Säger hejdå för den här veckan

Nu säger jag hejdå för den här veckan och jag kommer tillbaka om en vecka igen och då ska ni få bilder och massa roligt från resan! Ha det så bra.

Vet att dess kommer sakna mig så jäkla mycket!

Dagens spåkula



haha det känns ju bra att höra nu när jag precis packat ordning mina grejer och bara väntar på frida nu.

Nu fattas bara festen


I could really need a wish right now

Idag ska jag göra nåt vettigt av mitt liv. Ska in till Gävle och jobba och tjäna in lite pengar och så. Ska typ sälja glass och sockervadd och så hehe:) Ska bli kul faktiskt.

Imorgon åker jag och frida till småland med hennes familj och vi ska campa i tält i två dagar och sen ska vi vara i växjö hos fridas mammas syster och så, kommer blir kanonbra.

becci&belli hos belli


rebecca idag


desereés cykel är trasig, hennes fot är trasig, skon är trasig, jag är hel


Ska träffa dessy

Först åkte ju jag till Halmstad och då träffade jag inte deseree på en vecka. Sen hann vi träffas en gång och sen åkte båda bort så nu har vi inte träffats på MER än en vecka, SÅ SKA TRÄFFA HENNE NU (L)

på donken...


LÄS OM VÅRAN RESA I PRAG♥

www.albaiprag.blogg.se

se bilder och läs om hur vi tog oss fram till guldet!

PRAG (L)

Den här resan har varit så jääääääääääääääääääääääävla rolig! Visst vi gick igenom mycket motgångar i värmen när man kände att man hellre skulle vilja leva på nordpolen eller få dränka sig i en å eller något, men det var så jävla roligt! Vi vann ju alltihopa och fick ta med oss en riktigt fin pokal hem till sandviken som ska få pryda skåpet på jernvallen. Jag är sjukt glad att vi gjorde den här resan och jag skulle verkligen vilja göra om den nästa år, om vi får flyga ;)

 


I will miss you


hehe 08

Nu drar jag!


Sådär ja, nu är nog allting packat och klart.
Sophie ringde för ett tag sen och om man inte kan kalla den tjejen taggad så finns det inga ord, herregud asså haha. Men hon taggade upp mig och nu sitter jag här och lyssnar på lite taggmusik. Ska snart gå ner och äta och sen efter det så skjutsar dom mig till Gävle där första tåget går. Vi kommer åka ifrån:
Gävle - Stockholm
Stockholm - Lund
Lund - Berlin
Berlin - Prag

det här kommer äga!!!!!!!!!!!!!!!

jag ska resa i 24 timmar i detta





and every word we said was true



Grattis daddi the boss


Dagens



dock osminkad och inte fixat håret nåt, men det skiter man väl i ;)

vart hittar man den här läkkkerbiten imorgon??


jo nämligen på ett tåg i 24 timmar!

så jävla hemma

Nu är mitt fatcamp över. Nejdå men det kändes som det för det var sjukt tråkigt och jobbigt. Lite sliten tjej kan man också säga då. Ja men nu har jag packat upp allting och ska packa en ny väska eftersom att jag ska på innebandycup i Prag, Tjeckien. Kommer äga hundra gånger mer än lägret och det kommer bli så kulkulkul.
Nu lär jag fortsätta packa innan mamma slår in mitt pannben. Kanske skriver ikväll innan jag åker :)


Grattis Emilia!


om man räknar 10 år tillbaka i tiden, den gången där vi träffades första gången utanför dagis på snurrgungan och vi lekte och frågade varandra vilken avdelning vi skulle gå på vallhovsskolan. vi hamnade tillsammans och jag har gått med dig i samma klass tills 8:an då jag bytte. men inte gjorde det oss någonting, vi är fortfarande vänner och kommer alltid vara. min äldsta vän eller vad man ska kalla det, jag älskar dig av hela mitt hjärta och önskar dig världens bästa födelsedag, och det kommer du att få.

PUSS PÅ DIG SÖTGURKA

RSS 2.0