jag borde egentligen skynda mig nu

Ja hej på er, jag skriver ett lite snabbt inlägg här för att jag har vart lite dålig med det, hehe.

jag ska iväg på innebandyträning nu iaf. jag har vart med hanna & pluggat, eller vi bakade och kanske kollade lite i boken till, men jag åt faktiskt inte så mycket kladdkaka fast jag åt smet (a).

Nu ska jag vara hos sophia om 5 min och jag har inte packat väskan min så kanske dags att göra det då rebecca.

grattis matilda nyman & alexander larsson förresten :)


jag hoppas att det löser sig ändå

Ja vi vann skoldm mot norrsätraskolan iaf. Jag fick faktiskt in en boll i buren. Vi vann med 6-0. Det kändes grymt konstigt att se dom andra värma upp när jag egentligen skulle ha sprungit där med dom. Aja, det gick ju bra det här ändå.

jag har vart med hanna och frida idag. först hanna och vi pluggade lite och sen kom frida då skulle hanna iväg på träning och jag frida satte igång och pluggade. vi satte på en film på tv och pluggade till den. Nu tror jag iaf att jag kan alla engelskaglosor, men jag har iaf imorgon på mig att plugga inför spanskaprovet. sen på fredag har jag ju även matteprov, fattar inte hur jag ska få in allting i ett schema faktiskt.

Och jag som var så envis mot Frida att hon inte skulle gå in på bussens hemsida och kolla när bussen gick för att jag var ju så säker så. När hon kom dit så gick bussen om en halvtimme. Så stackaren började att traska hemmåt. Jag ska . gottgöra henne imorgon, förlåt älskling !

nu ska jag ta tag i plugget innan jag släcker lampan för idag och välkomnar natten, pussen

du vet jag och min frida

Jag och Frida drog till valbo ja. Jag hade typ inga pengar så jag hittade bara en sjal från HM för 98 kr. Frida köpte ett oar vita converse och en tröja på ginatricot. Sen begav jag mig hemåt och pappa hämtade mig på rese. Sen kom jag hem och skulle egentligen plugga lite spanska eftersom att vi har prov på onsdag, men det slutar väl med att jag sitter där på tisdag med boken framför näsan och råpluggar. haha, lycka till te mig.

imorgon är det dags för skoldm i innebandy. jag kommer att spela med prolympia och möta min gamla skola, och det är ett jävla hot så fyfan vad vi lär kämpa. hehe, godnatt på er :)

we are family, i got all my sisters with me

Ja hur det gick på DM finalen kanske alla vill veta. Åh jag säger bara DMGULD! Vi vann med 4-2. Helt sjukt bra och jag är så jäklans stolt över alla mina brudar. För saken är den att vi var 8 pers och dom 17 pers. Så vi hade det ganska jobbigt om man säger så.  Men vi klarade det undertbart ändå... för vi har ju pokalen i våra händer nu. Och det var riktigt coolt eftersom att jag var lagkapten fick jag gå fram och lyfta bucklan i händerna, det är en riktig häftig känsla faktiskt.

Nu idag ska jag med bästavän till valbo tror jag. Jag sov hos Frida inatt igen och nu väntar jag på att hon ska komma ur duschen sen så åker vi hem til mig och jag hämtar grejer och sen så åker vi och shoppar. kanon fint det.

Och igår såg jag kanske världens snyggaste kille i alba, i swear !

det är idag det gäller

Godmorgon världen!
Vaknade typ för en halvtimme sen bredvid bästavän och nu håller vi på att klä på oss och så för att vi ska till Gävle och titta på innebandy match och så innan det är dags för våran egen...den mot alba, gash! Man är ju inte liiite nervös, jag håller helt seriöst på att dö. Så nu ska jag bara vänta på att Frida är klar på toan sen ska vi fixa oss och sen tar i halv elva bussen in. Ha en bra dag så länge och håll tummarna för oss :)


my best day

Min dag idag har varit kanonbra. Först så var det bad med skolan sen var det Matte/No sen slutade vi. Då var vi och kikade lite på hockey innan jag tröttnade så då åkte jag och Frida med bussen hem.

sen har jag varit med Frida och solat solarium. Jag tog modet och solat, jag är jäkigt modig (a).

sen drog vi hem till Frida och fetta ner oss med allt som fanns och sen kollade på vi american pie 5 naked mile, hur rolig som helst, haha. Sen imorgon är det DM final mot alba, och vi är åtta pers, lyckat, jaooooja! Men nu så ska jag ge datorn till Frida :) pusssssen

JAG SKA HA !


- sånna här skaaa jag ha, det är så jävla snyggt när man har tights till, nicee

call me a doctor if you want to

Heeeeeeeeejhopp.
Min dag har vart superbra. Torsdag kommer nog att vara bästa dagen i skolan, hehe. Första hade vi No-labb. Då vi skulle undersöka och skära i ett koöga. Jag och Frida körde tsm och vi skärde och vände ut och in och så på ögat, haha skitkul. Jag ska ju bli kirurg så jag tål sånt där ja. Sen hade vi långlunch så vi tjejer i klassen tog bussen till Mcdonken och feta ner oss med hamburgare, jammi. Sen var det bara tillbaka till skolan till Matte & No som var hur chill som helst.

Sen följde jag med Hanna och solade, jag solade då inte dock, lite för feg för det efter att jag ha sett en film hemma hos Hanna, hehe ( the final destination3). Sen så gick vi lite på stan så vi gick in på Hansens Bageri och köpte två bröd var som vi tog hem och åt som mellis, det smakade gott det med.

Nu; ska jag som vanligt kanske ta upp min spanska bok och se om det finns nåt jag ska träna på, pussisar.


you are still the only one for me

Hej på er sötnosar.
Min dag har väl varit fin fin. Jag har vart på sjukhuset i ca 2,5 timme, jag skulle röntga lungorna. Men då passade jag på att plugga lite spanska och engelska när jag satt ute i väntrummet, så lite gjort fick jag iaf. Idag är det ju våffeldagen så jag fick först våfflor i skolan som var alldeles hårda och äckliga, så jag åt våfflor hemma också så att min dag skulle bli räddad av våfflor.

Nu; Plugga är något jag kommer fortsätta att göra, jag lär hinna komma ikapp alla i skolan med spanska, det är ju skitsvårt. Hehe men jag ska kämpa mig till ett G iaf, då blir jag nöjd.


pluggar spanska , jaoja


HOLA A TODOS !
Nu ska jag plugga så att jag klarar ordkollen imorgon, sen så ska jag sova och jag har faktiskt sovmorgon imorgon, dåligt skönt eller, jooooo. Men nu säger jag godnatt för mig och vi ses då imorgon.
adios mis amigas :)

ingen fest utan polly

tjenatjenamors!
Idag var skolan bättre än igår, kanske var det för att jag kände mig mer som en i skolan. Igår kände jag mig som en besökare som inte platsade någonstans. Men det blir bättre och bättre... och det är jag verkligen glad för. Det som känns så bra är att alla tjejer i klassen är en grupp eller vad man ska säga. Alla tjejer umgås och det är verkligen skönt, fast okej, det är bara sju tjejer i klassen men ändå. Alla stirrade inte lika mycket idag iaf, det var nog skönast av allt.

Justja, mitt busskort slutade att funka idag så jag fick något panik, men chaffisen skrev nåt på kortet så fick mamma komma och hämta mig och Hanna efter skolan så åkte vi och bytte ut kortet, så nu är det ordnat iaf.

NU ; lär jag plugga spanska för jag suger på det och alla andra är hur bra som helst. Imorgon är det ordkoll, lycka till rebecca!

Bara för att vi ibland går skilda vägar så säger inte det att man inte kan hålla ihop

måndag jag aldrig glömmer

Ja hörrni, nu tänkte jag berätta om min första skoldag, helt sammanfattat var den-  pinsam.

 Jag klev upp klockan 05.30. Jag och hanna tog 7 minuter över sju bussen här nere på gatan. Den tog vi till rese och hann med 41 som stog där när vi kom dit. Sen bytte vi till en annan buss i gävle som gick till sätra där vi skulle spela fotboll på specialidrotten. Jag och Hanna var där en 45 minuter för tidigt så vi fick stå där utanför och frysa häcken av oss tills tränaren kom och öppnade.

Efter specialidrotten så tog jag, Hanna och Amanda bussen till skolan för vi pallade inte att gå. Då gick vi och käkade och det var liiite folk som glodde, haha... men det får man räkna med när man är ny. Sen hade vi Svenska / So och vi började med första världskriget, hur kul som helst kanske. Jag fick presentera mig inför hela klassen, pinsamt eller... Den lektionen hade vi typ i 2 timmar och 45 minuter. Sen så slutade vi för dagen. Vi tog alla dessa bussar hem och Hanna och Frida skulle ner på stan och  sola solarium och jag tog bussen hem iställer för att vänta på dom.

Hemma tog jag en macka och fixade och så sen så kom Sophie&Isabelle och jag pratade lite med dom.( Hehe Sophie har lämnat kvar en pollypåse jag sitter och käkar lite av, hihi). Efter dom hade varit hit så var det träning i fotboll med gästrikelagstränaren för 95;orna men eftersom att de spelar i vårat lag så fick vi också vara med. Men inomhus är kanske hur kul som helst så jag klagar inte.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp 06.00 imorgon bitti, pussen!

i cant avoid this feelings

Hej på er, godnatt kanske man säger.
Jag ska iaf gå och sova nu för klockan 5.30 ringer min klocka imorgon bitti. Jag vet , det är sjukt tidigt, men jag behöver lång tid på mig imorgon när det är första dagen och allt. Ja första dagen i nya skolan, shit vad jag är nervös. Hur jag ska somna nu det vet jag verkligen inte. Men jag ska lägga fram allting jag behöver imorgon så det inte blir så stressigt. Så klockan 7 min över sju går bussen utanför mig till resecentrum, tur att jag har mina bästavänner Hanna och Frida, utan dom hade det här inte gått x)

Godnatt på er :)

you are like a shining star, you are my twin


Jag var i valbo med twinrebecca idag, jag hittade en tröja och ett par skor. Ett par helt vanliga vita tygskor och en vit och svart randig tröja från jc, skitsnyggt. rebbban hittade en tröja från gina och en rouge från hm, kanooon (y)

Dagens outfit


Jackan - Sandegårds 1299 kr.
Tightsen - Ginatricot - 99 kr
T-shirten - Ginatricot - 149 kr?
Skorna - björnborg / crispin - typ 600 kr
Väskan - hm - 179 kr

malta, inte långt kvar

                                                    Nu är det inte långt kvar till matilda, ungefär hundra dagar, längtar jaaaaaaaaaa

trevlig söndag, jaoja


Godmorgon solstrålar, solstrålar är iaf vad som strålar in på mig nu när jag sitter vid datorn halv tio på morgonen. Jag kom precis hem efter att ha klivit upp klockan sju och tränat fotboll klockan åtta. vi var inte så många så jobbigt var det inte iaf. Men det är skönt att åka ner och träna och sen komma hem tidigt och så har inte ens alla vaknat än så har man hela dagen framför sig. Jag ska iaf åka in till valbo, fast mamma min är lite snål med pengar så jag får se hur jag gör ändå.

Nu ska jag ta en dusch... pusshej


städdags


Ja hela förmiddagen och en liten tid av eftermiddagen storstädade jag mitt rum, det var riktigt skönt att bli av med allt damm och så som blivit som en hinna på vissa ställen där man inte kommit åt förr, uuuuuhhh. Men idag blev det av och jag kände hur jag började nysa av allt damm som fastnade i näsan. Mitt sminkbord ( byråns ovansida) var fullt med grejjer som jag var tvungen att städa bort lite av, allt ser du på bilden ovan.

Nu ska jag snart hjälpa mamma att skala potatis till potatisgratängen, mumms.
 Ha en bra kväll :)

sista dagen i skolan






kommer sakna, ja

It is a little too late for you to come back

Hej på er. Jag har precis hämtat en skål med glass som smakar som en bit av himmelriket, ja så gott. Idag var det ju sista dagen i skolan och den var lite trög men ändå okej. Lite sorligt faktiskt, jag har nog inte insett det riktigt än. Ikväll ska jag till farmor och farfar och äta, det är nog det bästa jag vet. Vi äter typ där en gång varje helg och det är den bästa tiden i veckan, jag mår så himla bra då. Nu ska jag njuta av glassen och gå ner och vakta troy med mamma för att ha när olydig där nere hör jag, pusshej :)

It is the last time

Hejhopp!
Sista dagen i den här skolan idag, ledsamt men ändå skönt att slippa att sitta och frysa i klassrummen och tycka att allt är ofräsht. Så nu sitter jag förmodligen vid den här datorn för sista gången, är nog sista gången jag är i det här klassrummet också. När jag ska plocka ur alla saker i mitt skåp då kommer nog tårarna att välla  fram, då kommer jag att inse vad jag har gett mig in på för någonting. Men jag är glad över mitt beslut, fast jag kommer att sakna alla så mycket.

Jag sitter iallafall vid datorn och jobbar med preventivmedel, haha. Ja man skulle göra ett eget arbete och man fick välja från en lista så jag valde något enkelt som jag ska  få redovisa idag när alla andra har flera veckor på sig.

förresten så säger jag grattis till Hanna & Frida som kommit med i gästrikelaget på träningsläger, ni är bäst brudar :)

du är het som solen

Hej pinglor!
Dagen har vart bra, finns inte så mycket att säga, vi fick två timmars matte iställer för att ha profil, nice. Snart ska jag iväg på träning, men nu sitter jag och tittar efter bikinisar för jag tror att alla har beställt bikinis utom jag så jag har ju lite panik dårå. Så om du vert någon bra sida med bikinis så skriv gärna, tack :)

har redan kollat på ; nelly.com ellos.se hm.se :)

Rebecca <3 Isabelle




- om jag skulle tappa kontakten med dig skulle jag få gråta mig till sömns varje kväll. för att jag blir så glad när jag ser dig varje dag. nu kommer vi bara att träffas när vi bestämmer att vi ska hitta på något eftersom att vi inte tränar eller går i skolan tillsammans. hur jag ska klara mig, så långt har jag inte hunnit tänkt än. men jag vet att dig står jag så nära att jag inte har råd att mista. jag önska jag kunde ta med er allihopa dit. det vore så jäklans lätt. imorgon är det min sista dag så jag lär använda mig av vattenfast mascara, jag älskar dig isabelle linea ågren, du får aldrig glömma det. aldrig !

Bra Kerstin!

Det är nog den enda meningen jag får höra av emma ; bra kerstin. Spelar ingen roll vad man gör, och nu börjar hon bli liiite iriiterande. vi sitter i alla fall i datasalen och har spanska men Katarina har inte någon koll vad vi gör på datorn så att jag sitter vid bilddagboken & bloggen, hehe. Höres när jag kommer hem från skolan. Och då är det träning också, pusshej

promenix med baby



- vi tog inte en sån lång promenad för att det är så drygt att släpa på en hund som ska stanna och lukta på varje liten sten som vallhov består av, så vi kom precis in och nu sitter vi här, bella sitter och tittar i tidningar om sinälskling ryan schekler, själv gråter jag floder om min älskling som dumpat mig, jäkla torres... buhhuuuu

du är la snygg du

Hej snygggglos

Idag har jag vart och kikat på min nya skola, den är superlafin. Det var hur mysigt och sånt där som helst, tur verkligen jag har som har kommit in där. luckymeeeee.
Sen var jag så fet så vi käkade på max, men det var så gott så jag glömde bort att det var onyttigt. Hade faktiskt tänkt att ut och springa nu när jag kom hem, men man säger bra mycket man inte orkar. För nu ska jag ta tag i SO boken och plugga om droger & missbruk, hihi. pussen!

jag känner för att

När man kommer hem från en träning är man alltid sugen på något gott, så jag hade tänkt att gå ner för att sno ihop en kladdkaka så jag kan unna mig något gott efter träningen, tror säkert att några bitar slinker i innan också men jag springer ju bort det senare, hehe. Så nu blir det ner och göra kladdkaka :)


plus att idag tittar solen fram, hade tänkt att sätta mig på baksidan och sola ett tag (:

let me hold you for the last time

Nu äre så att Norrsätraskolan kammade hem vinsten med 11-2 mot sätra idag, pusss på den. vi var typ 10 pers som fick dela på en sån här jättestor buss så alla fick först ett säte var och hade man väskan på ett annat, haha. Ska ta en macka och något nu och sedan blir det träning ikväll, jag är fan skittaggad för att träna :)

+ min pojkvän fernando torres har vänstrat och ska nu bli pappa, buhhuuuu, jag är dissad

right round - FloRida


Kanske hur grym som helst?

I am so tired of this games

Hej babiiies.
Dagen har typ vart en riktig slappdag, inte ansträngt mig någonting alls på lektionerna, vem pallar det en måndag. Så jag kom hem från skolan tog en macka och nu har jag tagit läger vid datorn. Sa även hejdå till Troy för han ska iväg och ryckas ( man rycker hår). Så jag har ingenting att göra, hade tänkt att träna fotboll ikväll men det var tydligen ingen träning på måndagar och jag är klar med alla läxor, hmm... jag får hitta på någon film i bokhyllan dådå.
pussen

PLUS ATT DET BLIR PROLYMPIA FÖR HELA SLANTEN, KOMMER GÅ I SAMMA KLASS SOM MINA BÄSTA<3


20 Sanningar om mig själv

1. Jag ska byta skola
2. Inte för att jag är mobbad, utan för att jag kommit in på en skola jag sökt till.
3. Där går två av mina bästavänner.
4. Jag har en sprillans ny gitarr men kan inte ett ackord, kan bara en tveksam blinka lilla stjärna.
5. Jag är  skötsam.
6. Jag är blyg i början.
7. Mitt innebandylag = mina bästavänner
8. Fast jag har fler bästavänner som inte spelar.
9. Jag vill ha jättelångt hår, eller page.
10. Jag känner mig alltid stor och klumpig.
11. Jag mår dåligt när jag ser två personer.
12. jag är alltid alltid mig själv när jag är med sophia.
13. jag vet inte varför det är så.
14. jag är inte höjdrädd
15. men jag tycker det är lite otäckt med berg&dalbanor, fast kul
16. mitt bästa minne är från turkiet... bästa resan!!
17. jag är med i facebook så bli vän med mig där
18. mina vänner kallar mig mamma för att jag är så rädd om dom.
19. jag borde göra läxorna nu.
20. bästavännen min heter frida eriksson

man får väl gratulera till oss

Ja vi har gått vidare till DM final, skitbra. Den kommer att spelas mot ibkalba som kommer att få sån pisk, man kan ju alltid hoppas. Nu så ska jag göra klart läxorna som jag inte orkade göra klart igår, hehe... så jag har lite jobb framför mig. Sen ska jag titta på wipeout på femman, det är ju så grymt kul, sen ska jag bada hunden, första gången så lycka till till oss.


för er kan jag gå igenom eld och vatten


Inte världens bästa kvalité men den duger

DM spelades idag i parkhallen, vi vann båda matcherna så vi har sätra kvar imorgon. Om vi vinner mot dom så vinner vi gruppen och går vidare te semin... tagga!

Jag har precis vart och handlat med pappa. Köpte lite salladsgrejjer så man kan få göra en egen sallad och ha i det man tycker om istället för att sitta och peta i en sallad man inte gillar... i am smart i know.

Nu ska jag och min godispåse börja tänka läxor och gräva ner oss under marken... nejrå men jag lär plugga för jag har inlämningsuppgifter tills på måndag, en lördagkväll med läxor, vad är det för fel på mig?

if you want it you can get it, you just need to fight for it


@rebeccarlsson.blogg.se

Ja matchen... den förlorade vi tyvärr. Jag är glad att jag valde att knyta på dojjorna och ge mig ut i kylan och rulla boll istället för att klä upp sig och åka bort på en fest som ändå skulle spåra ur. Ganska lätt val för mig  faktiskt, sport går i första hand. Jag kom hem ganska sent och därför han jag inte vara med Sophia så nu har jag precis ätit lövbiff med potatiskroketter som vi nästan alltid äter på fredagar som är jummie... så nu ska jag snart gå och lägga mig och kanske hinna läsa nåt kapitel i min bok innan jag slumrar, pussssen

HM



man kommer aldrig över en livskamrat


@rebeccarlsson.blogg.se
okej man saknar ju inte sommare litegrann eller, nejnej...

Skolan var som vanligt tråkig, lite bättre humör var det idag iaf. Om cirka en timme ska jag iväg och spela träningsmatch i fotboll för att mats ringde och frågade om jag var sugen, och vem tackar nej då? :) Så mina vänner som ska på fest tackade nej och taggar till DM imorgon istället och det kommer jag göra med sophia, godis och en bra film ikväll. Nu mot plattången.

Kom inte på någon rubrik idag

Skolan.... ska vi inte prata om... för där var alla deppig idag, för att jag kanske ska byta skola. Det var jobbigt att varje gång jag såg någon få tårar i ögonen svämmade dom över i mina ögon och allt blev suddigt. Jag har verkligen världens bästa ''tjejgäng'' i min klass, dom som är mitt allting. Och dom kanske jag nu lär lämna, som att lämna hela sin själ och ge sig ut ensam. Fast jag har ju Frida&Hanna.

Förutmom att jag har gråtit hela dagen så har jag också haft en grymt tråkig skoldag, okej, matten är kul, inget annat idag. Profiltiden(idrottsprofil) är så himla tråkig för alla är ju inte ens seriösa och ''tränaren'' vi har bara står där och låter oss spela match, jag säger bara hejja han.

sophieälskling

isabellebaby

emmabästavän

rebeccatwin

emiliaföralltid

desereeälskade

you make me believe


Inlägget före som jag skrev kanske verkade lite obegripligt, jag tror inte ens att jag förstår det riktigt. Men saken är den att jag har kommit in på en privatskola som heter Prolympia som ligger i gävle. Två av mina bästavänner går där och jag vet inte om jag ska byta nu när jag går i åttan. Jag kommer att få plugga igen hur mycket som helst... och ja... men det lutar mot det hållet, fast jag är inte säker.

Så ni kanske kan gissa att jag tillbringat min eftermiddag med hanna, frida och rebecca.  Hanna och frida går ju på prolympia så dom har lyckats övertala mig att börja där, NÄSTAN... medans twinrebecca försöker övertala mig att låta bli, söta ungar... :) Nu ska jag lägga mig och sova tror jag, pussshej

I had a dream

Jag har fått ett besked idag, jag vet inte vad jag ska göra med det beskedet, jag vet inte om jag vågar tacka ja. Tänk om jag blir helt ensam utan någon att stödja sig mot i motvind, utan någon som hjälper en att andas där. Så som min emma har gjort för mig, allt jag kan säga är att jag måste bestämma mig fort... men jag har ingen aning om vad jag vill.

hade det här varit för ett år sedan, hade jag tackat ja på en gång, nu är det bara ett år kvar innan man ska byta ändå... fan

så länge vi båda andas...

... har jag äntligen fått hem i brevlådan! min älskade bok som jag väntat sen i januari på kom äntligen. Och tro mig, jag är nog lyckligaste här. Fast igårkväll var det tungt att lägga ifrån sig boken och veta att det var långt kvar tills nästa gång man kunde få fortsätta sig in i vampyrernas värld med Bella & Edward, tro mig, jag är helt helt beroende. Fast så långt jag nu har kommit, är en besvikelse, jag hade förväntat mig något bättre, men den är lång långt ifrån dålig, det kan jag säga :)

Så nu ska jag sova och kanske kolla lite på andra avenyn innan jag slumrar in, kanske hinner ett par sidor i boken också, hihi... pussshej!

13-4

Vi fick in hela 13 mål mot ggik93, så vi kom tvåa i serien, grattis till oss :)

Nyduschad, avsminkad, insmörjd, godispåse(L) , tredjeboken i twilight - perfekt söndagkväll.

Så ja, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut den tredje boken för tredjegången för nu kommer den fjärde boken antingen imorgon eller på tisdag, tudelooo

Det finns en som alltid får mig att må bra


Älsklingen kommer hem idag, jag har ju inte saknat henne lite ja inte...

Det finns en som alltid får mig att må bra


Älsklingen kommer hem idag, jag har ju inte saknat henne lite ja inte...

melodifestivalen , ut med ugglan


hihi, vi vann idag iaf, jippie! annars har jag vart med emmababy, sen ja ingenting. tänkte ta med mig min godispåse ner till mamma och pappa och slå på tv och kika på melodifestivalen, fast först måste jag läsa lite i tredje boken i twilight eftersom att den fjärde boken komme hem i brevlådan den här veckan så man lär uppdatera lite granna, hehe lovE!
ps. går carolina ugglan vidare så är det sista året jag kollar, pusssss

I'm sitting here all by my self just try to think of something to do


Jag har äntligen fått träffa älskade Lisa Balkefors som kommit hem från Thailnad, gud vad jag hade saknat henne! Hon är negresssssssss... hoho, och jag en vitlök. Jag skulle egentligen tillbringa min dag med henne här hemma och kolla på twilight men jag skulle till farmor och äta sen skulle jag på fotbollsmöte. Ja det är inte så intresanta saker, men imorgon är det innebandymatch, sen är det nog att jag ska vara med älskade lisa, hehe... pusssspåer

everyday, everynight, i wanna se you baby stayin' by my side


Hej baby. Nu är du i thai och steker dig neger. Jag önska jag kunna sitta där bredvid dig nu och fråga om vi ska hoppa i och svalka oss i poolen eller gå och köpa glass, så som det var i turkiet. Men nu har du varit borta i lite mer än en vecka och jag saknar ju dig till tusen! Fast jag vet inte om jag tänker umgås med dig när du kommer hem för då kommer jag se ut som en snöboll och du kommer vara chokladboll. Jag kanske äter upp dig vem vet. När du åkte rann tårarna fortfarande när du gick in och jag fortsatte nerför stigen där. Mamma frågade varför jag grinade men jag bara skyndade mig upp på mitt rum för att torka bort tårarna för jag inte skulle verka så töntig. Men whatever, ingen är perfekt, hehe. Men jag saknar dig hur mycket som helst och jag vill att du kommer hem nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Jag Älskar Dig!


who do you want next to you when all your dreams come true

Tjenamittbena.
Jag skrev igår att jag förmodligen skulle vara sjuk idag, och såklart är jag det. Jag mår inte alls bra så därför uppdaterar jag inte förrän nu sent på kvällen innan jag ska gå och sova. Blir ingen skola imorgon men jag har laddat med alla one tree hill säsonger och även V.Ä.N.N.E.R. + att jag har masssssor med böcker att läsa nu också, det är kanonbra. Så sköt om er tills jag kommer tillbaka och skriver mina ord, puss på er!


It is you peyton, the one that I want next to me when my dreams come true.
what.
it is you peyton.

Nelly.com


Jag vill ha! hehe jag har ju födelsedag om ungefär en månad, tredje april.... man kan ju alltid önska sig

även om du står på tå kommer du aldrig att nå min nivå


Det spelar ingen roll om jag skulle låsa in mig i ett skyddsrum, jag blir förskyld ändå. Jag har så himla ont i halsen och min näsa rinner och allting är fel. Jag som måste vara frisk nu lyckas bli sjuk och jag kommer nog att stanna i min säng imorgon också om jag inte piggnar till under natten, men så som det ser ut nu, så ser det inte ljust ut. Men jag ska lägga mig och titta på oth och friska till!

jag borde inte ljuga

hahahhaa , jag är hemsk , men jag kan inte berätta mot vilken person eller varför för den personen läser min blogg... jag säger bara förlåt men jag älskar att ge igen x)

Jag har inte skrivit blogg sen i lördags och det är jag ledsen för, jag har umgåtts med emma och det har varit underbart roligt. På söndagen tog jag en slappdag och var med sophia på kvällen. Bakade kola gjorde jag också, jammi. På måndagen var jag med bästaemma och kollade på filmen twilight och så var vi hos farmor. treeeeevlans. Nu sitter jag här och kom hem från skolan för någon timme sen, så direkt när jag kom hem läste jag tidningen frida som låg på köksbordet.

Om någon vill veta vad jag hittade i valbo blir jag ledsen att göra er besvikna, inga bilder knäpptes och jag är för lat för att samla ihop alla grejjer knäppa ett kort och sedan lägga in på datan. Men jag kan skriva allting ! :)

Väska från hm 179 kr
Trosor & Bh från hm 129 + 49 kr
cardigan från ginatricot 149 kr
Skärp från ginatricot 79 kr
T-shirt från ginatricot 99 kr
Skor från scorett 499 kr
Tjocktröja från bikbok 199 kr



jag och emmaharing i somras <3

RSS 2.0