Grattis på födelsedagen mammi


Älskar dig mest av allt i hela världen

14.35


När vi grävde fram guldet i prag

Ja nu var det ett tag sen man skrev ett inlägg här, och det har väl inte hänt så mycket, tror jag...

Julafton har varit, fick pengar, presentkort, kläder, parfymer, spel, Gossipgirl säsong 3, bodylotionpack, databord, godis och ja massa annat som jag faktiskt inte minns nu. Men det var en toppendag då iaf och jag hann med mycket, även mycket julmat.

Sen efter det har det väl inte hänt så mycket, har legat hemma i sängen och umgåtts med sophia och emma som vanligt typ och även sophie och denise.

Men just nu iaf, så ligger jag och sophie i min säng och kollar på Livet enligt rosa. Sophie sov här inatt så vi har inte hunnit gjort så mycket idag, vi ska stå i cafeterian ikväll iaf och det blir mys.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PLUTTIS!


Jag vill ha sommarlov


älsklingen


Bobbis


Du räddar mig alltid, är det inte en klänning så är det ditt internet, är det inte det så är det ditt sällskap och när du kommer och möter mig efter skolan så jag slipper gå själv, även fast det är skitkallt ute. Frågan är vad i helvette jag hade gjort utan dig min vän? Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag skulle aldrig kunna förlora dig för någonting i hela världen. Och det aboslut bästa är att det bara är några meter till din dörr, och du till min såklart. Jag älskar dig världens bästa lilla 95a.

åh vill vara brun igen...


RSS 2.0