imorgon gäller det.

Det är det här som gör det hela lite roligare. två sandvikenlag som slåss om guldet i dm. ibk aston vill vill vill vill vill ha guldet ! och dom ska ha det. jag är taggad till 100 % . och det är jag nog inte ensam om. wossha. aja, ska sova nu. man ställer ju fram kl en timme nu också. shit nu måste jag sova. kan inte sitta kvar här hela kvällen. hare

dygna on

är hemma hos frida nu. ska sova här inatt. eller sova och sova. vi ska dygna. imorgon ska vi kanske ner på jernvallen och kolla på dm finaler som spelas. hohoo... just nu är frida mer ettrig än någonsin annars. jag vet ínte vad emilia gjorde med henne i fjällen. måste gett na nå piller eller nåt. hon är helt bingggggg. får för sig lite konstiga ideer kan jag säga dig.  frida ser redan lite halvtrött ut och klockan är inte ens 12. ojoj, hur ska de här sluta. det slutar med att jag ligger och spelar spel på mobilen och frida sover. huh , eller inte . aja, nu ska frida logga in på sin och få ändra lite av hennes misstag som hon har begått den här kvällen. och tro mig , det är ett stort misstag !

love the frida !

lovtiden.

           hittils under lovet har jag gjort;

  • vart med hanna nästan varje dag !
  • sophia har sovit över.
  • vart på stan med rebecca hanna och sophie.
  • vart med lisa  & alla tjejer.
  • tränat innebandy.
  • sovit sovit sovit.

Nu den tiden som är kvar av lovet ska jag ;

  • Vara med hanna mer tror jag .
  • spela innebandy - dm final.
  • träna fotboll.
  • åka in till gävle med farmor och farfar.
  • sova sova sova.
  • vara med nån kompis ! :)

Expert på att rodna.

kanske den bästa boken jag har läst ? jag började med den igår och jag har bara nån sida kvar. kan inte sluta läsa. det går bara inte.  jag tycker verkligen att du ska läsa den där. superduper !

fjorton suger

idag såg jag en riktigt bra film. saken är att det fanns hur många snygga killar som helst med. han som spelade aron i filmen . han är snyggast i filmen lätt ! han heter i verkligheten Andreas  Kariolussen. riktigt riktigt snygg tycker man själv. kan ju inte säga mycket annar gott folk.  jag tycker verkligen att du ska se den här. hur bra som helst. skulle kunna äta upp pojkarna ! x'D vad tycker du om filmen ?

image37

men nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag ska sova. boken heter ''expert på att rodna'' . har precis börjat med den. alla säger att den är så bra så jag ska ge den ett försök !

glass med varmablåbär.

hemma från den kalla kylan. varit hemma hos bästahanna. vi satt vid datan en stund med rebecca och lisa. men sen så åkte dom hem. jag och hanna spelade alfapet ! jag vann ! huhu , det var bara tur. nu sitter jag och äter glass med varma blåbär. ja det är bland de godaste jag ätit på riktigt länge. om inte hannas kladdkaka gills ;) mummmmmmmmsan. nu ska jag lägga mig och läsa lite innan lampan släcks och jag ska sova. men jag får ta och somna på en gång för jag kommer vakna imorgon bitti av takgubbarna som bygger nytt tak. dom kommer kl 8 på morgonen . SOV SOV SOV ! haare image35

med rebebben

nu sitter jag med rebecca och proppar choklad. vi väntar på att hanna & lisa ska komma hem för dom skulle gå hem från rebecca till hanna. men jag och rebecca pallade inte att gå så vi cyklade hem till mig och väntade. vi har varit på stan idag och fixat lite grann. det var jag hanna rebecca och sophie. sen kom lisa hem till rebecca. nu ska vi snart hem till hannnnnna och hitta på nåt , harebra

sophia är en mört

det går inte att sova med sophia. hon vaknar TVÅ timmar före mig xD hon sover ju så lite. inte undra på att hon är så grinig på dagarna.


godnatt

monstret som egentligen heter sophia ska sova över ;)  vi kommer väl kolla på film hela natten & tjattra så de hörs genom väggarna ut. om inte trök sophia somnar såklart. haha , får jag inte hoppas. men de blir väl jag som somnar först ; ) . nu ska vi packa upp lite hare ! :)


med soffiepropp

Jag är med Sophia just nu . hon sitter och har kul åt sig själv som vanligt. jadu , vad ska man säga annat än att hon har nå problem. jag vaknade runt kl 11 idag. då satt jag på tv och kollade på saltkråkan. sen så kom sophia förbi. vi kollade lite på tv och sen åkte vi ner på stan. vi trodde ju självklart att stan var öppet. men nejnej. det var så stängt som de kan bli. sen åkte vi till prix och skulle köpa chokladpopcorn som emma har sagt är så gott (???) men emma har ingen smak för de där fick vi ju kväljningar av . fy usch blä. det slutar väl med att vi ger emma resten imorgon på träningen för vi köpte ju inte lite !! men nu ska jag och sophia tagga tv ! ;) hare !

rebecca <3 hanna

Idag har jag vart med hannapanna. först när jag kom dig så satt vi lite vid datan och åt mat & kladdkaka innan vi skulle gå ut och gå. vi skulle gå till resecentrum och köpa cockostuggummin. när vi kom dit så var det stängt. men vi hade sån tur att hannas mamma skulle precis hämta viktor på resecentrum så vi fick åka med hem. när vi kom hem hade hanna fullt hus. massor av människor. hannas kusin mimmi och så var det en liten som hette viktor skulle sova och jag och hanna fick gå ut med en varsin barnvagn. Vi gick runt ett tag men inte ville dom somna. mimmi satt och skrattade åt mig och viktor satt med klarvakna ögon och höll på att greja hela vägen. jag och hanna ska inte bli någonting med barn iaf. det är säkert. sen gick vi till hanna igen. då skulle vi iväg och spela fotboll. träning med -93 orna. det var bara jag hanna emma och elin där. så det var ju inte det bästa man vart med om. efter träningen så skulle jag åka och äta hos farmimage30or och farfar. men de slutade med att vi blev kvar där ett tag. nu sitter jag hemma och ska snart sova. hare !

hannalove

11 dagar

nu har jag precis kommit ur duschen. ska snart iväg till hanna. först så måste jag hitta nå kläder och så innan jag beger mig ut någonstans. ska fixa mig nu , tjingeling ! missss sophie <3

11 dagar tills jag fyller år !

påskafton

idag vaknade jag runt klockan elva. jag sov hos farmor och farfar. då gick jag ner och åt frukost. sedan så skulle vi åka till pappas faster och äta påskmat. när vi kom dit så var det potatis, korv,fisk, potatisgratäng, smörgås, dricka och allt man kan tänka sig. först åt vi lite mat och sen så ställdes de fram stora lass av sockerkakor & päronpaj. kanske hur gott som helst. hade kunnat äta upp allt själv om man inte skulle bli så förbaskat mätt. sedan så åkte vi hem och hämtade mamma för att hon hade varit hemma och sovit för hon hade jobbat natt. men då skulle vi iväg till min mormor och äta middag. där var även mina kusiner och tremänning. fick massor med påskägg och pengar och sånt. där åt vi kyckling och ris. eller de var för mig och mina kusiner för vi tycker inte om ''flygande jacob''. efter så hade mormor dukat upp med chokladpudding och grädde. ja du kan ju tänka dig. man var ju inte lite mätt. och sen efter kanske en timme så ställde hon fram kaffe kakor och TÅRTA ! ja min mormor måste vilja att jag ska rulla hem igen. sedan så åkte annika och alex med oss i bilen hem och vi släppte av dom i storvik. då berättade annika att de fanns nåt ställe i storvik som de spökade i ! att det var en flicka som stog vid vägkanten och ville lifta. och så försvann hon bara när hon satte sig i bilen. och jag är så jäkla lättskrämd så jag vågade inte vara ensam hemma sen så jag följde med pappa till farmor och farfar och kollade på hockey. eller, pappa och farmor och farfar kollar. jag sitter vid datan och lyssnar lite på musik. ska väl snart åka hem. fast jag och farmor ska nog spela lite på www.vetgirig.nu . det är kanske hur kul som helst. man blir medlem där och så och så är de frågesport. det här kan jag och frida spela hur länge som helst utan att tröttna. fast det är ganska svåra frågor. det är lite otur. men då tar an hjälp av mamma eller farmor. haha, aja, harebra!
- imorgon åker frida & emilia till fjällen. hoppas dom får de toppen.

13 dagar !

Idag ska jag sova hos min farmor & farfar. jag vaknade ungefär för en timme sen. och då kom jag och tänka på att jag fyller faktiskt år snart. hoho.

13 dagar ! ;)


med älsklingsfrida !

idag har´jag fått påsklov ! :)))))))) vi ar och kollade på chrillegalan sen så åkte jag hem och åkte till hanna. vi ringde dess och vi åkte ner på donken och tog en glass. sedan åkte vi hem för att hanna skulle väg och rida och jag var med dess och sen kom frida. och vi spelade vattenpoker. jag älskar vattenpoker ! för att vatten är ju så gott. not !! jag förlorade nästan alla gånger och jag höll på att kräkas ! aja, nu ska jag och frida spela bubble trubble, tjingen ! :D <3<3<3

hanna

hanna ska bli frisör. jag säger bara det. hon är så jävla bra på att fixa hår ! det är helt sjukt.  om du ska på partajj, ring hanna ! <3<3<3<3<3<3<3<3image28

älskling

image27

du är mitt allt ! du är min bästavän ! jag kan inte tänka mig ett liv utan hanna panna forra forsberg !  jag ska vara din skyddsängel och vaka över dig varje dag ! jag älskar dig mer än vad jag kan förklara i ord. lämnar du mig så lämnar du den personen som älskar dig mest !

hemma hos hanna !

nu är jag hemma hos min bästavän ! vi sitter vid datan lite och hon har gått ner för att äta. jag tror de är tacos för de lukar undebart. vi har suttit och spelat the sims ! och så har vi pladdrat på och snackat lite om allt som har hänt när jag har varit sjuk och så. jag har kollat på film och på en dataskärm hela dagen. men nu ska jag kika vidare på dom andras bloggar lite. tjingeling !

hanna is the one !

rebecca gillar

satt och tittade igenom lite bilder, då kom jag på att jag kunde visa upp min stil lite. men så hittade jag också en bild på hanna forsberg. jag var bara tvungen att lägga ut för hon ser ju bara för snygg ut i sina dom där kläderna.
hannaforsberg ;  guldiga tights, svart klänning, svarta skor, guldigt hjärthalsband, svart halvkofta. ursnyggt (:

rebecca ;   svart klänning - gina tricot. silvrigt bälte - gina tricot. halsband - gina tricot

 vitt linne - JC. svart kofta - gina tricot. guldigt halsband - glitter

image25 grå långt linne - gina tricot.  svart kofta - gina tricot.

modebloggar ,

nu har mina tankar börjat fara iväg mot modebloggning. sjävklart mina egna åsikter. jag är väldigt ny med det här men jag tänker skriva det jag själv tycker och få inspiration av tidningar & andras bloggar.

rebecca gillar ; 
 

  • stuprör på jeans & mörka.
  • t-shirts med tryck av disneyfigurer.
  • gina tricots stil på alla kläder.
  • långa halsband och accesoarer.

rebecca gillar inte;

  • utsvängda jeans - man kliver på dom och dom bara hänger och är i vägen.
  • skjortor med mycket krimilurer - det är inte min stil helt enkelt.


ännu en dag hemma

om ni inte visste så är jag fortfarande sjuk (!?!?!). men jag har kommit på en sak iaf. jag ska klippa lugg. yes, jag är säker. jag ska inte ha nån jäkla snelugg som jag har haft i kanske 3 år . nu är de dags för nåt nytt. här hemma är jag ensam och jag har kollat på alla bra filmer redan. har man legat hemma i fem dagar så har man kollat igenom dom flesta filmerna. har du nån bra film som jag kan få låna ? (aaa) ring mig. jag skulle egentligen ha gått till skolan idag men när jag vaknade så mådde jag verkligen inge bra. det gör jag fortfarande inte . men imorgon tänker jag gå även fast jag kanske har feber och hela fadderuddan. för då är de chrille galan och den vill jag inte missa såklart. nu när man tänker på de.  jag har inte sett mina vänner på fem dagar. shit, jag mår illa när jag tänker på de. min hanna forsberg ! det är ju sorgligt ! imorgon du hanna kommer jag och knackar på din dörr. hohoh. aja, harebra allesammans !

det kommer alltid en ny dag imorgon

nu har jag precis börjat käka på en chokladkanin som jag hittade uppe på hyllan (aa). den är enorm ! ;) jag har kommit halvvägs. och längre blir det ej . då kommer de hända en olycka. idag har jag kollat på film hela dagen och bara slappat. sjuk :'//

frida jag saknar dig mer än allt annat i världen ! jag vet inte vad som är fel, men något är det. behöver du prata så finns jag här. vi sa ; bästavännerföralltid! eller iaf jag.

nothing makes me feel better

fortfarande sjuk såklart. vem hade trott att min jävla hals hade velat piggna till !? sov ungefär till kl 10,00 idag. då gick jag upp och åt frukost. sen gick jag och lade mig och tittade på morden i midsomer. sen sov jag fram tills kl halv 13,30. då gick jag till datan. hemma ensam så jag får hämta allting själv fast jag har så ont i huve (!?!?) mamma får ta och komma hem snart. hon skulle kanske köpa en film till mig på vägen hem från gävle. hoho undrar vilken hon köper (aa) . kanske dags att gå ner och käka lite lunch. jag tror jag ska värma på lite pannkakor :) . mummmmms filibaba. och så blir de ju ingen träning idag heller ! :( . får väl vara hemma och ligga med jävla isglassar så jag blir frisk nån gång.  harebra ! hannaforsberg , jag älskar dig mest !

har ni läst i dom senaste tidningarna att det kommer att bli mode med  tights som är olika för varje ben. ett ben kanske är svart vitt och randigt och de andra kanske är rutigt. hoho grymt ;) . kommer finnas på gina tricot om de inte redan finns där.

och på melodie festivalen ! SÅG NI SIBELS KLÄDER!?!?!?!? alltså inte klänningen utan de hon hade på sig när dom knäppte kort och sånt. en sån där kjol med hängslen. så HIMMMMMMMLA SNYGGT ! sånna kläder ska jag ha ! finns ingen tveka i det hela. snyggaste jag  någonsin har sett.

<3

jag önska man kunde köpa självförtroende på flaska.  jag hade köpt varenda upplaga.

hata nya bdb ! + att vara sjuk

hannaforsberg , inte en meter utan dig !

crying a river

Precis allting är fel mellan oss nu . Jag vet inte vad som ska göra det bättre men även om man bara skulle glömma bort att man mått dåligt, skulle jag inte klara av att vara som vanligt. Varje dag faller en tår nerför min kind och jag vet varför. Det är för att jag saknar dig enormt. Jag blir så avundsjuk & svartsjuk så det finns inte. Jag vet inte vad jag ska göra åt det. jag fattar inte men allt blir bara fel. jag ska bättra mig och göra saken bättre. men jag behöver tid på mig att få det att fungera. men jag vet inte hur länge till jag klarar mig utan dig. du är allt mitt syre.  men du måste veta att jag behöver tid att få ordning på allting igen ! du är som en syster för mig . den systern jag aldrig hade. djupt inne i hjärtat sitter allting ! image17


you breaking free

idag så har jag vart hemma från skolan. kom precis till datan nu efter att ha legat och sovit & kollat på film i sängen.  både lunar & bilddagboken funkar inte. så det finns inte så mycket att göra direkt. men nu är de iaf klart att jag och sophie inte ska sjunga för att jag är ju sjuk och jag kommer inte hinna bli bra i halsen tills på torsdag. vi får ta och sjunga någon annan gång. jag har kollat på livet enligt rosa, morden i midsomer och mtv. nu ska jag snart kolla lite till på morden i midsomer :)  hare !

skitdag !

självklart så var jag tvungen att vakna med hur ont i halsen som helst, ont i magen och huvudet. mm, bra början på en söndag. jag kollade lite på o.c. sedan så åkte vi till mormor en snabbis. nu pratar mor min om att jag kanske måste operera bort halsmandlarna (?!?!?!??!). jag vill ha kvar mina halsmandlar ju, dom sitter ju så snällt där dom sitter. sen när vi kom hem från mormor så lade jag mig och kollade på o.c. igen. sen ropade mamma och jag var tvungen att komma ner och ''äta''. för det gjorde jag inte. det var lax på bordet och jag väägrade. fyfan -_-. sen gick jag upp igen och kollade på o.c. . då kom jag till sista avsnittet när marissa dog. tårarna bara rann nerför kinden och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. så gick jag till datan och varvade ner lite. och ja, nu sitter jag här. ska inte till skolan imorgon iaf. missar matte prov ;) .  hare bra !

<3hannaforsberg

- grattis charlotte !

a men man får väl grattulera charlotte. det va inte rätt låt som vann. det skulle ju vara sanna ! och nu har jag lyckats blivit sjuk också. jag har så ont i halsen ! så jäkla typiskt mig att alltid lyckas bli sjuk. helt serri, så jävla trökigt. får ta och piggna på mig lite så jag kan vara med på DM finalen. ska snart sova nu. så jag får nya krafter för imorgon :) hare <3

18 dagar

image15skulle inte vara helt fel att få de här sakerna. men mer står de iaf på listan (a).


melodiedags

laddat upp med en påse godis och en glad mamma. jag och mamma är lite oens om vilken låt som ska vinna såhär hemma kommer de vara full rulle.  mor min hon tror att charlotte perelli vinner, ( det tror jag också ) men jag hejjar på sanna nielsen ofc ;O . men saken är att bwo är uppe pch hotar dom och bwo får inte  gå vidare. det skulle vara dagens crash !

outfits today ;
jeans från h&m,tjocktröja peakperformance,t-shirt peak performance


partajj.

nu kommer man hem efter träningen med lite uppsvält ögonbryn på grund av sophie (!) haha, det var inte meningen men hon var ju tvungen att pricka precis på mig där med en fotboll. aja, nu har jag och frida duschat och vi ska göra oss klara för att åka hem till sophie. dit kommer dom flesta tjejerna och kul ska vi hade. just ni blåser frida håret på mig ;)) . sedan ska vi göra varma mackor och sedan åka och hämta emilia och kanske isabelle och sedan hem till sophie. wuhooo. dom hade 6 st A4 papper med låtar som dom skulle bränna. ojoj.

klädsel ;

ett par svarta tajts, gina tricot. 99 kr.
grå tunika. gina tricot. 169 kr.
en svart kofta, gina tricot. 199 kr.
halsband. okänt märke.


äntligen fredag ! :)

äntligen är skolveckan slut. har vart på nån teater musikal idag, - ingen kommentar. satt bredvid tobbe & rebecca. alla tre sov. när jag kom hem från skolan så stog de riskakor på köksbordet och dom blev som sagt tagen på en gång x'D. min tv är cp så vi har köpt någonting som vi inte fattar hur man gör med. det är som en box. aja, måste ju fixa sig nån gång. om ett tag kommer frida. sen är det dags för fotbollsträning i ladan. sen så kanske vi skulle vara några st tjejer som skulle hem till sophie och ha lite skojj och så. ja vi får ju se hur de slutar. antingen kommer väl brandkåren eller polisen. ässh, jag får väl ta ansvar att gå och hålla koll på huset. tjingelingggg ! :) 


älskardigmestfrida

jag älskar min bästavän mest av allt och det vill jag att hon ska veta. jag är ledsen att jag inte är till så mycket vän just nu men du måste förstå att allt är inte som de ska. det är just nu jag behöver dig som mest. för att allt känns som att de blir fel. snälla lämna mig inte nu . jag orkar inte med allt på samma gång. plzz. jag älskar dig mest !


turkiet bitches.

hohoho , i juni går planet till turkiet. i planet kommer ni iaf att hitta mig, emma, sophie, hanna , emilia och frida.  undra om ens planet kommer vilja lyfta när vi är med. jag och emma lingvall vi längtar så jäkla mycket. varenda dag när vi står och väntar på isabelle för vi ska gå till skolan så är det så kallt. vi tänker att vi ligger på stranden i turkiet och solar. jag och emmmis kommer vara kvar med våra familjer på kvällen och käka på hotellet istället för att gå ur och käka allihopa. vi kommer ju vara runt 19 st. alla får ju inte plats vid ett bord.  och så måste vi skaffa sånna här madrasser och ligga i havet och sola och negrar. jag tippar på att emilia eller emma blir mest neger. vi andra får säkert inte ens färg på oss så vi får åka hem som snögummor. jag längtar så att jag håller på att spricka. vi ska åka på shopping och bad resa också. det är att man åker till ett köpcentrum och ett stort vattenland.  asså det är inte sant hur taggad jag är. och poolen är kanske hur som heeeelst ! det är liksom hur fräsht och stort som helst. vi kommer ju ha såkul. men jag kommer tycka synd om dom som får vara hemma i kalla sverige. ( nooot )  aja, hhhhhare :)

aj aj aj !

yes, idag så har jag vart i trökskolan som vanligt. på profiltiden körde vi nå kondition sak med malin och det var minst ut sagt hur tråkigt som helst. och då blir det liksom inte bättre av att man har hur ont som helst i tandsingarna heller.  efter idrotten gick jag hem med emma´lingvall, she's my all. sedan är det dags för träning. stackars mina lagkamrater för jag är inte på nå bra humör idag heller. men dom får väl stå ut.
EMMA LINGVALL IS THE ONE ! image9

gråta gråta gråta !

idag har jag varit deppig hela dagen. jag visste säkert att de inte skulle vara någon bra dag. ingenting har gått som de ska verkligen. först så ska inte jag få ta bort min tandställning förrän i april nu. jävla glugg som ska finnas där och förstöra mitt helvettes liv. och så funkar inte kanal 5. det är nå jävla fel och det är den enda kanalen man kollar på. och så ska inte jag och frida åka till fjällen heller. eller hon ska men inte jag . hon ska ha med nån annan. jag har ont i tänderna för att tandställningen gör ont. jag har träningsverk i jumskarna sen igår för att då spelade vi rinkbandy.maja är inte hemma så jag kan inte hämta o.c. skivan som jag vill kolla på. jag känner mig mest ensam på hela jorden. ibland är det verkligen ingen som förstår. så jäkla jobbigt. aja , får väl ta och ta tag i kragen och bara leva livet för snart är det greys och det missar jag ej. hare

älska sophiekarlsson ! image2

serievinst

idag vaknade jag runt halv tolv. då smsade jag till majjjja. vi skulle gå hem till hanna renström och vara där. det slutade ju med att vi satt och spelade guitar hero. jag har absolut ingen känning för de där för att jag kan inte trycka rätt, helt omöjligt. sedan gick vi hem och då åt jag mat innan jag for iväg inför seriefinalen mot storvik. jag var så äckligt nervös... men det hela slutade ju bra. vi låg först under med 1-0. sedan blev det 1-1. sedan 2-1. sedan 2-2 inför tredje perioden. men då såklart gjorde vi ju 2-4 till oss. när det var tre minuter var ju jag tvungen att bli utvisad också. menmen... dom gjorde ett mål och det stog 3-4. men sedan gick slutsignalen och tränarna tog fram pommac två st flaskor. alla bara drack och drack, okej de kanske låter som om vi vore nå fyllon men nejrå. och vi skrek och grejade. och vi var ju tvugna att gå ut och göra håkans flyplan ute på parkeringen utan skor. och då tappade ju hanna klanten forsberg ut pommac flaskan på parkeringen. och där kommer jag i strumpor. men jag klarade de. sedan var de bara in i omklädningsrummet och fira lite. sedan en kall dusch och sedan hem. sophia och hanna åkte med oss så vi åkte och släppte av dom först sedan drog vi på och åkte mot american pizza plaze. vi var ju tvugna att fira lite grann. och de va inte bara vi som var där. där var emilia & majas mamma också. alla vill ha pizza ! nu sitter jag hemma vid datan efter att ha käkat mig tjock och ska snart gå och lägga mig för att imorgon är det skola  :/ aja, harebra allesammans ! :) kom ihåg...

...07-08 tog ibk aston f 93 serieguld.

RSS 2.0