecca längtar tills om 15-17 dagar ! :)

efter allt slit

på träningen så körde vi lite övningar och så innan vi spelade match. vi var bara 8 st på träningen så de var ju inte så många. men vi körde på som vanligt och lika kul va de. efter träningen så åkte jag hem och åt en macka och så innan jag satte mig vid datan som jag nu sitter vid.  och om 17 dagar ska vi åka på bustercupen. shittaaaaaa :O  . längtar som faan.

imorgon... så ska jag först gå i skolan ( längsta skoldagen på veckan ) . sen så ska jag åka hem och vila innan jag ska ut till trebo och springa med fotbollen. det är faktiskt riktigt roligt. fast det är inte så roligt när man har skavsår av skorna som jag har ! måste köpa nya verkligen. oj just ja, mitt i skoldagen så ska jag till en läkaren. han ska kolla på min hals som gör ont JÄMT ! jag har jämt problem med halsen. mamma kommer nog att tvinga doktorn att ta bort dom där jäklans mandlarna. det säger dom flesta att jag kommer att få göra. men jag vet inte om jag vågar. martin berättade att han hade spytt blod när han opererat sina ! det gör inte mig mindre nervös heller ! BRA JOBBAT MARTIN ! och så har jag tänkt på en till sak. tänk om jag byter skola nu då. då kanske jag aldrig mer får träffa mina vänner från järbo ! VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN MARTIN JOHAN OCH TOBBE ? :S JAG SKULLE TILL OCH MED SAKNA RASMUS ! nej rebecca nu är du knäpp. såja, men nu ska jag skriva lite på msn. 

hare !

image67

accesoarer <3<3<3


 okej jag älskar kanske accesoarer hur mycket som helst. hur snyggt är de inte med guldringar i öronen och guldringar som armband. rebeccalike!

favoritkläder

image64

gårdagens kläder är omtyckta av mig. det här är nog mina favoritplagg just nu :)


follow your heart !

Nu är det inte långt kvar tills jag får ta bort tandställningen. om ungefär 16 dagar ! inte alls långt ! och sen dagen efter så åker vi till mora på innebandy cup. buster starlet. där har vi varit i många år. och om två månader så åker vi till turkiet ! det finns bara saker att se fram emot liksom ! gud vilken tur jag har. men nu ska jag vila lite innan innebandyträningen som är ikväll. om jag får vara med för mamma. har så fruktansvärt ont i halsen. ska till läkaren imorgon... får se vad han säger.

image63 obs, inte min mun :)

ska du på starlet buster cupen i mora ?:)

skolbyte.

Nu ser det ju ut som att norrsätra skolan ska läggas ner. På prolympia ligger jag långt bak i kön och jag ska nog börja på jernvallen om jag kommer in. mamma har mailat till rektorn idag. hoppas hoppas hoppas jag kommer in. men jag känner ju inte liksom nån där speciellt mycket förutom tova. hon kommer ju aldrig vilja ha mej i hasorna. haha, jag kommer bli mobbad. totalt misslyckad. får väl sitta där i matsalen helt ensam !  skol nedläggaren mannen förstör mitt så kallade liv. fytusan ! :O

Turkiet 7/7

image61 Du kan inte gå runt och säga att du inte är avundsjuk. Om två månader flyger vi till turkiet i side och har de bra. fyfan va mysigt vi ska ha de. jag längtar så jag spricker. jag och frida sitter och kollar på bilder ganska ofta och jag och frida ska bo tillsammans. men det är lugnt, kommer inte att bli nå bråk mellan oss. hon är som en syster. allting.

image62 Är du inte lite avundsjuk? :) äh tänk possitivt, vad glad för min skull. och så kan ni få läsa extra mycket från bloggen sen när jag kommer hem. och då vill jag ha fullt med kommentarer att sitta och läsa. :)

emilia & rebecca på jakt !

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Men de kom fram till att jag och Emilia inte fått nån praoplats. Så vi åkte in till valbo och letade förtvivlat efter prao platser. Vi kanske gick runt i 1,5 timme och letade. Vi hittade en varsin. Emilia ska vara på djurmagazinet, hon kommer få hålla på med djur och kanske mata dom och så . Och jag kommer få vara på Los sombreros, Det där mitten cafeet i valbo. Och  där i restaurangen också. gud så kul. jag kommer väl få diska och sånt. huhuuh . aja , nu ska jag och Emilia hitta på någonting !  hare ! : )

image60
hjärta er !                        Kan du åka skridskor ? (:

blåöga.

Vart och spelat innebandy med pappa och gubbarna. jobbigt men roligt. Pappa gav mig en armbåge under öga ! :O MEn de var såklar inte meningen. usch va jobbigt att gå till skolan imorgon med blåöga. Och svara : ja det var pappa . haha . sen efter så åkte jag hem och dushade och så. Nu sitter jag och äter fil & blåbär. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. Idag kommer älsklingen hem ifrån Örebro cupen. Jag saknar bästavän hur mycket som helst. hare ! (:

älska håret !

image58
Hon har liksom hur fint hår som helst. Håller du med ? :)

dagens köp i valbo :)

image57
wear it - 219 kr.

ska jag vara nöjd ? (:

valbodag ! (:

Idag vaknade jag runt kl 10. Vi skulle åka ner på resecentrum kl kvart över så jag försov mig lite grann, höhö. Det var jag, rebecca och hanna. Jag hittade en brun grå skjorta som man kan ha tights under som jag inte riktigt gillade men rebecca och hanna tvingade mig att köpa den. så jag tog till ett köp. Kanske är ganska fin ändå ? vem vet.  Hanna hittade skor, jacka, tröja, parfymer och massa annat. rebecca hittade ; en lyckopåse och ett läppglans. vi behöver ju inte prata om vad vi har käkat idag. Vi kommer bli kallade fettos :O haha .

men nu ska jag iväg och spela innebandy med pappa min. Hur kul som helst.

SaknaFridaBästaVännenNågonsin!

fernando torres <333333333333

image55 bara för att han är min ! :O
ni kan ju inte säga att han är ful? :)

rebecca är lyckligast !

Nu har släkten vart här med presenterna mina :) Jag fick min älskade vackraste jacka !!!
Den är grå ungefär och den är som en rock av nåt slag ! Jag fick ett smycke av katarina, janne, maria, christoffer och filip. Det var som nån tur sak. Hur fin som helst verkligen ! Det var som ett hjärta av diamant eller nåt. Och så fick jag massa pengar & presentkort. Godis och lite annat :) supernöjd.

imorgon ; ska jag åka in till valbo med hanna & rebecca. ska bara ta med mig lite pengar och köpa nåt fint om jag hittar. Annars ska jag spara pengar och åka till stockholm med frida & våra mammor. =) men nu tjatar mamma att jag ska gå och sova för att vi ska åka till valbo ganska tidigt imorgon. ciao !

födelse dag med pressisar ! : )

Igår hade jag hel tjejligan här på fika. och presenter fick jag också :O:O Jag fick ; smycken, godis, hårinpackning, smink, parfym. hur snälla vänner som helst har jag ! :) kanske lägger in en bild lite senare på allting ! :) Men nu sitter jag här med Sophie. Hon ska snart skriva sin blogg och jag ska plocka lite. Sen kommer släkten och då blir
det ännu mer paket ! LYCKYME :) hohooh, jag har överenergi känns det som. HARE ! : ))

med supppphie älskling (:

Nu är vi hemma hos mig och sitter lite vid datan och så. Ska snart äta lite tacos innan vi ska iväg på fotbollsträning. Efter träningen kommer brudarna hem och jag får paket och dom får fika ;) längtar såååååååååååååååååååå. sen ska sophie sova över (: sen imorgon kommer släkten min och då får jag ännu mer paket ! :) <3

När fyller du år ? : )

ändrade planer troligen ! :)

Der blir nog lite ändrat. Frida ska på cup med innebandyn. så sophie ska sova över om inte frida ska de ! :):) NU har jag precis bäddat rent sägen . så jobbigt ;) funderar på att gråta en skvätt också. allting har varit dåligt idag. förutom alla underbara människor som har gratulerat. tack så mycket mycket mycket ! :) <3<3<3<3

+ TACK TILL ELLEN SOM GJORT MIN BLOGG SÅ FIN OCH ROSA ! :) <3333333333

daimtårta, mumms.

Nu sitter jag här efter träningen och proppar i mig daimtårta. mummmmmmmsan. Imorgon kommer underbara flickorna och grattulerar mig (aa) undrar vad jag får. sen sover frida över och vi kliver upp och frida åker och klipper sig. sen kommer hon tillbaka då kommer släkten. frida får vara med då för hon är som en i familjen ! :) aja , hare bra. ska käka mer daimtårta nu . MUMMSAN ;) <3image51

älsklingar

Hur hade den här dagen varit om inte ni alla hade funnits där. Att få höra grattis överallt värmer så fruktansvärt. tack så jätte mycket allesammans. Det betyder en förmögenhet. Den här dagen hade inte vart nån superdag direkt utan er.  jag vill bara säga tack till alla :) <3<3

FÖDELSEDAG !

image48IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG ! HURRA HURRA HURRA ! men who cares ? dagen har varit skit ! SKOLJÄVELN SKA LÄGGAS NER SÅ JAG SKA BYTA SKOLA ! :O:O

rebecca vill ha !

jag säger bara en sak, har hittat hur snygga kläder som helst. eller iaf vissa är jag säker på. tar gärna emot åsikter så man vet lite :)  

Dom hittade jag på josefsson. Jag är hur förälskad i tröjan och den rosa klänningen. det är ett MÅSTE HA !
Får se hur det blir.
Vad tycker du om kläderna ?

trebo !

Idag har jag vart i trökskolan. Sen när jag kom hem så fick jag en cykel ! :) jag fyller år imorgon så jag fick den lite tidigare. För mamma kunde inte direkt hålla en cykel gömd. hooh.  Sen så kom  Frida hem till mig och vi åt en macka och så innan vi skulle till trebo och springa med bruttsen. Vi sprang 3 km. eller iaf jag , sophie , frida och micke. Sen så skjutsade dom hem mej och jag dushade innnan jag beslogtog datorn ;)  Nu sitter jag här och ruttnar. hare bra. OCH KOM IHÅG;


IMORGON FYLLER JAG 14 ! :):)

bästafrida

Att få se dig lycklig gör allt så mycket bättre. Jag är så glad att det är just dig jag kan kalla bästavän. För att dig har jag all förtroende i världen till. '' Utan dig'' skriver alla. Att det inte skulle gå utan han eller hon och så vidare. Men saken är att jag vet inte vad jag verkligen hade gjort utan dig ? Vem skulle jag säga mina djupaste hemligheter med ? Vem skulle jag sova hos varje helg och den personen sover hos mig ? Vem skulle då kunna vara som en syster för mig ? Vem skulle då kunna betyda allt för mig ? Jaa, vad hade jag gjort utan henne. Att få träffa dig var de bästa som har hänt mig. Lämnar du mig. Ja då vet jag verkligen verkligen verkligen inte vad jag gör.

Frida jag älskar dig mest !

äntligen !

Yes ! Äntligen har bloggen fixat sig.  Alla måste ha blivit FRUKTANSVÄRT ledsna när inte min blogg funka för den är ju SÅ populär. wihoo ! vad kan jag ha ? 12 besökare om dagen ? haha , det är ju värt att skratta åt.

Idag var det första dagen i skolan sen lovet. Jag var först till doktorn och fixa lite med halsen min och så . ska till läkaren nästa vecka.  OCH OM TVÅ YNKLIGA DAGAR FYLLER JAG ÅR ! (AAAA) IDAG ÄR DET TISDAG OCH JAG FYLLER PÅ TORSDAG ! WHOSSSHHHHHAA !

Saknar min Fridalur ! <333333333333333333333333333333

RSS 2.0