du och jag varje dag

jag älskar min frida eriksson mest av allt i hela världen... alltid du pullan.

nu sitter vi och tittar på olika resor till typ thailand som vi skulle kunna ge våra mammor typ och det inkluderar oss med på köpet... hihi...  (:


flyg mig till thailand

Hej på er!
Kom hem från Frida för ett tag sedan. Vi spelade lite Buzz och tjuvtränade lite inför imorgon då det är nyårsafton och hennes familj kommer hem till oss och där blir det singstar & buzz och massa annat skojj... fast kanske inte så mycket singstar för att jag är hur hes som helst efter cupen.

Jag har sovit i 17 timmar inatt... det är helt fucking sjukt! Aldrig sovit så länge. Sen så åkte jag och Frida till valbo och där köpte jag örhängen, nesessär, glitterrouge grejj och en tröja. Perfekta köp alltihopa. Nu sitter jag här och lyssnar på mamma och pappa som asgarvar åt filmen där nere... ha - ha - ha.


sötaste troy som är till salu ibland ! <3


tre bilder från storvreta




hoome =)

HEJSAN (:
Hemma från cupen som gick åt pipan för oss. Förlorade i semin (b) mot ggik93 som vi allt brukar vinna över, vi har bad luck. dom lyckades göra 2-3 när det var TVÅ SEKUNDER KVAR!?!?!?!

Iaf, igår var det kvartsfinal mot Årsta som kom tvåa förra året, och vi vann på straffar!  JAG REBECCA CARLSSON SATT EN STRAFF!!!! Troru man blev lite happy eller, menaa de.
 
Sen har vi två klumpar i vårat lag. En heter emmakingdahl & en heter sophialundmark. Emma Kingdahl lyckas att göra illa låret men hon vet inte hur, i tredje matchen, så inge mer spel för henne. Sophia Lundmark lyckades bli sjuk och kräkas och ha feber och sånt och det var våran enda målvakt eftersom att vi hade varit generösa och lånat ut vår andra målvakt till dam/jun. Så Hannaforsberg fick hoppa in i en period och stå i mål (???) , hon hade aldrig stått i mål förr. Kind of panic. Men det grejjade sig ändå. Så det var en händelserik cup om man säger så. Sen hände det massor annat men de orkar inte ni läsa om. Bilder kommer senare för jag orkar inte lägga in dom på datorn nu, hehe.

+ att alba kom tvåa, bläää...


23.23

Godnatt på er då, ska väl ta och krypa ner under täcket och läsa min bok jag fick i julklapp. Vet inte riktigt vad den heter men det är den första boken i twilight serien. Upp tidigt imån ska man åh så jag lär nog släcka lampan ganska tidigt, kanske borde göra det med en gång, aja.. PUSSHEJ!

storvreta JAOJA!

Packar min väska nu inför storvreta innebandycup imån. tagga tagga tagga btw! Dit för att ta hem guldet till kära sandviken. Min väska är just nu halvfull och det är inte min förtjänst utan mammas så man kanske ska hjälpa till att dra stråna till stacken. Så jag kommer hem på typ måndag? Och då har jag massor med bilder ( troligtvis) och massor att berätta. Ha det bra och vi hörs på måndag kväll.

PUSSHEJ!


som du sa förut, shoppingdrama

Tro det eller ej men jag och bästavän begav oss ut i shoppingyran på mellandagsrean i valboköpcentrum.  Men saken var den att vi var inte ensamma att tänka den tanken, det var nog hela sandviken.

Skrik överallt och folk som trängdes hade vart en rubrik om man skulle sammanfatta allt. Köerna var för långa för att vara sanna och jag och Frida stog inne på ginatricot i kön i 40 min. Det var helt sjukt hur mycket folk det var. Men hittade  fynd gjorde jag, dock inte så mycket  på rean...

det blev
* En brun halvstickad tunika från ginatricot 199? :-
* En sån där halv kofta som bara går däruppe och slutar typ under bysten från wearit 149 :-
* Nagellack guldigtglittrigt HM  29.50 :-
* Dream mousse foundation HM 98 :- + pud 19.50 :-
* Jeans på rean ginatricot 249 :-
INGET MER TROR JAG (:

all i want for christmas

hej på er, nu är det juldagen och jag har haft en hel kul julafton + juldag.
idag har jag vart hos farmor och ätit lite rester från julbordet och sen åkte vi till janne&catarina och där var vi typ 15 pers som körde lekar och sånt med julklapparna, säger bara haha !

jag har fått kamera, klocka, duntäcke&kudde, böcker, parfymer, pengar, presentkort, skärp, abba singstar, morgonrocl kläder, pyjamas, och massor med annat, kanon nöjd, förutom att jag inte fick mobil & one tree hill boxen nr 5 men man har ju pengar så att, eller mamma kanske skulle vara snäll och köpa mig en mobil (:
nu ska jag kolla bland mina grejjer och packa upp, pusshej (:

varför ljuger jag för mig själv?

jag vet ju att inget annat spelar någon roll än du... ändå gör det så ont i hjärtat varje gång... jag älskar dig ändå.

bingorebecca

Jag och min bingolott har spenderat lite tid framför tv men jag vinner aldrig så jag gav upp och satte mig här istället. Eller om sanningen ska fram så har jag vart och kollat lite på julklapparna, hehe. Ingenting finns det att göra heller -.-


julstädning hemma här

godmorgon kanske man ska säga. klockan är kvart i elva och jag har vart vaken länge! det är helt sjukt det... ah jag håller iaf på att städa rummet och det är inte det lättaste, jag lovar. det finns bara dammtussar överallt fan, jäkla tur att man inte är allergisk iaf. men det är så skönt att få det rent, finns inget bättre än ett städat rum, det bästa som finns!

sen ikväll blir det väl bingolotto uppesittarkväll med the family. nu ska jag ta tag i dammsugarn så jag kan relaxa lite senare, aja pusshej!

00.54

Yes nu kan man säga imorgon är det julafton och det är helt sjukt. Ingen julkänsla alls fan. Och ingen julgran finns det nere i vardagsrummet pga hunden. Sounds greeeat, or not. Lussebullar finns det inga heller, bara pepparkakor på burk som smakar konstigt. Min jul är konstig i år, men julklapparna har jag vart och skakat på som vanligt, hehe... men jag vet ändå inte vad det är för nåt... kanske tur ändå (: 

nu ska jag fortsätta vara lite social på msn med dom som är inne iaf, pusshej!  

någon som känner sig värre

hej på er, just nu är det värre än värst. jag har verkligen inte koll på någonting. inte på julkappar och ingenting.... shit pomfritte som jag alltid säger är precis det rätta ordet nu. jag har tre paket kvar att köpa och det är två dagar till julafton och nu är det dessutom kväll så EN DAG! tänk om någon skulle bli utan julklapp? pinsamt...

idag har jag spelat match...igen. vi förlorade med bara 3-2 mot juniorerna som är mycket äldre än oss och det var ett jäkla otur vi hade med målen. dom borde fan skämmas att bara vinna med så lite mot 14-15 åringar... pinsamt igen...


no trust at all...

jag säger bara, tur att ni alltid finns där. ni är allt!


typ förlust

aja, förlust mot ggik. fast vi hoppade ju bara in istället för några juniorer det var liksom sånna som var tjugo år som var med och spelade -.- vi förlorade med typ 6-4? not sure.

nu blir det väl typ ingenting. haha , höres!

hej trötta jag

Kanske gaansk slut efter discot igårkväll. kanske hur varmt som helst och ja, det var ganska kul. kanske inte det roligaste men ja det dög iaf. dansade med frida and some others... no comment.

kom hem typ halv två och jag och frida låg och pratade kanske i två timmar så ungefär halv fyra somnade vi. sen väckte micke oss kl 10 och sa att det var en timme kvar innan det var samling till matchen... vi typ var döende men vi klev upp iaf. så nu är jag något trött och ska nog sova snart. matchen vann vi med typ 7-2. hehe, ganska dåligt... men det var faktiskt bara halvplan -.-

och donken har jag hunnit tjocka i mig åh, kommer fan rulla imorgon. haha, pusshej!

break the ice

hej på er.
sitter hemma hos farmor och gör ingenting. ska snart till frida, men först ska jag äta kvällsmat så ja. finns typ inget att göra på datorn så jag ve inte vad jag ska göra :b men jag ska nog stänga av datorn och sätta mig vid tv ett tag,
pusshej!

i just can't breath

HEJSAN (:
Nu är man kanske lite taggad på att åka till gävle på disco, wuhoo. Men först ska jag till farmor och äta innan jag ska hem till frida och fixa mig innan. Jag och Frida tar bussen in och där möter vi sen sophie hanna lisa och cassie. sen är det discotime och jaooo.

sen sover jag hos bästavän och imorgon är det innebandymatch mot alba, piiisk för alba, tjohej! (:

i think i love you but you don't love me

jag säger bara en sak och det är jullov ! jajjamen, slutade för en halvtimme sen, riktig chill dag idag. Först var vi i aulan och lyssnade på rektorn och så sjöng vi lite sånger. sen så var det fika i klassrummet och bara allmänt prat, sen var det hem liksom...


by rebecca

vi har samma mark samma himmel,
samma tystnad samma vimmel.
samma intressen samma vänner,
samma människor vi känner.

situationen är så sjuk

hej på er.
hostan har slagit till och jag gör inget annat än att hosta om dagarna. men jag måste bli frisk tills på fredag för då är det ju disco i gävle (: annars så är det ju chill nu när betygen är satta. jag har fått veta mina betyg och det är verkligen ingenting man kan skryta över så jag hoppar över att säga dom. nu hade jag nog tänkt att gå och lägga mig ett tag och sova.

och idag har man även köpt lite julklappar så man slipper tänka på det hela dagarna, fast inte klar än...

älskar min bella !

hej ett stort smile

Gud välsigne mina betyg. Tack och lov för att jag inte fått nåt IG , och jag tror det är tre G resten VG. G har jag typ i bild & slöjd(?) och kanske spanska, dontknow. Men jag är happy iaf, fick ju tillbaka ett svenskaprov igår som jag hade MVG i ! Tror ni jag hoppade högt eller ? kanske tre meter upp i luften.

Nu ska jag fortsätta virka farmors sjal så den någon gång blir klar, sen ska jag äta och kurera min lilla förskylning och sedan ner på innebandyträning, fast jag ska nog inte vara med helt för jag är ganska förskyld. Nu kittlas det i näsan och tårarna rinner, jäääääääääkla förskylning.

pusssssen


tänk när man inte behövde oroa dig för betygen, det var tider.

bildbomb


¨

Snälla hjälp mig

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=129487

Någon söt en som vill hjälpa mig att samla ihop till ett presenkort? Gör samma sak du genom att klicka på länken och bli medlem och du kan tjäna ihop till presentkort på JC, HM & Ginatricot.

pusspåden!

Någonting jag borde göra

Nu har jag kommit på en sak jag lär tänka lite på. Nya nyårslöften. Förra året sa jag att jag skulle bli en bättre människa, men hallå? hur bra gick det egentligen, jag har fan gjort värre saker i år än förra året, ooops. Så nu ska jag ta en riktig funderare innan jag ska skriva ner dom i min dagbok som jag har gömd där troligtvis ingen nyfiken förälder hittar den, eller vän för den delen.

saker jag redan vet måste bli ändring på till nästa år:
 

*Kanske det här med pluggandet innan prov? Sitter man dagen innan kan man inte bli sur när man får tillbaka ett prov som det bara står G på. Blame on me.


*Det här med godiset som sätter sig på kroppen. Jag mår även dåligt när jag äter godis för jag får så dåligt samvete för det jag trycker i mig, så nej, inget godis, hoppas det håller.


* Säger en kompis något till mig ska det stanna i öronen, inte komma ut genom munnen igen, inte en endaste gång!

wish me luuck =)


jag kan inte ta det här längre

snart brakar helvettet löst så jag tänker dra på det så länge som möjligt. men jag vet inte hur mycket till jag kommer klara. alla kommer fan att hata mig efter det här, ska jag vara tyst eller inte? åhh , det här suuuuger.

DAGENS

.. klädsel:  joggingbyxor, sverigetröja och tofflor.
.. smink:  inget alls
.. frisyr:  morgonfrilla
.. låt:  tyyp, vetinte
.. vill ha:  ny mobil!
.. saknad:  shopppping
.. kramar:  ingen vill krama en sjuk en ?
.. pussar:  ingen vill pussa en sjuk en?
.. TV-program:  det som dyker upp i rutan
.. köp:  naaada
.. godis:  ingenting, men snart min chokladkalender
.. lunch:  hmm, vet inte än ?
.. kvällsmat:  hmm ?
.. träning:  är sjuk så ingen innebandymatch & fotbollsträning för mig idag :(
.. sämsta:  sjuuk
.. bästa: datorn

jag är så trött på kärlekssånger

men inte trött på dig.

en sjuk mig

hejpåer. hörde från ett tag sen från hanna att dom hade vunnit lussen, grattis för den :) och kevin vann idol han med så grattis till han.

jag åkte hem tidigare från lussen igår för jag kände mig inge pigg. och nu sitter jag här med ont i halsen och är förskyld, usch! så nu ska jag ladda med alvedon och filmer under ett vaaarmt täcke, hehe. pusssar!


lusseinnebandy (L)

Hejsötaste.
sminkad påklädd och klar sitter jag här och väntar på att gå över till sophia för hennes mamma ska skjutsa ner oss till jernvallen där det är lusseinnebandy. Det här är typ det enda roliga som händer i sandviken och typ alla är där x), därför även jag. Det är att kompisar och klasser får göra egna lag och kör som en turnering. Hur många lag som helst där och dom flesta gör lite roliga saker och klär ut sig och är oseriösa. Så himla kul att titta på. Älska innebandy! Men nu lär jag snoka fram lite pengar som jag ska ha med mig. pussssssen

Förra året på rinkbandyn, hehe ! =)

rebecca maria carlsson, yeah


Camilla läckberg - Isprinsessan

Jag är kanske en av de största fanet som Camilla läckberg har med sina böcker. Helt galet kär i hennes böcker. Just nu håller jag på med första boken fast jag tar dom inte i ordning, hehe.

1. Isprinsessan - håller på med
2. Predikanten - inte läst ( den står dock i bokhyllan)
3. Stenhuggaren - läste nyss ut
4. Olycksfågeln - bästa boken av henne än så länge tycker jag!
5. tyskungen - inte läst ut hela för den var så långtråkig
6. sjöjungfrun - hur bra som helst!?

så nu ska jag ta och lyssna på Isprinsessan i hör cd och sitta och rita till bild inlämningsuppgiften.
hundrakyssar

Vem vinner på Fredag?


jag vet inte riktigt vem jag tror men jag hejar på alice för att hon är hon men kevin sjunger sån vaaaaaacker musik!

vem vinner ? =)

den är för tråkig

jag har upptäckt att min blogg är kanske världens tråkigaste, kan ju inte vara vettiga människor som går in och läser. haha jag sitter och skrattar för mig själv.

nu hade jag tänkt att kila under täcket och kanske kolla lite på nån bra film på tv. men vifårse. men nu  ska jag iaf först ner och heja på pappa som kom hem precis från jobbet. pussar!

i got a lipstick

hejsansvejsan på er. idag har man typ bara gått i skolan och vilat när man varit hemma. sen var det innebandyträning och nu sitter man här med handduken på huvudet helt nyduschad och fresh. ska gå ner och fixa hundmat till min lilla fis.

jag & mitt hjärta sophie i somras innan praoen =) <3

julgodis & julkort

Hej på er. Hann inte lägga till ett inlägg när jag kom hem för att jag åkte direkt till farmor och gjorde julkort & julgodis =) var riktigt trevligt att komma bort från vissa saker. men nu är jag hemma igen och man känner sig inte helt bra. men jag tror jag ska kolla runt lite på datorn innan jag ska sova. pusshej!

hehe förra årets :) årets blev mycket bättre. kanske kommer bilder sen :)

i datasalen

sitter med emma här vid datorn på svenskan och ska prova på några program som verkar bra.
höres när jag kommer hem =)

hej hej hanna hej på dig hanna


Du är solen när regnet faller.
Du är månen när natten kommer.
Du är luften som jag andas.
Du är den som får mig att tro på ödet.

black & white


idag blev det fotbollsträning efter att ha legat i sängen till klockan tre och sovit och vart tvungen att titta på sagan om ringen eftersom man ska skriva en recension och jag har missat flera gånger i skolan att titta på den. sen var det fotbollsträning och det gick väl inte strålande men det var första gången för mig den här säsongen, pinsamt! sen var det bara hem och nu sitter jag här med julmurre & pepparkakor, hehe tjockis jag vet. men min ursäkt är att man blir snäll av pepparkakor (a)

sen blir det dusch för mig och fortsätta att virka lite, pusshej!

sov hos baby

hej på er.
någon mer än jag som såg idol igår ? =)
bara för att dom bästa gick vidare så är jag lycklig. alice&kevin looooove.

idag har jag vart med frida i gävle vi kollade på en innebandymatch och åkte typ vilse i sätra sen åkte vi hem och åt mat sen nu ska vi snart iväg och titta på gymnastikuppvisning på jernvallen, älska att kolla på sånt. men nu lär jag kila för frida ska kolla om hon kom med i gästrikelaget, hoppashoppashoppas!!! <3

jul jul strålande jul...

Hej på er. Min dag har jag spenderat i skolan, köket och innebandyplan. skolan var okej, åkte skridskor med min glass. sämst var helt klart johanrosen, omg.
sen har jag bakat pepparkakor med älskade sophia. sem var det träning och det var fys, nice. det är faktiskt roligt med fys, bara jag i mitt lag som tycker det. jag älskar att komma ur duschen efter ett bra pass. loveit!

nu lär jag skriva en engelskatext som ska vara inlämnad imorgon och jag är inte klar, paniiiik ! ;o
haha  , godnatt på er! :)


jag har inte sett en avsnitt julkalendern

oj jag skäms faktiskt lite. julkalendern är det mysigaste av allt här vid jultiden och jag har inte sett et avsnitt än. inte för att jag föredrar att gå upp och sitta och kolla på det utan gör ordning mig fort för att jag ska hinna till skolan. Men imorgon måste jag kolla på ett avsnitt för att kolla vad det är för något :o.

nu ska jag sova iaf. hadet mys! <3

sakna väääärme

hej på er. när jag kom hem från skolan låg min lilla gosbit och sov. så jag gick och gjorde lite varm chocklad och väntade på att han skulle vakna. men nu när han är vaken så orkar jag inte med han. jag är jättesugen på att baka pepparkakor med sophia! undra om jag saka ringa na, äh, vet inte om jag orkar. ska nog göra klart sjalen till farmor.

och kolla på film kan jag ju göra nu också. det är ju världens trökigaste väder, perfekt filmväder. kanske ringer sophia och fråga om hon vill komma hit och checka movie ? =)

får se hur jag gör, men nu ska jag iaf göra klart lite på datorn sen mot tv och det innbär en varm filt... mmm... :)


plugg på hög nivå

Gud jag skriver ju varje dag att jag ska plugga men det blir inte av. Men nu är det verkligen att jag måste plugga för jag har so prov imorgon och om jag inte höjer mina provresultat kommer inte jag få vg i so, och det vill jag verkligen ha!

skolan idag var väl som vanligt trökig & händelselös. Lucia träning var det och vi sjöng som vanligt =)

a nu får jag inte sitta mer vid datorn om jag ska få MVG , pusshej!

+ nu snöar det hur mycket som helst. brade för då kommer sommaren snart och då drar jag och bästa till malta. veta mer om det får ni göra senare då ska jag skriva precis allting som det är, hehe.

santa lucia

Tro det eller ej, men jag ska vara med i lussetåget med sophie& kanske lisa. Det är vi som har ställt upp och ska sjunga och ha det roligt. Men nu måste man köpa ett linne för den jag hade i typ trean sitter nog lite tajt, hehe. Hoho, juste, om ni inte har fattat så ska jag vara tärna. 

 

den bästa typen av plugg...

... är när man sitter vid datorn och chattar med kompisen och förhör varandra. det lär jag mig mycket av. just nu sitter jag med emilia och förhör, riktig päääärla.

looovely emilia

RSS 2.0