GRATTIS SOPHIA

Sitter hemma hos sophia och har precis fått tårta och nu äter jag chips. Sen ska jag hem och äta lunch innan jag beger mig av till stadsparken för att träffa laget och göra någonting där och sen ikväll så blir det lagfest, såååååå mysigt! Så jag lär fixa vad jag ska ha på mig och så också och det kommer ta en jäkla tid...


din söta rishög

I LOVE YOU YOU YOU YOU YOU YOU YOU


... and i miss miss miss miss miss miss miss miss miss you all the time my dear.

Godmorgon!

Mitt förra inlägg var för ca tre dagar sen och nu sitter jag här en morgon innan skolan och kom på att jag kunde slänga in några ord. Jag håller på att försöka skicka en resebroschyr som jag har gjort till min hotmail så jag kan öppna den i skolan, MEN FILEN ÄR FÖR STOR. Jag vet fan inte vad jag ska göra och paniken växer för dom ska vara klara idag, har testat olika filer men det går inte, får seriöst damp. Lär fortsätta kämpa nu för om 10 min åker jag, CIAO!

FLORIDA

Det frestar ju inte att sitta och göra en resebroschyr om Florida, nejnej... även att man ska försöka locka folk så man lär skriva så smaskigt som möjligt, kuuuuuuuuul att man vill åka dit nu då, blä.




hoppas du har det bra älskling


hos pessandessan

Desereé låg nyss och klagade på min uppdatering så nu är det väl dags att börja skriva lite så hon håller tjattran. Kom hit för ett tag sen och vi har bara legat och myst lite vid datorn och  så. Igår var jag också hos dessan med lite fler folk och det var trevligt, kollade på någon film som var sjukt dålig och sen åkte jag hem i regnet. Kom hem alldeles dyngsur. Nu ska jag fortsätta sociala med pessie och vet inte om vi ska ut sen hehe, hon ska iaf kanske på bio ikväll med isabelle och jag ska nog inte med för jag har redan sett filmen så det blir väl att vara med några andra ikväll dåå. PUSS PÅ LIVET
mina tjejer rebb och dess

vet ni vad det bästa är....

... med mitt liv just nu? det är att det är så jävla slappt och underbart i skolan! det är helt jävla amazing vad bra det är i skolan nu.... great. Ska snart packa ihop lite grejer för sen är det fotbollsträning, blä. Men faktiskt så ser jag fram emot att sparka lite boll idag. Först ska jag nog kolla ännu en gång på Dear john, grät som satan igår med sophie, haha helt galet. Men filmen är underbar. Ska klämma in lite pluggande mellan luckorna där också, jag sa slappt, men det innebär inte heelt pluggfritt, men nästan ;)



visade gävletjejerna en annan del av gästrikland igår


jag har världens bästa tjejer

Kan inte säga annat än så. Synd att inte alla var här bara men det var sjukt trevligt och mysigt ändå, älskar hela högen. Mamma hade bakat en jättestor tårta som vi åt kanske en tredjedel av och jag känner hur jag rullar fram verkligen, men den var riktigt god iaf, bra jobbat mamma! Blev en liten mysig kväll, väldigt slappt, och då menar jag även kläder, hoppade ur duschen drog på mig myskläder och lite puder sen var man la färdig då. Fast hann ju inte klart förrän några tjejer stog utanför dörren och sjöng ja må hon leva så grannarna måste ha trott att här hemma var det party. Ja det finns lite sööööööta bilder från min webcam i inlägget under där vissa av oss tjejer vill visa hur vackra vi är, puss på er era fina människor.

Nu är det dags att sova och kanske bara sitta lite lite lite till vid fejjan och msn, kanske läser lite bloggar också, brukar vara så det är.

vissa människor är så jävla läckra och bjuder på sin snygghet i allra högsta grad






jag och hon på bilden jobbar all night long


i am losing you forever

Väntar på att pappa ska komma tillbaka efter prommisen med the dog och sen så skjutsar han mig till hannas mormor&morfar där vi ska spela in våran musikvideo som lär vara klar på torsdag! Kommer bli kanon, sen sover jag hos frida och imorgon är det skola blä.

ska man bli lika 6ig idag tro?? blir nog svårt de.....

grillmästarna


RSS 2.0